Tarvasjoen koulu etsii sponsoreita hyväntekeväisyysjuoksuun

0

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen koulu tempaisee toukokuussa syöpäsairaiden lasten hyväksi. Oppilaat osallistuvat Team Rynkeby -säätiön järjestämään Koulujuoksuun, joka on pohjoismaiden suurin liikunta- ja hyväntekeväisyysjuoksu. Osallistumalla Koulujuoksuun oppilaat tekevät hyvää itselleen ja toisille.

Koulujuoksussa oppilaat keräävät liikkumalla rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Oppilaat juoksevat tai kävelevät noin 500–1000 metrin mittaista reittiä tunnin ajan ja sponsorit maksavat kertyneistä kierroksista ennalta sovitun summan.

Koulujuoksu toteutetaan 6. toukokuuta. Tarvasjoen koulu etsii nyt lähialueen yrityksistä ja yksityisistä ihmisistä sponsoreita, jotka haluavat mahdollistaa yhdessä koulun oppilaiden kanssa paremman tulevaisuuden syöpää sairastaville lapsille. Tapahtumalla haetaan myös lisää yhteisöllisyyttä koko kouluun pitkän korona-ajan jälkeen.

Suomen Koulujuoksu-keräys toteutetaan Aamu Säätiön rahankeräysluvalla. Aamu Säätiö rahoittaa lasten syövän tutkimusta ja hoitojen kehitystä. Lisäksi tuetaan Sylva ry:n toimintaa. Sylva ry on syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten arjen rinnalla kulkija, edunvalvoja ja tukija. Lahjoitusmaksut maksetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.

Tapahtuman sponsoroinnista kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä kouluun perjantaihin 22.4. mennessä. Yhteydenotot sähköpostitse osoitteella tiina.lahteenmaki@lieto.fi.

 

Artikkelista korjattu torstaina kello 8.49 päivämäärä, johon mennessä yhteydenottoja toivotaan.