Kolmen suden lauma käväisi Tarvasjoen keskustan tuntumassa

1
Kolme sutta taivalsi tiistai-illalla Tarvasjoen Yrjänkylän tietämillä.

LIETO/Tarvasjoki. Kolmen suden lauma kulki Tarvasjoen keskustan pohjoispuolelta tiistai-illalla noin kello kuuden aikaan. Suden ylittivät Kyröntien Herrasmannintien paikkeilla ja niiden arvellaan kulkeneen Lyömästen suuntaan. Havainnon susien liikkeistä teki metsästysyhdistyksen jäsen, joka löysi jäljet. Itse susia ei nähty, mutta jäljistä pääteltiin, milloin sudet olivat olleet liikkeellä.

Suurpetoyhdyshenkilö Tero Eskolinin mukaan ei ole syytä olettaa, että sudet olisivat asettuneet pidemmäksi aikaa Tarvasjoelle. Hän arvioi susien olleen läpikulkumatkalla.

1 KOMMENTTI

  1. Kolmen suden lauma käväisi Hämeen härkätien pyörätiellä, eli ihan keskustassa. Olin koirani kanssa aamulenkillä 24.12 klo 6.30. Sudet olivat nuoren oloisia, mutta täysikokoisia. Sudet olivat ohittaneet jo Tarvasjoen paloaseman ja juoksivat edellä noin 50m päässä minusta ja olivat menossa Tarvasjoen koulun suuntaan. Koira veti ensin hajun mukaan, heti pysähtyi kun tuli näköhavainto. Ei kyllä tehnyt mieli seurata, vaan palasimme kotiin tosi nopeasti. Tein ilmoituksen seuraavana päivänä riistaseuranta päällikölle.

Kommenttien lisääminen on estetty.