Auranlaakson kansalaisopisto esittelee toimintaansa

0
Kevein askelin kevääseen -tapahtumassa nähdään muun muassa viime syksynä aloittanutta yli 12-vuotiaiden tanssiryhmää. (Kuva: Asko Virtanen).

AURANMAA. Auranlaakson kansalaisopisto järjestää ilmaisen Kevein askelin kevääseen -tapahtuman Kurkisalissa Kyrössä lauantaina 15.4. kello 13.

Tapahtuma sisältää esityksiä, taiteen perusopetuksen esittelyä sekä esittelytunteja tulevista liikunta-aineiden opintopistekursseista. Tarjolla on esittelytunteja asahista, aikuisten tanssista ja hathajoogasta.

Tapahtumassa nähdään esiintyviä oppilaita kansalaisopiston eri toimipisteistä kuten Pöytyältä ja Oripäästä.

Kevein askelin kevääseen -tapahtumassa esitellään myös taiteen perusopetusta. Tapahtumassa on esillä kuvataideryhmän töitä.

Tapahtuman yhteydessä voi myös tutustua Auranlaakson kansalaisopiston opetustarjontaan. Tarjolla on tietoa niin taiteen perusopetuksesta kuin kansalaisopistolle uutena tulevista opintopistekursseista, joita voi jatkossa suorittaa kansalaisopistossa.

–Tämäntapainen tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Opintopistekursseja ei ole ennen ollut kansalaisopistossa. Tavoitteena on tarjota opiskelusta lisää hyötyä esimerkiksi jatko-opiskelua tai työelämään varten. Jokainen osallistuja voi kuitenkin itse päättää, haluaako opintopisteellisissä kursseissa hyödyntää opintopisteitä vai ei. Kaikille kursseille on edelleen vapaa pääsy, kertoo opettaja Maija Virkkunen Auranlaakson kansalaisopistosta.