Elisenvaaran lukiosta valmistuu tänä keväänä 33 uutta ylioppilasta ja Kosken lukiosta 25. Runsaasti lakitettavia löytyy myös lähiseudun lukioista.

Elisenvaaran lukiosta valmistuu tämä keväänä 33 uutta ylioppilasta:
Eskola Matilda, Pöytyä, Haapanen Tommi, Aura, Harinen Aada, Aura, Hirvensalo Valentiina, Pöytyä, Härkönen Lotta, Turku, Järvinen Essi, Pöytyä, Kankare Elias, Pöytyä, Keiski Joona, Pöytyä, Kiiski Milla, Pöytyä, Kuusela Viljami, Pöytyä, Lahtinen Konsta, Pöytyä, Lalli Laura, Pöytyä, Loisa Pauliina, Pöytyä, Markula Vilma, Pöytyä, Mägi Reigon, Pöytyä, Mäkelä Anna, Pöytyä, Mäki-Ontto Ida-Sofia, Pöytyä, Nuotio Onni, Aura, Pasanen Nelli, Pöytyä, Peltola Jenni, Pöytyä, Pensikkala Erika, Pöytyä, Puronummi Siiri, Aura, Rautio Riina, Turku, Ripatti Ella, Pöytyä, Rutanen Arttu, Pöytyä, Saarinen Susanna, Pöytyä, Salminen Tiia, Pöytyä, Simola Anni, Pöytyä, Suutari Aliisa, Pöytyä, Tuuppa Antti, Pöytyä, Virtanen Eelis, Pöytyä, Virtanen Ella, Pöytyä, Westerlund Paavo, Pöytyä.

Kosken lukiossa painaa tänä keväänä valkolakin päähänsä 25 uutta ylioppilasta:
Aaku Anni, Somero, Hyppönen Nico, Koski, Kanasuo Ella, Marttila, Kanasuo Saana, Koski, Koskivainio Elsa, Marttila, Leino Salla, Jokioinen, Leinonen Elina, Loimaa, Lindqvist Josefina, Ypäjä, Lustre Rasmus, Marttila, Mattila Taavi, Loimaa, Mäkelä Amanda, Marttila, Nikkanen Aliisa, Marttila, Nummela Mikael, Koski, Numminen Amanda, Koski, Paavilainen Kiia, Jokioinen, Pihlava Erika, Marttila, Pitkänen Venla, Pöytyä, Rannik Kenar, Loimaa, Saari Anniina, Koski, Seppänen Adele, Ypäjä, Sintonen Ossi, Koski, Säteri Tuuli, Pöytyä, Välimaa Aleksi, Koski, Väänänen Helmi, Marttila, Ylitalo Eeva, Marttila.

Kokeile ylioppilashakukonetta:

Liedon lukio:
Aalto Maija, Aho Aki, Aho Helmi, Antinoja Mikael, Einola Eemil, Erkkilä Matias, Fagerlund Olivia, Hakala Aatu, Heikkilä Otto, Heikkinen Kiia, Heinonen Ella, Helkkula Alina, Hietikko Wilma, Hirviniemi Benjamin, Holm Ella, Huisko Esa, Huopalahti Aino, Hurme Ilona, Jokinen Valtteri, Kauppi Valtteri, Kinnunen Severi, Kivimäki Johanna, Koistinen Roosa, Koivisto Iitu, Kopylov Daniel, Kvarnström Ada, Kähärä Petteri, Laiho Jesse, Larjama Lotta, Lipasti Aksel, Musakka Matthias, Mynttinen Jimi, Mäentaka Valtteri, Mäkelä Miska, Mäkipere Juuso, Mänty Paula, Mäntynen Jami, Nurmi Ilmari, Oksanen Venla, Pekkola Venla, Perämäki Meeri, Pihkala Mona, Pinomäki Emilia, Päivärinta Laura, Ranta Eero, Rasanen Eetu, Rasanen Lotta, Santanen Artturi, Saviniemi Severi, Seppälä Olli, Skyttä Akusti, Smolander Antti, Suojasto Niko, Suominen Helmi, Tuimala Lassi, Valtanen Emmi, Venetpalo Valtteri, Vilo Anni, Virtanen Ella, Virtanen Nilla, Virtanen Vilhelmiina, Vornanen Minttu, Österberg Aino.

Novida lukio, Loimaa:
Aalto Onni, Ahtiainen Johanna (kaksoistutkinto), Airasmäki Linda (kaksoistutkinto), Alanen Eliel, Flinkman Elina, Goman Silja, Heinonen Veeti, (kaksoistutkinto), Helenius Vilma, Hongisto Elli, Hollo Eero, Hollo Elisa, Iisakkala Nico, Jaanu Eerika, Jarpa Veera, Jokinen Juulia (kaksoistutkinto), Järvinen Aarne (kaksoistutkinto), Kemppainen Topi, Kieksi Aino, Koenkytö Josefina, Koikkalainen Jenna, Kortelainen Vera, Koskinen Santeri, Kössi Riikka, Lahikainen Elli (kaksoistutkinto), Lammela Elviira, Lehto Nea, Lehtonen Jesse, Lehtonen Kalle, Levomäki Linnea, Litmanen Jenni, Luoto Jenni, Majamäki Nea, Martti Tuomas (kaksoistutkinto), Matarmaa Ella, Mäenpää Heta, Mäntyharju Mikko, Mäntymäki Samu, Nyman Katriina, Ojanperä Eetu, Paljakka Pekka,
Palo Luka, Rantanen Vilma, Saarinen Henna (kaksoistutkinto), Salmi Uuno, Schwartz Salla, Sirén Onni, Siukola Pinja, Suksi Joonas, Sävelkoski Maria,
Tapio Anna, Tapola Pauliina, Uuppo Niilo, Uusitalo Heini, Uusitalo Jessi (kaksoistutkinto), Vartia Maria, Virransuo Anneli, Virta Justus, Virta Minttu, Virtanen Vilma, Vuori Daniel, Vuorinen Aleksi, Vuorinen Artturi, Väisänen Lauri, Ylitalo Venla, Ylösmäki Niko (kaksoistutkinto)
Lisäksi kahdella muulla kokelaalla on mahdollisuus valmistua ylioppilaiksi tänä keväänä, mikäli heidän opintonsa valmistuvat viimeistään 3.6.2022.​

Lauttakylän lukio:
Alatalo Laura, Arefi Mohammad, Bagirova Sofia, Brunnila Annika, Dougherty Khanita, Heinonen Kasper, Huhtala Juho, Häkli Harri, Hänninen Hannele, Isotalo Julia, Jalonen Aatu, Järvenpää Inka, Kannisto Arttu, Kaunisto Veikka, Kokko Jere, Korpela Katariina, Lampinen Veera, Laukkanen Laura, Lipiäinen Trin, Lipp Sarah, Marttila Emma, Mauriala Anni, Mäenpää Tommi, Naatula Josefiina, Nylund Rosanna, Oksa Ira, Patja Olivia, Patoranta Oskari, Petäjä Iida, Pirttikoski Jere, Pirttimäki Toivo, Saarinen Milla, Seppälä Alvar, Suomela Jere, Suutari Jonne, Tala Viola, Tynkkynen Alina, Tähtivuori Iida, Vesterberg Sara, Virtanen Ronja, Vuorinen Amanda, Vähä-Heikkilä Jesse, Yli-Korpela Outi.
Aikuislinja: Aittakari Robin, Hietaniemi Väinö, Lindroos Elis.

