Kyröstä kadonnut vanhus löytyi lopulta helikopterin avulla

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön keskustan tuntumassa maanantai-iltana kotoaan poistunut vanhus löytyi ani varhain tiistaina.

Viimeinen havainto vanhuksesta oli maanantaina kello 18 aikaan. Omaiset eivät etsinnöistä huolimatta löytäneet vanhusta, ja hälyttivät paikalle apua.

Etsintöihin saapui poliisipartio Loimaalta ja koirapartio Turusta. Tehtävälle pyydettiin apua myös Rajavartiolaitokselta, joka lähetti paikalle helikopterin. Myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu saapui paikalle muun muassa koirapartion kera.

Helikopteri sai havainnon kadonneesta tiistaina kello 2.20. Vanhus oli ollut kateissa jo kahdeksan tunnin ajan, ja istui maastossa kykenemättä enää liikkumaan. Hän oli kuitenkin löydettäessä tilanteeseen nähden hyvässä kunnossa.

Lounais-Suomen poliisista kiitellään tehtävän onnistuneen hyvällä yhteistyöllä.