Marttila haastattelee viisi kunnanjohtajaksi hakenutta

0

MARTTILA. Marttilan kunnanjohtajaksi hakeneista kutsutaan haastateltaviksi Anne Ahtiainen, Pauli Karihtala, Mikko Kärnä, Katri Saari ja Marja Tuohimaa. Kaikkiaan virka kiinnosti 19 hakijaa, joista kuitenkin yksi veti hakemuksensa pois.

Mikko Kärnä putosi kevään vaaleissa eduskunnasta. Anne Ahtiainen työskentelee Liedon teknisen toimen toimialajohtajana ja Marja Tuohimaa toimi aiemmin Oripään kunnanjohtajana. Tällä hetkellä Tuohimaa toimii Taivassalon vt. kunnanjohtajana.

Pauli Karihtalalla on kasvatustieteen maisterin ja insinöörin AMK-tutkinto. Katri Saari on puolestaan tohtorikoulutettava kauppatieteiden maisteri.

Haastattelut pidetään ensi torstaina ja tarvittaessa perjantaina. Tavoitteena on valita uusi kunnanjohtaja toukokuun lopulla.