Riihikotiin Eemelin lahjakuusi

0
Mar-Leena Rajala, Jonna Tuomaala ja Maija-Liisa Pettinen ottivat lahjakuusen vastaan Eemeli Laukkaselta. Pettisellä on sylissään lahja, joka ojennettiin kiitokseksi Eemeli Laukkaselle. (Kuva: Asko Virtanen)

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikodissa iloittiin tänään torstaina puoliltapäivin ruokasaliin tulevasta lahjakuusesta.

–Pohdimme, että mitä tehtäisiin, että saadaan ruokasaliin joulukuusi. Tunsin Eemelin. Otin häneen yhteyttä, että tulisiko kuusen lahjoittaminen kyseeseen, Jonna Tuomaala kertoo.

Eemelin Laukkanen lähti heti mukaan ajatukseen.

–Tuumailin, että tottahan toki Riihikotiin nyt pitää kuusi lahjoittaa, kun kerran menee niin hyvään tarkoitukseen, Eemeli Laukkanen kertoo.

Joulukuuseen on luvassa ainakin jouluvalot ja muuta koristelua, jotka ripustetaan kuuseen hoitajien ja asukkaiden yhteistyönä.

Ripeästä ja iloisesta asiakaspalveluasenteestaan tunnettu Laukkanen on jo useana vuonna saanut kiitosta kuusenostajilta ympäri Varsinais-Suomen. Liikeidean ytimessä on se, että hän toimittaa kuuset kotiovelle saakka.

Idea kuusikaupasta lähti aikoinaan siitä, että hän toimitti joka vuosi papalleen joulukuusen. Se toi mieleen ajatuksen, että kuusikauppaa voisi tehdä laajemminkin.