Marttilan urheilukentän kunnostushanke etenee – Kunnanhallitus valitsi urakoitsijan

0
Marttilan urheilukenttä.

MARTTILA. Kunnanhallitus on valinnut Recset Oy:n kunnostamaan Marttilan urheilukentän hintaan 288 400 euroa.

Marttilan kunta on varannut kentän kunnostusta varten kuluvalle vuodelle 224 000 euroa ja avustusta se arvioi saavansa 96 000 euroa. Marttila on hakenut Opetus- ja kulttuuriministeriön lähiliikuntapaikka-avustusta, joka voi olla enintään 45 prosenttia kunnostushankkeen kustannusarviosta. Ministeriö antanee avustuspäätöksen toukokuun aikana.

Kunnostusurakka sisältää muun muassa urheilukentän joustokumipäällysteen uusimisen hyppypäädyssä, juoksusuoran ja uusien pituushyppypaikkojen rakentamisen sekä muita kentän kunnostus- ja parantamistöitä.

Urakka kilpailutettiin jo viime kesänä, mutta hankinta keskeytettiin tarjousten erottua merkittävästi kustannusarviosta. Viimeksi Marttilan urheilukenttää on parannettu 1980-luvulla.