Säkylän seudun lukio:
Abel Andrea, Alho Joel, Elo Saana, Eskola Heikki, Hakanen Erik, Hakanperä Johanna, Heikkilä Viivi, Heino Jaakko, Hiltunen Jere, Hosike Josefiina, Hämäläinen Jessica, Kaisajoki Ella, Kavander Laura, Kotajärvi Iida, Kotiranta Heikki, Kulmala Elmiina, Kumpuvuori Akseli, Laitinen Mira, Lehikoinen Anni, Lehti Nea, Levander Ellen, Lindh Annina, Linnemäki Lauri, Meriläinen Kaarina, Mikola Niko, Muhonen Venla, Mäkilä Mikko, Pelkonen Voitto, Pihlava Anna, Pihlavirta Lotta, Reunanen Vilma, Salmi Milla, Salomaa Mea, Sankari Oona, Silén Roope, Silvola Taru, Simula Frans, Tamminen Tessa, Toivanen Juuso, Uusitalo Juho, Vahekoski Arto, Väärälä Oona, Yski Oona.

Kimitoöns gymnasium, Kemiönsaari:
Bergström Daniela, Börman Nazwa, Friberg Emilia, Heikkilä Laura, Hemaloy Imran, Niemelä Matilda, Nordgren Ida, Oksanen Joacim, Sjöholm Liam, Timmerbacka Bertta, Vuorio Adrian, Walk Isak, Örtendahl Rurik.

Nousiaisten lukio:
Aalto Veera, Aaltonen Elias, Bäckström Jonas, Eura Rami, Haavisto Rasmus, Hakala Aatos, Hallman Joonas, Hirvi Jessica, Hömppi Eero, Iso-Heiko Nea, Jalo Toni, Jokipuu Tuomas, Jussila Hannu, Kaikkonen Kasper, Kaipomäki Konsta, Kallio Elena, Kero Verneri, Keskitalo Kimi, Kulmala Tuomo, Laine Veeti, Leino Sara, Leinonen Hermanni, Mansikkamäki Aino, Miesvirta Krista, Mikkonen Leevi, Mäkelä Titta, Nessling Suvi, Niittymäki Elis, Pappila Aapo, Päivärinta Wilma, Rasi Joona, Rastas Viljami, Ristimäki Jaana, Rogerson Chelsea, Rosendahl Nea, Rosenqvist Iida, Salmelainen Olivia, Salonen Melina, Salonius Jenni, Sjöroos Matias, Suominen Hanna, Syrjälä Viivi, Taavitsainen Milla, Tahkola Kalle, Taipalus Juho, Tammi Kiia, Teuri Ella, Toivonen Aaron, Trogen Carlo, Tuhkanen Iris, Urpo Eetu, Valmunen Aleksi, Veräjänkorva Miska, Viljanen Maisa, Waher Niilo, Ylikoski Tuulia, Äijälä Kaisa.​

Turun klassillinen lukio:
Abushahba Rahaf, Ahlholm Lari, Ahlqvist Alina, Ahonen Enni, Alankoja Aleksi, Annala Ida, Antikainen Maija, Autero Ella, Backman Aada, Backman Ronja, Baysal Melike, Björkman Ronja, Blomqvist Nellinora, Dahlblom Niki, Eklund Tuomas, Elo Aline, Ennola Aamu, Forsman Pinja, Fredrikson Alisa, Gadid Yassir, Grundström Nikita, Haapanen Mikke, Haapaniemi Helmi, Haavisto Jesse, Hakulinen Hilma, Halla Oona, Hankiala Benji, Harenkamp Ina, Harjulehto Katariina, Hautamäki Joni, Heikkilä Anniina, Heikkilä Sinna, Heikkinen Niilo, Heinikoski Julia, Heinonen Viivi, Helander Emilia, Hiippavuori Roosa, Holva Saarni, Hujala Anni, Hurme Sisu, Hyttinen Sini, Hyvärinen Marja, Hörkkö Henrik, Inki Arvo, Inki Eero, Intonen Jiina, Isomäki Linnea, Jalasmäki Raisa, Jalonen Martti, Jansen Fanny, Jansén Vilja, Julkunen Emma, Juusti Ronja, Juutilainen Jesse, Kaihovaara Niklas, Kaijanen Eva-Karolina, Kajanki Aino, Kankare Venla, Karhi Alina, Karhu Emma, Karjalainen Siru, Kataja Ella, Kauhaniemi Wilma, Kaulo Mimmi, Kemppainen Vilma, Kiviaho Kerttu, Kiviluoto Lotta, Koivukoski Samuel, Koivusalo Maria, Korte Aaro, Koskela Olivia, Kostiainen Eino, Kulta Aliisa, Kähkönen Arttu, Kärkkäinen Lahja, Kärkkäinen Mila, Laakso Vertti, Laaksonen Maria, Laaksonen Oona, Lahti Valtteri, Laitinen Lenni, Laitinen Olivia, Laitinen Sanja, Lampi Elina, Lapina Anastasija, Lehestö Viivi, Lehtilä Sointu, Lehtinen Jake, Lehtonen Henry, Lehtonen Inka, Leino Matias, Lepistö Niklas, Lindén Ainu, Lindholm Nea, Lindstedt Anna, Lindström Jasmin, Louhipuro Saana-Maria, Luovikari Vanessa, Lähteenmäki Ilona, Majanen Joona, Manninen Rauha, Marenkova Maria, Marttila Paula, Mickelsson Oiva, Miettinen Lassi, Mohamed Ikran, Muona Hilla, Murtoniemi Aino, Mykkänen Hilla, Myllyperkiö Laura, Mäki Kris, Mäkinen Mikael, Mäkinen Paavo, Niemi Veera, Nokia Mikko, Numminen Linnea, Nurmi Siiri, Nurminen Roope, Näränen Reetta, Ogbebor Matilda, Ojala Ada, Ojanperä Janina, Oksa Joonatan, Patama Ronja, Perälä Aapeli, Pikala Saana, Raita Daniel, Rantala Sanni, Rantamäki Vertti, Rantanen Elli, Rantapere Walter, Räike Vilma, Räsänen Sofia, Saarimaa Aino, Saarinen Kia, Salmio Vilma, Salo Lauri, Salo Tuuli, Salokivi Eetu, Salonen Neea, Salonen Niko, Santa Nea, Savela Trude, Saviranta Jasmin, Savolainen Antti, Seppä Roosa-Kerttu, Sipola Eini, Sjökobb Remus, Starast Frida, Strömberg Anni, Suojanen Pyry, Suominen Niilo, Suominen Shmuel, Suvela Heidi, Säre Arttu, Tenkanen Linnea, Terinkoski Vertti, Toivanen Otto, Tuittu Siiri, Tuomikoski Anni, Ukkonen Magda, Unaja Minka, Urmas Roosa, Uski Vilma, Valve Verneri, Varjo Aada, Veko Celina, Vento Aida, Virtanen Emma, Virtanen Inka, Virtanen Lotta, Virtanen Ly, Voltti Joska, Vuori Essi, Vuori Saramaria, Wallin Ottilia.​

