Rannikon kurvissa Koskella jälleen onnettomuus

1
Rannikon kurvissa Koskella Härkätiellä sattui perjantai-illalla ulosajo. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI, LOIMAA/Mellilä. Rannikon kurvissa Koskella Härkätiellä sattui jälleen liikenneonnettomuus. Henkilöauto suistui ojaan perjantai-illalla kello 18.26 aikaan.

Perjantaina iltapäivällä neljän aikoihin sattui onnettomuus myös Ysitiellä Mellilässä. Turun suuntaan matkalla ollut henkilöauto törmäsi edellään ajaneen henkilöauton perään 500 metriä ennen Huovintienhaaraa. Autot vaurioituivat huomattavasti. Tie oli onnettomuushetkellä jäässä.

1 KOMMENTTI

  1. Joko nopeusrajoitusta viimein alennettaisiin. Rannikon kurvissa on kuudenkympin rajoitus. Noin kapeassa mutkassa ei voi kesäkelilläkään ajaa kuuttakymppiä. Saati talven liukkailla. Neljänkympin rajoitus parantaisi liikenneturvallisuutta olennaisesti juuri tässä kohdassa.

Kommenttien lisääminen on estetty.