AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari on mukana järjestämässä historian ensimmäistä Auranmaan Yrittäjägaalaa, jossa se aikoo palkita Auranmaan elinvoimateosta auranmaalaisen yrittäjän tai yrityksen.

Nuorkauppakamari etsii nyt Auranmaalta vaikuttavaa elinvoimatekoa, joka on esimerkiksi vaikuttanut myönteisesti Auranmaan talousalueen kehitykseen, on ollut muuten esimerkillinen teko tai joka on hyödyttänyt Auranmaan vetovoimaisuutta. Etsinnässä on rohkea ja esimerkillinen teko, joka ansaitsisi tunnustusta. Elinvoimainen teko voi liittyä myös esimerkiksi työllistämiseen, investointiin, innovaatioon tai yrittäjien yhteistyön lisäämiseen alueellisesti. Kyse voi olla myös yksittäisen yrittäjän kasvutarinasta.

Ilmianna vaikuttava teko lähettämällä vapaamuotoinen ilmianto sähköpostitse Auranmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Maiju Joutsimiehelle maiju.joutsimies@jci.fi. Jätä ehdotuksesi 26.8. mennessä.

Palkinnon luovuttamisesta päättää Auranmaan Nuorkauppakamarin hallitus. Palkinto tullaan ojentamaan Auranmaan Yrittäjägaalassa 10. syyskuuta.