Kyrössä pääsee lauantaina markkinatunnelmaan

0
Lions Club Karinainen/Kyrön Riitta Järvinen ja Tauno Tuuppa poseerasivat viime vuoden markkinoilla Oiva-leijonan kainalossa. Oiva nähdään markkinoilla myös tänä vuonna. Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön kevätmarkkinat järjestetään jälleen lauantaina 22.4. Markkinapäivä alkaa kello 9 ja päättyy kello 15. Näytteilleasettajia on tulossa enemmän kuin viime vuonna. Kattaus on jälleen monipuolinen paikallisista yhdistyksistä käsityöläisiin ja muihin perinteisiin markkinakauppiaisiin. Sään odotetaan suosivan tapahtumaa. Markkinoilla on myös tivoli pomppulinnoineen. Oiva-Leijona kiertelee markkinoita lasten ja muidenkin iloksi.

Elisenvaara on mukana markkinapäivän tapahtumissa. Markkinoilla jaetaan 500 ensimmäiselle Elisenvaaran käyneelle elisenvaaralainen-pinssi. Uuteen rakennukseen on mahdollista tutustua tasatunnein kello 11-14.