Pakettiauton kuljettaja menehtyi nokkakolarissa kymppitiellä Tarvasjoen Tyllillä

0
Kymppitiellä Tarvasjoen Tyllillä keskiviikkoaamulla sattunut nokkakolari vaati kuolonuhrin. Onnettomuudessa osallisena olleen pakettiauton kuljettaja menehtyi, avolava-autoan kuljettaja loukkaantui. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Pakettiauton kuljettaja menehtyi ja avolavakuorma-auton kuljettaja loukkaantui kymppitiellä Tarvasjoen Tyllillä keskiviikkoaamulla sattuneessa rajussa nokkakolarissa. Pakettiauto oli ollut ajamassa Hämeenlinnan suuntaan ja avolava-auto Turun suuntaan, kun pakettiauton kuljettaja oli menettänyt suoralla tieosuudella ajoneuvonsa hallinnan suistuen vastaantulevien kaistalle. Ajoneuvot törmäsivät toisiinsa keula edellä.

Pakettiauton kuljettaja jäi puristuksiin vaurioituneeseen ajoneuvoonsa. Avolava-auto pyörähti törmäyksen voimasta katon kautta ojaan. Avolava-auton kuljettaja kuljetettiin hoidettavaksi sairaalaan.

Onnettomuus sattui hieman ennen aamuseitsemää. Tapahtuma-aikaan tienpinta oli jäinen ja polanteinen. Molemmissa ajoneuvoissa oli vain kuljettaja.

Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan. Poliisi on aloittanut onnettomuuden tutkinnan.
Onnettomuus katkaisi liikenteen kymppitieltä noin tunnin ajaksi.

Uutinen päivitetty kello 10.02.