Agco Suomi avasi huoltopisteen Ollilassa

0
Pasi Kullanmäki asettui traktorin puikkoihin ja Heikki Anttonen astinlaudalle, kun Agco Suomi juhli avajaisia Marttilan Ollilassa. Etualalla Tuomas Kullanmäki, joka siirtyy Turun huoltopisteestä Ollilaan. (Kuva: Asko Virtanen).

MARTTILA/Ollila. Agco Suomi avasi Marttilan Ollilassa huoltopisteen viime perjantaina. Aikaisemmin alueen palvelut on hoidettu sopimushuollolla, mutta kun sopivat tilat tulivat vastaan, päätettiin Ollilaan avata oma huoltopiste.

Ollilaan siirtyy huoltomieheksi Tuomas Kullanmäki, joka on vuodesta 2014 lähtien työskennellyt Agco Suomen Turun toimipisteessä. Tarvittaessa hän saa edelleen apua Turusta.

Agco Suomi huoltaa Marttilassa Valtra-, Fendt ja Sampo Rosenlew -koneita.

Avajaiset houkuttelivat paikalle sankoin joukoin väkeä. Paikalla oli myös esittelykoneita.

–Pääsääntöisesti Ollilan pisteessä tarjotaan huoltoa, mutta jos jollakulla on tarvetta varaosan hankintaan, sekin onnistuu, kertoo huoltopäällikkö Heikki Anttonen.

Anttonen on Ollilan pisteen sijaintiin tyytyväinen.

–Tämä on keskellä asiakkaita. Joka suuntaan on saman verran matkaa, Anttonen kuvailee.

Maataloudessa eletään epävarmoja aikoja. Moni ala kärsii toimitusvaikeuksista. Agco Suomen kohdalla varaosien toimitukset ovat toistaiseksi toimineet, vaikka kuljetuspuolella onkin ongelmia kapasiteetin kanssa.

–Maatalouden kustannukset ovat nousseet, mutta toisaalta viljan hinnasta tulee hyvä. Tulevan kesän säälläkin on suuri merkitys, Anttonen kertoo alan tunnelmista.