Puolalanmäen lukio, Turku:
Aalto Ava, Ahlbom Taija, Aittokallio Eelis, Alare Ada, Alinen Aaro, Andersson Patricia, Arvilommi Ilona, Autere Leo, Boelen Mikael, Brask Ilona, Cancara Ella, Chassebi Dina, Ekqvist Anna-Lotta, Ekqvist Frans, Elenius Oskar, Eskola Aurora, Euro Edit, Febvre Thomas, Flinkman Emma-Lotta, Grillo Anton, Halen Tiiu, Heikura Melina, Helin Olivia, Helminen Emilia, Honkasalo Venla, Hännikäinen Mea, Höglund Lumi, Ingi Venla, Inkinen Ella, Irjala Maija, Jokela Nea, Jokinen Pinja, Jokiniemi Neea, Jurvainen Inna, Kalén Anna, Kallio Aini, Kallio Ilja, Kalliokoski Olivia, Kandolin Greta, Kaskinen Olivia, Kekkonen Karoliina, Kekkonen Maria, Kemlin Outi, Keskilohko Elli, Ketola Noora, Koisaari Tia-Maria, Koivisto Katri, Koivukoski Maria, Kuosa Inkeri, Kyrölä Esteri, Laaksonen Katarina, Laaksonen Leo, Lahnalahti Niklas, Laine Leimu, Latvala Julia, Laurila Oskari, Leistevuo Maria, Lempinen Ronja, Levänen Veera, Lindgren Lotta, Lindström Roope, Linnossuo Vinski, Loponen Mikael, Mahkonen Julia, Manninen Mona, Mantsinen Minea, Mellanen Emil, Mensalo Laura-Linnea, Metsäranta Inka-Emilia, Miettinen Maria, Mikola Katariina, Moilanen Vinski, Moisio Lotta, Monjib Zainab, Murtonen Selma, Muukkonen Iiro, Mäkelä Jesse, Mäki Elia, Mäntylä Nea, Noponen Kaarlo, Nordling Max, Nurminen Aino, Nättiaho Tuukka, Ojanen Vanessa, Ollikainen Paavo, Pajula Venla, Palonen Eden, Parpo Netta, Partanen Hilma, Pelkonen Viljami, Pietikäinen Anna, Pihlajavirta Kaapo, Polari Ella, Pukero Saara, Puolitaival Beata, Pursimo Ella, Pöllänen Antti, Raita Alexandra, Ranta Viivi, Rauha Eevi, Renvall Iivari, Rosten Maria, Ruohonen Inna, Ryyppö Veera, Salo Ella, Salo Matilda, Salonen Maria, Salonen Santeri, Setälä Linnea, Sillanpää Satu, Slama Helena, Syrjä Pyry, Syvälahti Taika, Talvitie Teresa, Tammilehto Onni, Tilleul Ingrid, Tjurin Wenla, Toivonen Santeri, Tulisalmi Vivian, Tunturi Martti, Tuomi Aurora, Turpeinen Elias, Vaaherkumpu Aada, Vaahtera Elina, Valtonen Ida, Varjonen Julius, Veijalainen Juho, Venhomaa Vertti, Ventelä Irina, Vermola Aaro, Vesterinen Viivi, Vieno Saara, Viljanen Ulla, Virtanen Justus, Wallenlind Vera, Wegelius Petra, Woodard Tavi, Ylönen Nooa, Österman Elias. ​

Kerttulin lukio, Turku:
Aaltonen Aaron, Aikio Ilse, Ankelo Elsa, Antikainen Santeri, Arjasmaa Felix, Barck Ines, Bulgyn Oleksii, Can Elias, Edelman Martin, Ekström Niklas, Forss Siiri, Haavisto Kia, Hautajärvi Eliel, Hautala Iivari, Hautamäki Lauri, Heinonen Jere, Hemiö Iiris, Herpola Santeri, Hiltunen Ilari, Holmroos Miro, Huhtinen Jenny, Hyvärinen Mette, Hyvönen Viola, Hämäläinen Fanni, Hätinen Lauri, Idrizi Oona, Isberg Johannes, Jaakkola Kaisu, Jalava Liisa, Jokinen Jerry, Juhala Leo, Kaasinen Petra, Kantola Roope, Kantola Vertti, Karhu Noel, Karttunen Venla, Kaukovalta Iida, Koivisto Julia, Kolehmainen Aino, Korhonen Lotta, Kulmala Frans, Kurkela Nea-Anna, Kurppa Emilia, Kuusela Linnea, Kytöviita Teemu, Laakso Amanda, Laakso Elle, Laaksonen Jaakko, Laine Eetu, Laineste Iris, Laurinen Urho, Lehtonen Sisu, Lietzén Jesper, Lindblad Saga, Linna Christian, Loikas Alina, Louhola Mikael, Löppönen Fiona, Maijala Iida, Miettinen Sakari, Moilanen Juhana, Moulani Shilan, Murro Riina, Mäenpää Milla, Mänty Julia, Nevalainen Jade, Niemelä Olli, Nieminen Nestori, Niinikoski Amanda, Niinistö Joel, Nikander Jutta, Nurhonen Ada, Nurmi Pihla, Nurminen Eero, Nyman Nuppu, Ohlis Janni, Ojala Joni, Ollikainen Cecilia, Paatos Roope, Pakkanen Roope, Palkén Joel, Palmiola Matilda, Palohuhta Matias, Pelkonen Henriikka, Peltoniemi Linnea, Pozo Hernandez Sebastian, Puhakka Jaakko, Rauhaniemi Kalle, Reponen Helene, Riihihuhta Stella, Roivanen Tuulia, Roos Viola, Rumpunen Onni, Räisänen Riku, Saalismaa Annukka, Saarento Aava, Saarinen Vilho, Salmia Tessa, Salminen Jesse, Santti Meeri, Saramola Elina, Saren Veikka, Saru Elli, Savolainen Mikko, Schultz Paavo, Seesjärvi Leevi, Selin Daniel, Seppä Touko, Shtambur Viola, Sihvonen Joni, Silvoniemi Oskari, Simolin Siiri, Ström Linnea, Suhonen Anni, Suojanen Aamu, Suominen Pihla, Tasanen Elisa, Ternava Arita, Tervo Eetu, Timonen Anni, Toimela Veera, Toivonen Peetu, Tolonen Anna, Unkila Heljä-Viivi, Uusitalo Olli, Uusküla Emma, Vaara Ellinora, Vannesluoma Ina, Vesma Mikko, Vesterinen Waltteri, Vuori Aada, Westman Nenna, Ylönen Jenna, Ääritalo Saara.​

