Asfaltointityöt hidastavat liikennettä Hongistontiellä Koskella

0
ELY-keskus muistuttaa, että päällystystyömaan kohdalla tulee ajaa erityistä varovaisuutta noudattaen. Kuva: ELY-keskus.

KOSKI. Kuluvalla viikolla (13.–19.6.22) tehdään päällystystöitä Kuusjoen Ylikulman ja Kosken välillä maantiellä 12344 eli Hongistontiellä. Varsinais-Suomen ELY-keskuksen päällysteinsinööri Tero Ahokas kertoo, että päällystettävän osuuden pituus on parisen kilometriä.

Päällystystöitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien tulee varautua viivästyksiin. Kaksikaistaisella tiellä liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaan kohdalla alennetaan nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan noin viikon päästä ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu.

Sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade saattaa myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä. Niitä pystytään maalaamaan ainoastaan kuivalla kelillä.