Pääsiäinen on tulossa ja kaupat ovat täyttyneet suklaamunista. Smash testasi vuoden 2023 pääsiäismunat ja laittoi ne paremmuusjärjestykseen.

Lätkämuna. Suklaa on puoliksi valkosuklaata ja puoliksi normaalia maitosuklaata. Maitosuklaa maistuu tavalliselta suklaalta. Valkosuklaa on yllättävän hyvää. Sisältä paljastuu pieni muovinen jääkiekonpelaaja figuuri. Kokonaisuudessaan suklaamuna on yllättävän hyvä. Odotukseni täyttyivät. Suosittelen!
Tuomio: * * * *

Mauri Kunnas Koiramäki -yllätysmuna. Suklaa on tavallista joulukalenterisuklaata, eikä se ole hyvän makuista. Sisältä paljastuu pettymykseksi ainoastaan pieni tarra. Odotin yllätykseltä enemmän. Kokonaisuudessaan tämä suklaamuna on todella tylsä. Tämä on kuitenkin edullinen vaihtoehto.
Tuomio: * *

Haloo Helsinki -suklaamuna. Tämän suklaamunan suklaa on tavallista maitosuklaata. Maitosuklaa on yllättävän maukasta. Suklaamunan sisältä paljastuu Haloo Helsinki -silikoniranneke. Silikoniranneke on erilainen yllätys, joten se erottuu joukosta. Suklaamuna on isokokoinen, joten siitä riittää syömistä pidemmäksi ajaksi.
Tuomio: * * * *

Panda suklaamuna. Suklaa on puoliksi valkosuklaata ja puoliksi normaalia maitosuklaata. Suklaamunan sisältä paljastuu pieniä värityskuvia ja kaksi todella pientä värikynää. Sisältä paljastuva yllätys on hieman pettymys. Valkosuklaa on maukasta ja maitosuklaa on tavallisen maitosuklaan makuista.
Tuomio: * * *

Kinder Surprise -yllätysmuna. Kinder-suklaa on aina todella hyvää. Suklaa on maitosuklaata, valkosuklaa sisustalla. Suklaamunan sisältä paljastuva yllätys on Avatar-hahmo. Kinder ei koskaan petä. Kokonaisuudessaan tämä suklaamuna on paras.
Tuomio: * * * * *

Ronin Kultamunat -yllätyssuklaamuna. Tämä suklaamuna on tubettaja Roni Backin suunnittelema. Suklaa on aika pahanmakuista joulukalenterisuklaata. Suklaa on todella pehmeää, joten avaaminen on hieman haasteellista. Sisältä paljastuu minikokoinen keilaussetti. Odotin yllätykseltä kuitenkin enemmän, joten petyin sisältöön hieman. (C.T.)
Tuomio: * *


Arvosteluasteikko

* * * * *  herkkua
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko


 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.