Turun suomalaisen yhteiskoulun lukio:
Aarnio Jenny, Aerila Gia, Ahtola Kalle, Airola Aleksi, al-Shamiry Seja, Arikka Bruno, Aro Paavo, Arola Matias, Arponen Elias, Arro Lotta, Autio Joel, Björkqvist Essi, Blom Tommi, Buhmeida Jeda, Dibák Oliver, Eerola Ilona, Ekholm Emilia, Eklund Lilli, Ekman Mico, Elsilä Hanna, Eriksson Gaius, Erkkilä Elena, Eskelinen Akseli, Eskolin Oliver, Fröberg Jemina, Glans Saara, Grönman Oona, Haapsaari Kukka, Haikio Henrik, Haltilahti Katriina, Hansen Fanny, Heikkilä Aarne, Heikkinen Frans-Erik, Heinonen Nea, Helenius Rasmus, Helin Oskar, Herhi Hanna, Hiltunen Minttu, Holmberg Wilma, Hovi Rasmus, Huhtala Markus, Huotari Heidi, Huukkala Noora, Hynynen Vera, Hyötilä Pyry, Hämäläinen Tuomas, Iirola Pyry, Inginen Eva, Isoniemi Taneli, Jaakkola Emilia, Johansson Eva, Johtela Emma, Jokinen Milla, Jylhä Jaakko, Järvinen Aarni, Järvinen Elmeri, Järvinen Julia, Kaasinen Justus, Kakko Seela, Kaleva Sampo, Kangaslahti Julius, Kankare Eemil, Karlsson Lotta, Keränen Senna, Kinnunen Lauri, Kinos Eveliina, Kirkkola Siiri, Kittilä Aino, Koivula Emma, Koivunen Inka, Korhonen Anni, Koskela Kerttu, Koski Peppi-Noora, Koskinen Daniel, Kovalainen Milja, Kulmala Ansa, Kulmala Olivia, Kultala Benjamin, Kummala Max, Kurittu Otso, Kuuskorpi Miira, Kytöniemi Aada, Käiväräinen Liisa, Kärpijoki Markus, Laaksonen Helena, Lahtiola Maria, Laiho Lotta, Laihonen Helmi, Laine Laura, Laine Niilo, Laine Pauliina, Laitio Kristian, Lamerto Laura, Lavapuro Miika, Lehti Veera, Lehtilä Viivi, Lehto Jonna, Lehto Linnea, Lehtonen Juliana, Lehtonen Lotta, Lempinen Elsa, Leppä Aapeli, Liippo Martta, Lisinen Veeti, Liukas Ronja, Liukkunen Emilia, Luomala Ilkka, Lähteenmäki Markus, Malinen Niklas, Mannai Asma, Mattila Lauri, Maunu Sisu, Metsälahti Ella, Mononen Hanna, Mäentaus Veera, Niemi Pekko, Nieminen Eero, Nikulainen Lauri, Norrdahl Nora, Nummela Aapeli, Ollanketo Mimmi, Paavilainen Emma, Papinkivi Sanni, Parsama Emmiina, Peltonen Suvi, Pietilä Helga, Pihlaja Eetu, Pihlajamaa Pessi, Pohjaranta Ronja, Posti Pihla, Puutio Aaro, Rajalin Marlene, Ranto Olli, Ranto Vilho, Rekola Ella, Rikkonen Emmi, Roine Emilia, Rounas Kasperi, Räsänen Elle, Räsänen Martti, Rönkkö Annika, Saarikoski Aapo, Saarinen Jenni, Saarinen Miina, Saarinen Miko, Saario Matilda, Saario Minna, Salminen Riku, Sandell Ronja, Savolainen Anna, Seppälä Ilona, Siekkinen Viivi, Sigfridsson Silja, Sillanpää Jenny, Sinervo Nea, Sipilä Pihla, Sivunen Peppina, Soini Eino, Soini Lauri, Soini Viljami, Soininen Iiris, Stenström Joakim, Suoniemi Rinna, Syvänen Tuuli, Söderholm Pietari, Tamminen Elli, Tarvainen Stella, Tirri Lily-Rose, Toivonen Iiro, Tuomaala Anton, Tuominen Olivia, Turja Sara, Turpeinen Iida, Upmeier Anton, Urmas Saara, Uskali Tuua-Emilia, Vahtera Anni, Vainionpää Vilma, Valkama Jenni, Valtonen Ella, van de Pavert Kira, Vanne Anni, Vataa Aada, Vilander Nea, Vilpo Essi, Vitikainen Wilhelmiina, Vuorenpää Tiia, Vähäkangas Emmi, Väinölä Silja, Väre Katariina, Wallin Nicole, Westerholm Elina, Ylitalo Henrik, Zhang Cindy.

Luostarivuoren lyseon lukio, Turku:
Aalto, Lenni, Aaltonen Jaakko, Aarnio Esko, Aarnio Jessica, Aho Minni, Ahola Aino, Ahtiainen Anni, Airikkala Roosa, Alanko Ella, Arnivaara Sofia, Avanloo Tiina, Bunset Athitiya, Bäckman Enni, Do-gadko Polina, Einäl, Valtteri, Fontell Ronja, Friman Henrik, Hakula Aada, Hartemo Pinja, Heikkinen Juho, Heino Elviira, Helinen Lauri, Hellström Emilia, Henell Onni, Hietala Jenna, Hiltunen Anni, Hintikka Eemil, Hoikkala Sofia, Huhtala Johanna, Huttunen Reko, Ihanamäki Kia, Iljin Sasha, Inkeroinen Valtteri, Johansson Akseli, Joronen, Kaapo, Juven, Antti, Järvi, Julia, Järvinen, Jere, Kaikkonen, Samuli, Kaila, Helmi, Kalpamaa Ella, Karlsson Anni, Karvonen Matilda, Kenttä Lyydia, Kiiski Ronja, Klas Joel, Kljajic Melissa, Koivukangas Katariina, Kokkonen Saga, Korkka Emmi, Koskinen Ville-Martti, Koura Aaro, Kramsu Sarah, Kuisma Kide, Kulju Inka, Kuusisto Sofie, Kylli Lotta, Lahti Vilho, Lauroma Max, Lehmus-vuori Akseli, Lindholm Dani, Lindholm Ville, Linko Milla, Linnavuori Anton, Lithonius Jenni, Lukovic Sel-ma, LystimäkI Matilda, Malminen Otto, Mattila Kristian, Melander Rebekka, Merisaari Jasmine, Moha-med Hussein Hafsa, Muranen Titus, Mustajärvi Henrik, Myllymäki Tuomas, Mäki Petteri, Mäki Tuomas, Mäki Viljami, Nevalainen Nella, Niemelä Elviira, Niemi Jari, Niittymaa Aku, Nyyssönen Vilma, Oinonen Eetu, Orenshtein Yael, Paavola Onni, Paavolainen Ria, Palmu Robin, Penttinen Martta, Perez Linda, Petre Cristian, Piironen Eemeli, Putkuri Luka, Puumalainen Ida, Rakkolainen Anette, Rantamäki Anni, Rantanen Camilla, Rapatti Jenna, Renfors Ville, Riikonen Jonatan, Rokka Tuuli, Rundelin Mimosa, Ruo-namo Lyydia, Ruonamo Tilda, Ruotsalainen Oona, Saarinen Nico, Salminen Alina, Salminen Otto, Sal-minen Samuel, Saralehto Venla, Sheikh-Yusuf Mohamed, Siivonen Jukka, Siltala Jaakko, Sjöholm Sofia, Smith Alyssa, Soini Olivia, Spets Viivi, Starodumov Andrei, Ström Emma-Reetta, Ståhlberg Saara, Suomela Peppi, Suomäki Helka, Suupohja Vivi, Tamminen Veera, Tarvonen Maria, Tenhunen Susanna, Tiilikka Anton, Tikka Aada, Torsti Simo, Trifonov Niko, Tuominen Helmi, Tuominen Leevi, Tähtinen Mati-as, Vahala Aleksi, Varjo Veikko, Vienanlinna Lotta, Vihdanmäki Matias, Viljanen Matti, Viljanen Otto, Vinnikka Essi, Virta Max, von Schöneman Nooa, Vuori Alex, Wainio Vito, Wikman Viljo, Ylismäki Joel, Zeqiri Nebih, Zettinig Maxim, Österlund Camilla.

Turun normaalikoulun lukio:
Abdirahman Mohamed, Al Burra, Al Take, Alanen Eemil, Anton Markko, Ayelbassa Zora, Basli Rabia, Fehlig Helmi, Fontell Oona, Gauffin Nea, Hamatyar Spogme, Heinonen Hiskias, Heinonen Ines, Helkearo Vilma, Hendawi Maya, Hersi Kousar, Hodzic Belkisa, Hodzic Majda, Jaspi Heikki Aleksanteri, Kautto Marie Aleksandra, Kinnunen Reetta, Koskinen Roni, Kumpuvuori Oona, Köpsi Nea, Lam Diem, Lautjärvi Roosa, Lehti Lydia, Lehti Noora-Kristiina, Lehtonen Iida-Sofia, Leino Sean, Lintervo Miina, Lynderup Melina, Lähde Eevi, Mai Cong, Merisaari Nia-Jenna, Metsäkallas Siiri, Mohamed Ikra, Muhammed Perwin, Muthana Jamal, Oikarinen Maria, Oivanen Lilli, Ostela Nooa-Kasper, Paasikivi Siiri, Parsa Daniel, Pllana Eliza, Puurula Matilda, Rautanen Aliisa, Reiman Riina, Rintanen Katariina, Sahiti Sarafina, Salminen Jenni, Shuhrawardy Md, Sova Leo, Suomi Sara, Tyni Marika, Viitala Niko, Virtanen Elli.

