Poliisin joulun tehtävämäärä hienoisessa kasvussa: kotihälytystehtäviä aiempaa enemmän

0

LOUNAIS-SUOMI. Lounais-Suomen poliisin joulu sujui suhteellisen rauhallisesti. Kokonaistehtävämäärä jouluaattoaamusta tapaninpäivän aamuun oli noin 600. Tehtävämäärässä oli lievää nousua vuoteen 2021 verrattuna: tehtäviä oli noin 70 enemmän.

Kotihälytystehtäviä oli noin 70, mikä on hiukan enemmän kuin edellisvuonna. Alueen ravintoloissa oli poliisin havaintojen mukaan joulun öinä melko maltillisesti asiakkaita, mikä todennäköisesti omalta osaltaan vaikutti siihen, että julkisten paikkojen häiriökäyttäytymiseen liittyviä tehtäviä oli yhteensä vain parisenkymmentä.

Suotuisa keli vaikutti osaltaan siihen, että liikenteessä vältyttiin suuremmilta onnettomuuksilta. Rattijuoppoja teiltä tavattiin muutamia.