Suomen suurin jäätelöpurkki avautuu vappuna – Jäätelökioskista maamerkki Auraan

0
Jymy Jäätelön jäätelökioski tässä vielä tekovaiheessa. Kioski liikutetaan paikalleen torstai-illalla ja asiakkaille se avautuu perjantai-iltapäivällä.

AURA. Suomen suurin jäätelöpurkki avautuu vappuna Aurassa. Jäätelöpurkista mallia ottava, yli neljä metriä korkea jäätelökioski on auralaisen jäätelötehtaan Jymyn uniikki jäätelökioski. Auran ABC-liikennemyymälän pihaan sijoittuvan kioskirakennuksen ovat tehneet paikalliset yrittäjät.

Kioskista löytyy 14 eri irtojäätelömakua ja jäätelökioski toimii pienenä tehtaanmyymälänä, josta voi ostaa jäätelöpurkit myös kotiin.

–Jymy on olemassa tuodakseen iloa ihmisille jäätelön muodossa, ja haluamme jatkossa myös tarjota ainutkertaisen jäätelöelämyksen ja ilahduttaa ihmisiä jäätelökioskimme kautta. Kioskin rakentamiseen on käytetty paljon aikaa ja vaivaa kuten luomujäätelöidemme reseptien kehitykseen, Jymy Jäätelön yrittäjä Olli Suominen sanoo.

Kioski avautuu asiakkaille perjantaina 29.4. kello 14.

–Kioskista tulee todellinen hyvänmielen maamerkki Auraan ja odotamme sen avaamista erityisellä innolla, kunnanjohtaja Terhi Källi iloitsee.