Meidän Marttila -valokuvakilpailuun ikuistettiin kotiseudun helmiä – Katso kuvat

0
Meidän Marttila -valokuvauskilpailun voittajia: Mikko Torkkeli, Janne Gustafsson ja Petra Kivinen voittivat omat kategoriansa. Kahden muun sarjan voitot nappasivat Minna Kuokkanen ja Katri Saari. Kuva: Enni Lahti

MARTTILA. Marttilan kunnan järjestämä Meidän Marttila -valokuvauskilpailu keräsi huiman osanottajamäärän. Kilpailuun osallistui 37 kuvaajaa ja kilpailukuvia oli yhteensä lähes 150.

Kilpailukuvien aiheissa korostuivat luonnon, valon ja auringon aiheet. Marttilaa halkova Paimionjoki, Palaisten uimapaikka, viljavat pellot, arjen työt, luonnon ihmeet ja tuulivoimalat nousivat kilpailukuvien joukossa esille.

Kilpailun voittajakuvat palkittiin viidessä eri kategoriassa.

Elämä ja valo -kilpailuluokan voitti Petra Kivisen valokuva ”Kesäjooga”, Luonto ja valo -kilpailuluokan Minna Kuokkasen valokuva ”Levähdä hetki”, Yllättävä Marttila -kilpailuluokan Janne Gustafssonin valokuva ”Elämä Härkätien reunalla”, Ihmiset ja elämä -kilpailuluokan Katri Saaren valokuva ”Kotimatkalla kukkapellolta” ja Arki ja työ -kilpailuluokan Mikko Torkkelin valokuva ”Paalit pellolla”.

Voittajat julkistettiin ja palkittiin Marttila-messuilla lauantaina. Palkinnoiksi voittajat saivat lahjakortteja marttilalaisiin yrityksiin ja palveluihin.