Turun iltalukio:
Ahola Arttu, Alinen Roope (kaksoistutkinto), Arvonen Mikko, Back Saska (kaksoistutkinto), Barck Siiri, Bujupi Luan (kaksoistutkinto), Haka Aleksi (kaksoistutkinto), Hallgren Anton, Halttunen  Riku (kaksoistutkinto), Hannukainen Miikka, Harakka Kari (kaksoistutkinto), Hendriks Emil (kaksoistutkinto), Hiukka Aliisa (kaksoistutkinto), Johansson Natalie, Karppinen Matias, Kaunisto Jasmin (kaksoistutkinto), Keitaanranta Verneri, Keskikylä Heidi, Ketola Sanna, Kilpinoinen Sarasofia (kaksoistutkinto), Kivikoski  Samuli (kaksoistutkinto), Knuutinen Väinö (kaksoistutkinto), Kodisoja Lauri, Korpialho Luka (kaksoistutkinto), Kosola Waltteri (kaksoistutkinto), Kulmala Jeremia (kaksoistutkinto), Kylä Liam (kaksoistutkinto), Laakso Roope, Laaksonen Esapekka, Leppänen Ella, Luhta Tiina, Lönnberg Eino, Malmivirta Niilo (kaksoistutkinto), Muli Juuso (kaksoistutkinto), Mägi Anet (kaksoistutkinto), Mäkelä Eemil Heikki (kaksoistutkinto), Mäkelä Maria (kaksoistutkinto), Mäkilä Jasmin, Mäkimaa Inka (kaksoistutkinto), Mäkinen Laura (kaksoistutkinto), Nevanen Juliaana (kaksoistutkinto), Nieminen Veeti, Nummila Daniel (kaksoistutkinto), Nurminen Maria, Olli Juulia (kaksoistutkinto), Pennala Eerika (kaksoistutkinto), Pronina Aleksandra, Reunanen Axel (kaksoistutkinto), Ronkainen Ronja (kaksoistutkinto), Ruotsalainen Markus (kaksoistutkinto), Saaristo Miriam, Saarenmaa Kalle (kaksoistutkinto), Seligson Dennis (kaksoistutkinto), Singh Robin (kaksoistutkinto), Sinkkonen Anniina, Ström Nicholas (kaksoistutkinto), Syrjänen Wilma, Tanninen Juuso (kaksoistutkinto), Tanskanen Heinä (kaksoistutkinto), Thessler Sohvi, Turta Santeri (kaksoistutkinto), Valtonen Antti (kaksoistutkinto), Varjo Valter, Viitanen Tim, Viskari Samu (kaksoistutkinto), Vuorensola Mariia (kaksoistutkinto), Ylikleemola Anniina, Ylinen Matias.

Kaarinan lukio, nuorisolinja:
Aho Heikki Valtteri, Ahremaa Ilona Ursula Salli, Alcenius Max, Alhonen Johannes Ilmari, Andersson Ossi Akseli, Fagerström Jesse Valdemar, Freman Patrik Juhani, Grönlund Robert Henrik Kristian, Haajanen Taavi Taneli, Haapakorva Joonas Antero, Haapakorva Tommi Antero, Hakala Fei-Linnea, Helmiö Emma Amanda, Henriksson Niko Oskar, Huunonen Niklas Juhani, Hörkkö Netanel, Javanainen Jesse Ilmari, Juurenheimo Artturi Frans Nikolai, Järvinen Veeti Juhani, Kainulainen Anton Oskari, Kaituri Milja Emilia, Kallio Samu Petteri, Karivirta Jelena Loviisa Annikki, Koristo Kasper Oskari Valdemar, Korkka Matias Juho Antero, Koskenkorva Nea Emilia, Krusberg Elias Mikael, Kulmala Anna Kristiina, Kuronen Clarissa Maria Johanna, Laaksonen Matias Urho Viljami, Laine Valtteri Juhani Toivo, Lehikoinen Ville Veikko, Lehti Tuukka Iikka-Johannes, Lehtinen Artturi Elias, Lehtonen Akseli Eemeli, Lipponen Jasmin Kaarina, Lähteenmäki Emmi-Julia Erin, Miettinen Miika Matti Elias, Myllyoja Jenna-Juulia, Mäkelä Valtteri Onni Johannes, Mäkinen Valtteri Veeti Matias, Najjar Ahmad, Niemelä Samu Pekka Henrik, Nyrhilä Iita Aurora, Oksman Linda Viivi Susanna, Pakkanen Helmi Annika, Pakkanen Siiri Elina, Penninkangas Hilda Johanna, Pieniniemi Aada-Mari Mirjam, Pieniniemi Jerry Seppo Ilari, Rantanen Emma Josefina, Rostiala Lassi Eemeli, Rosvall Eveliina Tiia Maria, Ryhänen Aaron Olavi, Salmi Nelli Tuulia, Salonen Rasmus Jari Aleksanteri, Selonen Taika Aava Anneli, Sjö Ada Carolina, Suominen Leoni Anneli Marianne, Suominen Matias Juho Voitto, Tarr Tomas Alec William, Vaahtoranta Roope Valtteri, Vainikka Niina Emilia, Vigliarolo Tommaso, Vuorinen Anni Eveliina, Vähä-Tahlo Lauri Valtteri, Vähäsöyrinki Marianne, Wiren Jade Viivi Irmeli, Ylä-Poikelus Matias Juho Mikael, Zizzo Niko Mattia

Kaarinan lukio, aikuislinja:
Aalto Arno Petteri, Knuutila Lotta Hedvig, Lampinen Miko Ilari, Ovaskainen Iiris Rosaliina, Paganus Vanessa Ofilia, Tuominen Roope Joakim

Paimion lukio:
Aarnio Christoffer, Aho Sohvi, Ahtinen Jade, Alastalo Lauri, Anttalainen Artturi, Doody Brendan, Ekqvist Jaakko, Entonen Mikko, Erlin Salla, Gröndahl Lauri, Hakola Iines, Helenius Kiia, Helin Anna, Himanen Mona, Hirvonen Elsa, Hällfors Oskari, Hölsö Essi, Hörkkö Siiri, Johansson Maija, Järvinen Heidi, Kalela Arttu, Kallio Aleksi, Kallonen Verona, Kell Ats, Laaksonen Markus, Laheila Lenni, Laine Santeri, Lehtonen Joel, Leinonen Simo, Lempiäinen Atte, Löytönen Alina, Mattila Pyry, Murto Leo, Mäkilä Sami, Mäkilä Venla, Määttänen Aatos, Niinistö Julia, Nikkola Sakari, Okker Elle, Paasonen Elli, Pirhonen Mariella, Puisto Jenna, Pyöli Siina, Rautiainen Petra, Saari Sara-Johanna, Sahlström Leevi, Salmela Jutta, Salmi Maria, Santa Essi, Seppälä Esteri, Sevón Aada, Siekkeli Amanda, Sinenko Nikolai, Sippola Alina, Sjöblom Daniel, Sonkki Onni, Suominen Emma, Tainio Emma, Tuomisto Roosa, Uusi-Rauva Janar, Valkeinen Jenna-Maria, Veijola Helmi, Virtanen Viljami, Vähätalo Oona, Wahlsten Vilma, Wargh Telma, Yrjövuori Anna.

