Tori- ja polttoainekauppiaat tempaisevat – Venäläisiä tuotteita pilkkahintaan Kyrön torilla

0
Tori- ja polttoainekauppiaat myyvät perjantaiaamuna 1.4. Kyrön torilla monipuolisesti venäläisiä tuotteita.

PÖYTYÄ/Kyrö. Tori- ja polttoainekauppiaat tempaisevat tänään perjantaina. Venäjän pakotteiden vuoksi kauppiaat tulevat Kyrön torille myymään venäläisiä tuotteita pilkkahintaan.

Myynnissä tulee olemaan ainakin polttoaineita, Ladojen varaosia, hapankaalia, suolajuustoja, kaviaaria, piirakoita, balalaikkoja, karvahattuja ja maatuskanukkeja. Paikalla on myös kirpputorimyyntiä.

–Venäjän pakotteet ovat nyt laittaneet monet alan kauppiaat ahtaalle. Meille kauppiaille on nyt tärkeintä päästä tuotteista kiireesti eroon, joten hinnat eivät tule todellakaan päitä huimaamaan, huomauttaa tori- ja polttoainekauppiaiden konsortion puhemies Veli-Veikko Venäläinen.

Koska toritapahtuma on polkaistu pystyyn vauhdilla, on asiakkaiden syytä ottaa omat astiat mukaan torille. Muun muassa hapankaalia ja kaviaaria myydään vain asiakkaiden omiin rasioihin ja ämpäreihin.

Polttoaineita puolestaan myydään suoraan säiliöautosta. Venäläinen laskeskelee, että hinta tulee olemaan kaikissa polttoainelaaduissa vähintään puolet pienempi kuin asemilla. Kovan kysynnän vuoksi ja torialueen ruuhkautumisen estämiseksi polttoainetta myydään kuitenkin vain ennakkovarauksesta. Myös kaviaari on syytä varata etukäteen.

Kaviaari- ja polttoainevaraukset tulee tehdä tänään perjantaina kello 6.15–7.45.

Venäläisten tuotteiden markkinat Kyrön torilla tänään perjantaina 1.4. kello 8–12.


 

Juttua on muokattu perjantaina 1.4. kello 11.14, jolloin jutusta poistettiin siinä mainittu puhelinnumero, sillä polttoaine- ja kaviaarivarauksia ei enää oteta vastaan.

Juttua on muokattu uudelleen 1.4. kello 11.26, jolloin lisätty jutun loppuun teksti:
Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!