Laura Willman-Kitola, vko 38

0
Laura Willman-Kitola.

Nimi, ikä, kotipaikka, ammatti?
Laura Willman-Kitola, 36 vuotta, asun Mynämäessä ja olen kotoisin Aurasta, työskentelen Kosken kunnan sosiaalijohtajana.

Mikä sai sinut viimeksi ilahtumaan?
2-vuotiaan poikani halaus aamulla ennen töihin lähtöä.

Mitä harrastat ja mikä siinä viehättää?
Koiran kanssa lenkkeilyä rauhallisissa maastoissa metsäpoluilla ja peltoteillä. Ulkoilu, sekä luonnon rauha, kauneus ja hiljaisuus antavat voimia kiireisen arjen keskellä.

Jos voisit muuttaa yhden asian, mikä se olisi?
Maailmaan enemmän oikeudenmukaisuutta.

Mitä terveisiä lähettäisit kotikuntasi päättäjille?
Kun yhteiskunta muuttuu, on käytäntöjen ja palvelujenkin muututtava. Toivon innovatiivisuutta, rohkeutta ja viisautta myös jatkossa.

Mikä on sinulle tärkein kotikuntasi lähipalvelu?
Kolmen pienen lapsen äitinä arvostan erityisesti laadukkaita kasvatus- ja sivistystoimen palveluita. Myös sosiaali- ja terveyspalveluiden laatu ja saatavuus on lähellä sydäntä oman ammattini kautta.

Kuka tai mikä ansaitsisi saada 500 euron setelin?
Mietimme juuri sostiimin palaverissamme koko kunnan sosiaalitoimen yhteisiä juhlia hyvinvointialueelle siirtymisen takia. Haluamme kokoontua yhdessä, sillä väistämättä asiat muuttuvat, emmekä enää ensi vuonna työskentele kaikki yhdessä. Jos saisin 500 euroa, käyttäisin rahat näiden juhlien järjestämiseen.

Mikä on lempielokuvasi / kappaleesi / urheiluseurasi / kirjasi (jokin näistä) – ja miksi?
Urheilusta tulee eniten seurattua pesäpalloa ja tällä kaudella erityisesti Kirittärien pelejä. Perhepiiristä löytyy henkilöitä, jotka ovat aktiivisesti tekemisissä pesäpallon kanssa, joten laji on tullut itselleni tutuksi mieheni kautta ”sukurasitteena”.

Edellinen viikon henkilö halusi kysyä sinulta: Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Yhdessäolo perheen ja läheisten kanssa.

Mitä kysyisit seuraavalta viikon henkilöltä?
Jos voit toivoa yhtä asiaa ensi vuodelle, mikä tai mitä se on?