Katedralskolan i Åbo:
Abdullahi Ismail Awo, Ahlqvist Noak, Ahlskog Allan, Alander Sigrid, Anckar Patricia, Andersson Mio, Ares Samuel, Aurén Werner, Backlund Matias, Berghäll Isabella, Blomgren Emma, Boman Elias, Borg Miranda, Brink Henrika, Brunou Charlotta, Byskata Viktor, Denessiouk Vera, Dhirani Soleyla, Donner Villiam, Drugg Sara, Ekström Josefina, Elfving-Milan Kristoffer, Engblom Cecilia, Eriksson Petra, Erkko Iivari, Fellman Bettina, Grönvall Emil, Hakala Alanna, Helo Hilda, Henriksson Cindy, Hietanen Fannie, Holm Joackim, Holm Joanna, Häggblom Alexandra, Jakobsson Jenny, Joutsamo Artturi, Kaipe Amanda, Karlsson Anton, Karlsson Oskar, Kindstedt Yolanda, Kronberg Sebastian, Kullberg Sabine, Laaksonen Katarina, Latva Jeannette, Lehtinen Jimi, Lehvonen Ivar, Lindblad Ida, Lindén Otto, Lindfelt Emma, Lindfors Alina, Lindholm Amanda, Lindholm Erica, Lindroos Wilhelmina, Malmio Saga, Mäkinen Nanna, Nelimarkka Ella-Maria, Nikander Elsa, Norrena Frans, Paasio Emil, Peippo Olivia, Rehn Karolina, Roine Emma, Ruonamo Helga, Sjösten Simon, Slama Joanna, Sundelin Emil, Svanberg Kajus, Uro Eeli, Valavaara Aron, Vilén Robin, Våg Jenny, Westerholm Linn, Wilenius Theo, Willberg Ronnie, Wärnhjelm Hilda, Österbacka Sara.​

Raision lukio:
Aalto Samuel, Aaltonen Jesse (kaksoistutkinto), Ahlgren Rasmus, Ahtiainen Noora, Aihonen Tommi, Alanko Markus, Anttonen Akseli, Arfman Emil, Arvela Arttu, Claessen Vanessa, Ezzat Ibrahim, Filipov Viacheslav, Grönblom Verneri, Haji Sowdo, Hakkarainen Venla,
Heltimoinen Helmi, Hiippavuori Nelli, Hirvonen Nelli, Hujala Hugo, Hukka Eero, Hyttinen Viivi, Jalonen Saara, Janger Sara, Jokinen Erik, Jokinen Liisi, Jokinen Mitra, Juonala Elias, Juonala Rasmus, Kaartovuori Ilona, Kalliovaara Siiri, Kankare Iia (kaksoistutkinto), Keihäs Elias, Keskitalo Katariina, Ketonen Kimi, Koivisto Oskari, Koivumäki Mikko, Koskinen Aleksandra, Koskinen Elli-Noora (kaksoistutkinto), Koskinen Petteri, Laakso Heikki, Laiho Emma, Laine Anu, Laine Jonna, Laine Oona, Laitinen Hanna, Laivo Helmi, Laukkonen Jenna, Lehtihuhta Tommi, Lehtimäki Johanna, Lehtinen Lotta, Lehtonen Ville, Leppälä Elsa, Louhivaara Elias, Loukola Linnea, Markkanen Anniina, Marttila Pekka, Mattila Riina, Melkko Selma, Moisio Eero, Mylly Olavi, Mäntyniemi Vanessa (kaksoistutkinto), Nieminen Katarine, Nuttunen Oskari, Nyholm Aapo, Osa Jenna, Paananen Antti, Pajari Vilma, Partanen Saka (kaksoistutkinto), Peltokorpi Jani, Pullola Lara (kaksoistutkinto), Pärssinen Ville, Rantanen Tommi (kaksoistutkinto), Reuna Leevi, Rihko Fanni, Rintala Rasmus, Rosenberg Nea, Ruohonen Mira, Rusanen Noor (kaksoistutkinto), Rytsä Urho, Saari Emma, Saarnio Inka (kaksoistutkinto), Sahla Samuel, Salokangas Vilho, Salomaa Jenna, Schuurman Selina, Seppinen Emma, Siirtola Martta,
Silvan Eero Mikael, Sirén Ella, Suhonen Patrik, Suovanen Peppi, Suvanto Olivia, Tammisaari Lassi, Teinilä Tiitus, Telkki Josefiina, Tikkanen Heta, Vaihinen Pyry (kaksoistutkinto), Valkeajärvi Aino, Valli Emilie, van den Brink Lynn, Vanhatalo Valentin, Venäläinen Patrick, Viikkilä Pinja, Vuorte Valtteri, Zhukovskaya Alena.

Turun Steiner-koulu:
Alanen Iina, Grade Patrick, Havukainen Jertta, Hellsten Anna-Lena, Tamminen Tomas, Uusitalo Luka, Veräjänkorva Amos, Virtanen Alina, Vänskä Love, van der Woude Camilla.

Salon lukio:
Aarnio Ilari, Aarnio Onni, Ahola Paavo, Ahtiainen Riina, Aitosalo Peetu, Auranen Eli, Balagurova Veronika, Banchev Boris, Dominguez Bazalo Tomas, Ehsani Khodadad, Eklund Anna, Ekström Teo, Emaldynov Timur, Enckell Polina, Engren Saara, Haapalainen Jenna, Haapanen Touko, Halkilahti Anni, Havia Jenni, Heikkilä Sini, Heino Hilla, Heinonen Inka, Helander Matias, Helenius Elmo, Helenius Väinö, Henttinen Juho, Hietarinne Jesper, Hokkanen Jenni, Humalamäki Julia, Huntus Aaron, Huoponen Nea, Huttunen Carlos, Hyrsylä Aku, Hyvölä Jasmiina, Hänninen Janna, Härkönen Jim, Iivonen Aleksandra, Imara Anni, Ingerman Annika, Into Saana, Jaako Matilda, Joutsila Jemina, Jussila Juho, Juuti Jimi, Juvankoski Julia, Järvelä Valtteri, Järvinen Nuutti, Kalintiv Daniel, Kankare Veera, Karjalainen Aaron, Karttila Viivi, Kauranen Aino, Kinnunen Aaro, Koivula Kasper, Korhonen Kanerva, Korpineva Sara, Kurppa Riku, Kåla Janica, Källvik Oliver, Kärkkäinen Daniel, Laakkio Tenho, Laakso Miro, Lahti Iida, Lahtinen Miro, Laiho Markus, Lamminen Otso, Landen Aleksi, Laurila Anni, Lehtinen Emmi, Lehto Milla, Lehto Niilo, Lehto Siiri, Lehtonen Samuel, Lehtovaara Assi, Leinonen Taru, Leisso Kalle, Leppähaara Matias, Linnamaa Niilo, Louhi Paavo, Luiga Kristiin, MacGill Olivia, Malinen Johannes, Malmivirta Kasper, Matero Josefiina, Mejia Mikael, Muuri Mikael, Mäkinen Onni, Mäki-Tanila Ella, Niemi Pihla, Niinistö Frida, Nurminen Sella, Närhinen Nea, Oksanen Daniel, Paasikivi Ella, Paima Matilda, Paju Minni, Pajunen Niko, Pakaste Niklas, Partala Alex, Parttimaa Saku, Peltola Oliver, Peltonen Aku, Pikkarainen Lotta, Päivärinta Sylvi, Rantanen Roni, Rantanen Siiri, Rantonen Sofi, Rehmonen Erina, Rehmonen Nea, Rinne Nils, Rinta-Paavola Emma, Roto Alina, Ruokonen Sani, Ryynänen Ossi, Saarinen Aada, Saarniniemi Siiri, Sainio Janna-Emilia, Sakkara Daniel, Salminen Luna, Salminen Maija, Salo Essi, Sampinen Tuuli, Sandberg Minttu, Sanden Muska, Saramo Sauli, Sarparanta Tuisku, Selenius Sara, Sherzad Rasul Bauan, Siekkinen Aino, Siikarla Tapio, Silander Elsa, Sirro Antti, Smit Annika, Soukainen Paavo, Starckman Soza Alexandra, Ståhlström Vilho, Suomi Milla, Suutari Veera, Takala Miisa, Teuri Oskari, Tiits Eneliis, Torkkel Veeti, Tuikkanen Miro, Tunnela Matias, Tuomento Mikke, Tuominen Mia-Mari, Tuominen Oskari, Tähtinen Sonja, Vaga Henry, Vainonen Marie, Villanen Aino, Widén Miikka, Willgren Arttu, Wingate Elizabeth, Yazici Melis, Yli-Jama Iiris, Örling Louise, Örri Yannick.

