Jännittävä jääkiekko-ottelu päättyi loppulässähdykseen

0
Hirvilauman hyvä taistelu päättyi mahalaskuun ja tiikerit vei voiton.

JÄÄKIEKKO. Tarvasjoen hirviluolassa nähtiin lauantaina jännittävä kiekkokamppailu, kun TarU:n edustusjoukkue kohtasi Rauma Tigersin. Hirvilauma ei helpolla antanut nahkojaan tiikerin raadeltavaksi, vaan pisteistä kamppailtiin lähes loppuun asti. Vasta ottelun viime minuuteilla lukemat pääsivät repsahtamaan ikävästi vieraiden hyväksi. Lopputulos 3–7 ei täysin kerrokaan pelin luonteesta.

Ensimmäisessä erässä tiikerit vei hienokseltaan peliä. TarU:n maalivahti Karri Hiukka oli kuitenkin mainiossa pelivireessä ja riensi kiekon tielle 18 kertaa. Erän ainoan maalin vastustaja teki ylivoimalla. Toisessa erässä hirvilauma pääsi pelin päälle ja tasasi puntit. Toisen erän ainoa osuma oli niin ikään ylivoimamaali ja tällä kertaa siitä vastasi TarU.

Kolmannessa erässä edettiin vuorotahtiin tiikereiden mennessä pariin otteeseen johtoon ja hirvilauman punnertaessa tasoihin. Tiikereiden ajassa 57.20 tekemä 3–4 maali käänsi pelin vieraille. Tasoitusta yritettiin kuudella kenttäpelaajalla siinä kuitenkaan onnistumatta. Sen sijaan tiikerit teki viidennen osumansa tyhjään maaliin. Pisteiden karattua hirvilauman ulottumattomiin vieraat onnistuivat vielä kahdesti.

TarU:n pistemiehiä olivat Miska Back (1+0), Valtteri Rauhala (1+0), Oskari Rauhala (1+0), Niko Nurmi (0+1), Samuli Perho (0+1), Volter Timonen (0+1), Verner Timonen (0+1), Rony Rauhala (0+1) ja Joonas Timonen (0+1).

Lauantain ottelu päätti ensimmäisen kierroksen TarU:n osalta. TarU on lohkon keskikastissa sijalla viisi tasapisteissä neljäntenä olevan UJK:n kanssa. Piste-eroa kärkijoukkueisiin PaRa:an ja Tigerseihin on kymmenen ja yhdeksän pistettä. Lohkokolmonen KK-V on kolmen pisteen päässä. Lohkon sijoilla 6–9 oleviin joukkueisiin on TarU:lla 3–9 pisteen etumatka.

Kauden kakkoskierros alkaa pienen hengähdyshetken jälkeen, kun TarU:n vieraaksi hirviluolaan saapuu 3.12. Turun Kisa-Veikot.