Yrittäjäviikolla keskustellaan ja kahvitellaan

0
Yrittäjäviikon keskiviikkona yrittäjät ovat Kyrön torilla ja torstaina Pöytyän kunnanviraston Kyrön toimipisteessä on tarjolla markkinointiopastusta.

AURANMAA. Kuluvalla yrittäjäviikolla järjestetään useita yrittäjyyteen liittyviä tilaisuuksia. Pöytyän kunta kutsuu paikkakunnan yritysten edustajat ja kunnanvaltuuston jäsenet kahvittelemaan saman pöydän ääreen Riihikosken yhtenäiskoululle tiistaina 6.9. kello 18. Tarkoituksena on keskustella, millainen kunta on hyvä yrittää. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua osoitteessa www.poytya.fi/ajankohtaista.

Auran Aurasalissa pidetään tiistaina kello 18–20 elinvoimailta, jossa on mukana Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Hanna Munter. Tilaisuuden järjestäjät toivovat keskustelua aiheista; miten yrittäjien ja kunnan yhteistyötä voitaisiin kehittää ja millaista on yrittää Aurassa.

Keskiviikkona 7.9. kello 9–10 TE-toimiston ja ELY-keskuksen asiantuntijat verkostokumppaneineen kertovat Teams-aamukahvilla palveluistaan työnantajille ja yrittäjille. Mukaan ilmoittaudutaan osoitteessa https://aura.fi/ajankohtaista/yrittajaviikko/. Kyrössä on keskiviikkona Yrittäjät torilla -tempaus.

Torstaina 8.9. on tarjolla kaikille avoimia ja ilmaisia neuvontaklinikoita, joissa Loimaan seutukunnan yritysneuvojat antavat yrittäjille henkilökohtaista neuvontaa. Tasatunnein kello 14, 15, 16 ja 17 alkavien klinikoiden tarkoituksena on tarjota konkreettista apua viestintään, markkinointiin sekä tuotteistamiseen.

Auraamon kokoustilan neuvontaklinikalla perehdytään Canva-ohjelmaan, joka on ilmainen graafisen suunnittelun verkkotyökalu. Pöytyän kunnanviraston klinikalla annetaan 5+1 vinkkiä onnistuneeseen markkinointiin. Loimaalla Ahonkatu 1:ssä on tuotteistamispaja.

Torstaina kello 14, 15 ja 16 SunSalilla on tarjolla vinkkejä kuntosalitreeniin ja apua liikunnan ilon löytämiseen.

Perjantaina 9.9. Auran kunnan kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio kiertää yrityksissä. Henkilökohtaiselle tapaamiselle tulee varata aika soittamalla numeroon 040 631 0464 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anna-mari.alkio@aura.fi.

Lauantaina 10.9. Yläneellä on Yrittäjät torilla -tempaus. Saman päivän iltana kello 19–02 on yrittäjägaala Auran Nuortentalolla. Gaalassa juhlistetaan yrittäjyyttä, alueellista yhteistyötä ja palkitaan yrittäjiä. Illan tähtiartistina esiintyy Meiju Suvas. Ilmoittautuminen gaalaan on jo päättynyt.