Salon lukion aikuislinja:
Havia Jade, Havulinna Eija, Henriksson Joni, Hernández Sjöberg Carlos, Kaarlonen Pieta, Kudrashova Darja, Kylänpää Venne, Laitinen Antti-Jussi, Laitinen Sakari, Lehtonen Tuija, Mäkinen Katja, Nuli Aiola, Saturi Sari, Tunnela Oskari, Vehosalmi Heikki, Öster Amalia
Kaksi ylioppilasta ei halunnut nimeään julkaistavan​.

Perniön lukio, Salo:
Heino Jenni, Helmroos Henna, Jokela Liinu, Jurmu Minttu, Järvinen Emil, Kauppila Stefanus, Kesälä Milla, Lilja Camilla, Luukkanen Vilma, Poutanen Aada, Ristimäki Juliet, Saarinen Lotta, Työppönen Tomi, Virtanen Minja.

Halikon lukio, Salo:
Ahdeala Nella, Ahonen Jani, Ahaonen Valtteri, Alm Teemu, Heikkilä Arttu, Heikkilä Salla, Heikkinen Tatu, Heikola Joonas, Hurula Jesperi, Isotalo Liina, Jalo Anni, Jalonen Juuso, Kaivolin Nea, Kauppinen Milma, Korpela Erika, Kortesmaa Venni, Koskinen Jenna, Kuusisto Helmi, Kähkönen Roni, Laakso Jere, Lehtiranta Heini, Leino Laura, Lindberg Henna, Lindström Atte, Mattila Annika, Nummenpää Laura, Oinonen Janette, Ojajärvi Alma, Paassilta Kasperi, Perttala Milja, Pirinen Tuuli, Pirttimäki Aada, Saarikko Ada, Saarinen Joonas, Salminen Juho-Pekka, Schwartz Alice, Sirkiä Iisa, Sova Kalle, Taskinen Tuomas, Tiainen Tommi, Vainio Venla, Virta Valtteri, Virta Veeti, Vuorikoski Milla, Wallenius Akseliina

Someron lukio, Somero:
Aalto Touko, Alanko Fanni, Andersson Elmeri, Aunola Nelli, Björklund Jenna, Dong Liangxu, Elomaa Emma, Frankberg Adeliina, Friberg Oona, Fromholtz Moona, Grönholm Minttu, Haho Anu-Liisa, Harju Aada, Heinonen Linnea, Heinonen Veeti, Helmi Joona Aleksi, Hulkkonen Laura, Jurva Elina, Järvenpää Paavo, Kakko Viivi, Kesäniemi Aino, Klemola Markus, Kontio Valtteri, Korpihuhta Niko, Krivosejeva Juliana, Kuisma Eveliina, Kuula Veera, Lehtinen Emma, Maaniitty Marianne, Mikkola Kasper, Mäkinen Lotta, Mäkinen Silja, Mäntymaa Juuda, Nurminen Kasperi, Nurmisto Hilla, Nyström Efi, Pulakka Joel, Puotsaari Niko, Romu Venla, Siikanen Noora, Silander Riikka, Simola Elina, Sinkkonen Miina, Stark Oona, Terkola Mira, Uusitalo Janita, Varjus Linnea, Vartemaa Olivia, Veikkola Katri, Vikstedt Julia, Virta Olli-Oskari
Yhteensä 53 ylioppilasta, kaksi heistä ei halua nimeään julkisuuteen.

Euran lukio:
Allmäe Kerttu, Auramaa Tuuli, Haavisto Juulia, Hakala Aliisa, Heikkilä Elina, Helin Konsta, Helin Lauri, Härmälä Matti, Järvenpää Maiju, Järvinen Vesa, Katila Iina, Kauppi Iiro, Koivunen Anni, Kunnas Milja, Kuusilehto Sara, Laine Anni, Lehtimäki Julia, Lehtonen Lenni, Lönnberg Olavi, Mäkelä Joona, Nurminen Sara, Pietilä Nea, Rantanen Siiri, Rautanen Susan, Riitinki Venla, Rindell Juuso, Ruotsalainen Santeri, Saariluoma Veikka, Seppälä Lassi, Simberg Eero, Sukari Sofia, Suojanen Aada, Tiittanen Eemeli, Toivonen Elias, Toivonen Kaleva, Tuikka Roosa, Uoti Liisa, Uusi-Kerttula Klaara, Uusi-Rauva Loviisa, Uus-Mäkelä Matias, Vahtola Lauri, Valkama Saku, Vallin Anni, Vieno Ella, Virtanen Oona, Vuorinen Alisa.​

Paraisten lukio:
Achkir Sami, Agge Emilia, Alanko Janiela, Fokin Alexandra, Hanhivaara Ossi, Himberg Emil, Hurme Onni, Karkulahti Siina, Kesti Matteus, Knuts Rasmus, Kopperoinen Paulus, Leivo Akseli, Malmi Milja, Niemi Niko, Niinikoski Joel, Rosenqvist Kira, Sarokas Otto, Selin Matias, Varjokivi Jasmin, Vuokko Emil. ​

Pargas svenska gymnasium:
Aaltonen Ville, Andersson Allan, Andersson Linnea, Arén Cevin, Aspegren Nea, Axo Alarik, Bahne Noel, Bergman Cecilia, Björkroth Frans, Boström Albert, Egger Kasper, Enberg Sofia, Friman Elin, Furu Oscar, Grönroos Sissi, Gustafsson Tilda, Güler Betül, Hagström Vivi, Kangasvieri My, Fredenberg Albin, Hassinen Jan, Heikinheimo Mikael, Heikius Mathilda, Heinonen Essi, Henriksson William, Holländer Jonathan, Holm Elmer, Höglund Jill, Jansén Oskar, Julin Vilma, Karlgren Wilma, Karlsson Jennifer, Karlsson Moa, Kjellman Carl, Kolari Hanna, Koskinen Fanny, Koskinen Veronica, Kronström Lina, Laakkonen Lotta, Laurén Sara, Lehtinen Jennifer, Lepola Ella, Lindholm Anton, Lindström Julia, Lindström Siri, Mårtensson Anna-Maria, Nyberg Ella, Nylund Vincent, Nyström Axel, Orga Dianne, Penttinen Robin, Prost Mira, Rajakangas Oliver, Rantala Emilia, Rantanen Sandra, Rosin Emil, Simpson Elias, Snåre Amélie, Vainio Ian, Voutilainen Caroline, Wahe Matilda, Wahlroos Melissa, Wanström Armida.

