Millainen on lemmikin lempipaikka?

0
Piiperö ja Pikkarainen tykkäävät kiipeilystä ja viihtyvät niille rakennetussa sopessa. Oletko sinä nikkaroinut lemmikeillesi oman paikan tai minkä paikan lemmikkisi on ottanut omakseen?

LEMMIKIN LEMPIPAIKKA. Leivinuunin päällä lämpimässä, terassilla auringossa, juoksupyörässä, pahnoissa piilossa, omalla orrella, terraarion uima-altaassa, sohvalla omistajan kainalossa vai varta vasten tehdyssä omassa pesässä? Missä on sinun lemmikkisi lempipaikka? Minkälaisia koloja, piiloja, petejä tai leikkipaikkoja kodeista löytyy lemmikeille?

Jaa meidän ja lukijoittemme kanssa kuvia lemmikkien valtaamista tai lemmikeille tehdyistä kodin kalusteista tai muista paikoista. Kuvaa lemmikkisi, joka voi olla koira, kissa, hamsteri, lisko, possu tai mikä vain lemmikki, lempipaikassaan ja lähetä kuva meille 8.9. mennessä osoitteeseen marika.timonen@avl.fi. Julkaisemme kuvia lemmikkien lempipaikoista 13.9. ilmestyvässä Raksa & koti -teemassa.