PÖYTYÄ/Kyrö, LOIMAA/Mellilä, AURA. Loimaan poliisi nappasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kiinni kolme rattijuopumuksesta epäiltyä.

Lauantaina kello 19.30 aikaan poliisi suoritti ensin liikennevalvontaa Kyröntiellä, kun paikalle ajoi paikkakuntalainen 1980-luvulla syntynyt nainen. Nainen puhalsi poliisin alkometriin 0,9 promillen lukemat ja myöhemmin vielä tarkkuusalkometriin 0,7 promillea. Nainen määrättiin ajokieltoon, ja hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Lauantaina kello 20.15 aikaan poliisi pysäytti edellä ajaneen henkilöauton Mellilässä. Autoa kuljetti paikkakuntalainen 1980-luvulla syntynyt nainen, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,8 promillea. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen poliisiasemalle, jossa hän ilmoitti, ettei aio puhaltaa. Naiselta otettiin tämän jälkeen verikoe. Poliisin kuulustellessa naista tämä yritti poistua paikalta. Poliisin yrittäessä estää naista lähtemästä tämä alkoi huitoa ja töniä sekä yritti lyödä poliisia. Nainen kuljetettiin kiinniotettuna Turun poliisiasemalle, jossa hän yritti vielä purra poliisia. Nainen määrättiin ajokieltoon. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen.

Auran Sillankorvantiellä poliisi pysäytti sunnuntaina kello 0.25 pakettiauton, josta toinen etuvalo oli palanut. Ulkopaikkakuntalainen 1960-luvulla syntynyt mieskuljettaja vaikutti päihtyneeltä, ja alkometri vahvisti epäilyksen. Mies puhalsi alkometriin 1,6 promillea ja myöhemmin tarkkuusalkometriin 1,45 promillea. Mies määrättiin ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.