Laitilan lukio:
Aaltonen Janette, Ainasoja Iiris, Hannula Ilari, Harikkala Heta, Hautakangas Hilma, Helin Miia, Hiltunen Anniina, Hyttilä Frida, Isolauri Olivia, Karru Jetro, Kylander Tuuni, Lahdenranta Leevi, Laine Elmeri, Lehtinen Reeti, Leino Iisa, Marttila Antti, Moilanen Raakel, Mäenpää Martin, Mäkinen Anette, Niemi Nea, Niemi Vertti, Nummela Venni, Oksanen Nico, Ots Katriin, Pere Milja, Pullinen Tuomas, Ranta Samuli, Ranta Valtteri, Rämönen Sofia, Saarinen Mette, Salminen Emma, Salminen Matias, Sukari Emilia, Suvanto Heta, Uusikartano Fredrika, Uusitalo Eemil, Vähä-Impola Kiia​

Uudenkaupungin lukio, Uusikaupunki:
Aalto Emilia, Ellä Linnea, Gustafsson Susan, Haapanala Erno, Haapanala Mireka, Heilä Lilianne, Heinonen Tomi, Hintikka Olivia, Hirvonen Lauri, Hyvönen Mio, Johtela Elias, Järvinen Saaga, Kiiski Tessa, Kittilä Teemu, Koskinen Julia, Laaksonen Natalia, Lahtinen Sara, Laine Nora, Lehtonen Tommi, Manninen Timi, Nikula Aamos, Paldanius Cecilia, Puukki Aada, Ranki Patrik, Ranto Atte, Routi Josefina, Santala Anna-Maria, Santaniemi Silja, Sappinen Vilma, Siivonen Eero, Silokivi Helmi, Sjöberg Konsta, Syri Juuso, Syrjä Väinö, Tanner Ina, Toivonen Senja, Vaitiniemi Emmi, Viksilä Saana, Vilmunen Eerika, Vuorela Peppi

Mynämäen lukio:
Alava Elli-Lotta, Antola Antti, Aunio Emma, Aydemir Melisa, Ekström Emil, Grönholm Casper, Haapanen Lotta, Hannula Roosa, Hattara Kiia, Isotalo Helmi, Jätinvuori Kia, Kallunen Linnea, Kapuinen Kerttu, Koivu Veera, Laaksonen Sanni, Lahtinen Lari, Lahtonen Miika, Laiho Belinda, Laine Aino, Lassila Martta, Laxström Sanni, Lehtonen Emma, Leinonen Heini, Liimatainen Adele, Nieminen Roosa-Maija, Nokka Elise, Nuora Kia, Pietilä Emilia, Pietilä Olivia, Puotunen Eetu, Päivinen Laura, Raitanen Sanni, Raunio Vilja, Ritamäki Ada, Sainio Saga-Maria, Salmi Matias, Salonen Helka, Sandroos Anton, Sola Oskari, Tamminen Elina, Tuononen Olivia, Vainio Irene, Valtanen Samu, Verainen Iida, Vuorinen Venla.

Naantalin lukio:
Aho Jessica, Anttila Iivari, Aro-Heinilä Ukko, Eriksson Martin, Flinkman Onni, Hallik Kelly, Hautala Oskari, Heilimö Aada, Heinimäki Milja, Heinonen Kasperi, Heinänen Emilia, Hellberg Matias, Hokkanen Hugo, Holmberg Axel, Hotanen Ann-Sophie, Hörkkö Joona, Ilola Elias, Jauria Eelis, Jokila Helmiina, Jyrkkä Anna, Järvinen Elias, Kantonen Sanni, Kettulaakso Milla, Kilpinen Emma, Kirveennummi Edward, Klasila Mona, Koivisto Jenna, Kolehmainen Linda, Korvenpää Oskari, Kurki Elmeri, Kuusinen Aleksi, Kylänpää Max, Kytö Sade, Laaksonen Aaro, Leandersson Julia, Lehti Niilo, Leino Viivi, Leinonen Helmi, Leppiniemi Ella, Lerto Joona, Lindqvist Etta, Lumme Ada, Luolila Otso, Läärä Miika, Lönnblad Niko, Malkki Karoliina, Matilainen Erno, Mauriala Emmi, Mikkola Kaapo, Mustalahti Elias, Mustalahti Erika, Mård Aada, Mäkinen Nuutti, Mänty Kanerva, Mäntylä Fanny, Niemi Oliver, Nikkanen Lari, Nikola Juuli, Nordman Aada, Nori Lauri, Nyyssönen Minttu, Oiva Saana, Ojala Ida, Pakkanen Eveliina, Pavlov Daniel, Peltonen Janina, Pietilä Joel, Pussinen Kaisu, Pärnistö Anni, Pöyri Rasmus, Rainio Ella, Ranta Nelli, Rantalainen Emilia, Routapohja Konsta, Ruohonen Jonna, Räikkä Viivi, Saarikko Nella, Saarinen Henny, Saarinen Veikka, Sahlstedt Samuel, Salminen Julia, Salo Tomi, Sandberg Totti, Sarkki Algot, Seppänen Aada, Siltanen Sauli, Sunell Siiri, Suni Oskari, Suonpää Emilia, Syväluoma Aino, Tikkanen Jere, Tiljander Onni, Tulivuori Inka, Tuominen Markus, Tuominen Netta, Uitto Pauli, Vaihi Wilma, Vihervä Wilma, Viljanmaa Eeli, Virtanen Tuomas, Väinölä Emma.
Kaksi opiskelijaa ei halua nimeään julkaistavaksi.

Rauman lyseo:
Aalto Onni, Arvela Emilia, Arvela Jenna, Arvo Elmeri, Asikainen Timi, Björklöf Juulia, Eloranta Niklas, Gustafsson Iisa, Haakana Iida, Haapala Siiri, Halminen Aaron, Halonen Vertti, Hannukainen Aino, Heininen Tim, Heinonen Annukka, Helasmeri Samuel, Helenius Tuuli, Hilakari Arttu, Hilakari Julia, Hiltunen Siiri, Hinkkanen Jaakko, Holmström Helmi, Huhtinen Valtteri, Huunonen Oliver, Ijäs Roosa, Inkinen Oskari, Jokela Veeti, Joukamo Alvar, Järvi Eveliina, Kajokallio Kiia, Kallio Jakke, Kalliokoski Miina, Kaskinen Annika, Kauppi Aino, Kauppi Oliver, Kauppinen Markus, Kiema Lotta, King Oscar, Knuutila Martta, Koivisto Julius, Korsi Santeri, Kukkaro Laura, Kuniala Ella, Kuusela Lassi, Kuusisto Ella, Laaksonen Iiro, Lavi Aada, Lehtinen Henna, Lehtinen Silja, Leino Rasmus, Liiten Veera, Liutala Jamiina, Lomppi Iida, Loponen Salla, Lundell Tuomas, Luovila Elli, Muntila Roni, Mustonen Oskari, Mäkinen Arttu, Mäkinen Mikaela, Neulaniemi Heini, Niemenmaa Benjamin, Niemenmaa Emma, Nieminen Roope, Nurmi Heidi, Paaso Linnea, Paloluoto Rosalie, Peltola Ada, Peltomaa Ramires, Pessinen Sara, Pettersson Matias, Pihlajaniemi Peppi, Pihlajaniemi Tuomas, Poutala Emil, Pursiheimo Heikki, Raitaluoto Minttu, Raitanen Anni, Rajakallio Emilia, Rasilainen Enni, Rintala Mimosa, Rosendahl Alina, Ruohola Atte, Saarinen Teresa, Saarinen Vili, Salo Jessica, Salo Vilho, Salonen Matteus, Sandelin Olivia, Sarasmäki Roosa, Savolainen Miska, Siivonen Alina, Sippu Eetu, Suonvieri Ilona, Suuriniemi Konsta, Säikkä Janina, Tapani Elisa, Tervasalo Suvi, Tukkikoski Antton, Tuuna Jimi, Uussaari Iiro, Vahala Jennifer, Vahtokari Saara, Vieno Vili, Viinikkala Wilma, Viljanen Miitta, Vilo Lauri, Virtala Samuli, Yrjälä Nea.​

Suomen Kristillinen Yhteiskoulu Toivonlinnassa, Piikkiö:
Alatalo Miriam Janina, Doughty Skye Eden, Helminen Tuomas Toivo Benjamin, Huhtala Mila Mariam, Isoaho Nonna Irene, Juudin Eemil Julius, Järvinen Johannes Matias, Klaus Kasper Mikael, Laitinen Netta Kaisla-Maaria, Lammi Varpu Eveliina, Leppäaho Pinja Tuulia, Manninen Hannaliisa, Ruuskanen Valtteri Eetu Ensio, Saarinen Sofia Adalmiina, Tanttari Tanja Marie Saroliina