Sotilasajoneuvo kellahti ojaan kyljelleen Koskella

0
Sotilasajoneuvo kellahti kyljelleen ojaan Koskella Hämeentiellä perjantaina. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Säkylään palaamassa ollut sotilasajoneuvo kellahti Hämeentiellä Koskella ojaan perjantai-iltapäivällä kello 13.18 aikaan. Loukkaantumisilta onnettomuudessa ilmeisesti vältyttiin. Onnettomuus sattui Kosken keskustasta noin kolme kilometriä ja Sorvastontien risteyksestä noin kilometri Someron suuntaan. Ojaan kaatunut ajoneuvo ajoi useamman sotilasajoneuvon letkassa.

Sotilasajoneuvot olivat oletettavasti tulossa REPO 22 -taisteluharjoituksista, jotka järjestettiin Kouvola–Savitaipaleen–Mikkelin alueella 28.5.–3.6. Harjoituksen tarkoituksena oli kehittää osallistuvien joukkojen suorituskykyä Kaakkois-Suomen alueella. Mukana oli joukkoja myös Porin prikaatista.