Auranmaan ensimmäinen yrittäjägaala järjestetään syyskuussa

0
Terhi Källi uskoo, että yrittäjägaala houkuttelee Auran nuortentalolle ainakin parisataa henkeä verkostoitumaan ja viihtymään. (Kuva: Asko Virtanen)

AURA. Auranmaanensimmäinen yrittäjägaala järjestetään yrittäjäviikolla 10.9.Auran nuortentalolla. Gaalan järjestävät yhteistyössä Auran, Pöytyän, Oripään, Marttilan ja Kosken kunnat, kuntien yrittäjäyhdistykset sekä Auranmaan Nuorkauppakamari.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Auranmaalla toimiville yrittäjille, päättäjille, elinkeinoelämän vaikuttajille sekä yrittäjien ystäville. Tilaisuuden pukukoodi on 1920-luvun glamour.

–Vetovastuu on nyt Auralla, mutta tarkoitus on, että perinteestä tulee pysyvä ja vetovastuu tulee kunnille vuorotellen, kertoo Auran kunnanjohtaja Terhi Källi .

Ajatus yrittäjägaalasta sai alkunsa yrittäjäristeilyllä, mistä saatiin hyviä kokemuksia.

–Ohjelmassaon luonnollisestipuheita, palkitsemisia, juhlaruokailu ja tanssia. Meiju Suvas yhtyeineen tulee tahdittamaan tansseja, Källi kertoo.

Tavoitteena on, että yrittäjägaala houkuttelisi paikalle parisataa kuntien ja yrittäjien edustajaa viihtymään ja verkostoitumaan.

Lippuja tilaisuuteen on saatavilla muun muassa Auran kunnan nettisivujen kautta. Lisätietoa tapahtumasta on saatavissa muun muassa elinvoima- ja kunnanjohtajilta.