Saurion pojat suuntaavat ainakin kerran kesässä Mellilänjärvelle

0
Matti ja Lauri Saurio pääsivät tasapainon löydettyään suppailun makuun.

LOIMAA / Mellilä. Humppilasta tulleet Lauri , 8, ja Matti , 10, Saurio rohkaistuivat tiistaina kokeilemaan suppausta Mellilänjärvellä. He vuokrasivat äitinsä Satu Syrjälän kanssa laudat, melat sekä kelluntaliivit rannan kioskista. Poikien mielestä matala lastenallas soveltuu mainiosti laudan hallinnan harjoitteluun.

Niin Lauri kuin Mattikin molskahtivat kertaalleen ennen kuin he löysivät laudan päältä sopivan asennon. Ennen pitkää molemmat meloivat hyvää vauhtia.

Satu Syrjälä sanoo Mellilänjärven olevan poikkeuksellisen hieno moniin lähitienoon uimapaikkoihin verrattuna. Parasta on kirkkaan sininen vesi eikä itse rannassakaan ole moitittavaa. Kioskin palvelut ovat Syrjälän mielestä kattavat. Erinomaisena uutuutena hän pitää aurinkotuoleja.

– Mellilänjärvi on niin upea paikka, että tänne on tultava vähintään kerran kesässä. Jos vielä jotain voisi toivoa, niin aurinkovarjot olisivat hieno juttu. Täällä kun ei ole aurinkoisina päivinä juurikaan varjoa, hän sanoi.