Postin noutopiste ja Matkahuolto Ylärautaan

0

PÖYTYÄ/Yläne. Rautakauppa Yläraudassa toukokuussa aloittanut Postin noutopiste saa 13.6. kaverikseen Matkahuollon. Matkahuolto siirtyy Ylärautaan toimintansa lopettavasta Yläneen K-Marketista. K-Marketin lopettaessa päättyy Yläneellä myös täyden palvelun postipalvelut.

–Täyden palvelun postipalvelut Yläneen osalta yhdistetään Pöytyän kunnan kuntakeskuspostiin eli K-Market Riihitorille. Uutta täyden palvelun postia Yläneelle ei ole tulossa, mutta jatkossakin Yläneellä saa Postin pakettipalvelut Yläraudasta, Postin aluepäällikkö Mikko Similä kertoo.

Viimeinen Postin täyden palvelun päivä Yläneellä on 17.6.

Postin noutopiste Yläraudassa palvelee asiakkaita Yläraudan aukioloaikoina arkisin ja lauantaisin. Noutopisteeltä voi noutaa sinne tilatut paketit sekä lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä ja asiakaspalautuslähetyksiä.

Yläraudan Mikko Koponen pitää Postin noutopistettä ja Matkahuoltoa tervetulleina lisäpalveluina ja uskoo niiden tuovat lisää asiakkaita rautakauppaan.