KK-V lähetti hirvilauman kesälomille

0
TarU Hockeyn maalin edustalla podettiin ajoittain ruuhkaa lauantain ottelussa. Kuva: Markku Pönni

JÄÄKIEKKO. KK-V paketoi TarU:n edustusjoukkueen kauden ja lähetti hirvilauman kesälomille. TarU sai lauantain pudotuspeliotteluun unelma-alun mennen heti pelin alussa salamamaalilla 0–1-johtoon. Seuraavaa TarU:n osumaa saatiin kuitenkin odotella kolmannen erän loppupuolelle asti. Maali oli laiha lohtu tilanteessa, jossa KK-V oli jo käytännössä varmistanut voittonsa. KK-V jatkaa loppuotteluihin maalein 6–2.

Ottelu oli farssi rangaistusten osalta. TarU:lle kertyi jäähyminuutteja 66. Toisen erän lopulla tulleen vitosen hirvilauma kesti, mutta kaikkiaan vastustaja rankaisi kahdesti ylivoimalla ja kertaalleen alivoimalla. TarU:n oma ylivoima oli jälleen melko tehotonta, saldona yksi ylivoimaosuma.

Ottelun pistemiehiä olivat Valtteri Rauhala (1+1), Samuli Perho (1+0), Volter Timonen (0+2) ja Oskari Rauhala (0+1). Runkosarjassa pelaajatilastojen kymppikärkeen ylsi TarU:sta Joonas Timonen 30 pisteellä (18+12). Oskari Rauhala oli 11. sijalla 28 pisteellä (15+13).