Smash mussutti jo kesän uutuusjäätelöt – ja ihastui

0
Kesän 2023 uutuusjäätelöt. Kuva: Camilla Toivoniemi

Kauppoihin on tullut taas monia kesän uutuusjäätelöitä. Smash maisteli kesän uutuusjäätelöt ja kertoo nyt oman mielipiteensä uutuuksista.

M&M’s jäätelötuutti. Jäätelön päällä on M&M’s suklaarakeita. Jäätelö on koostumukseltaan pehmistä ja maistuu myös pehmikseltä. Jäätelö on yllättävän maukas. Jäätelön seasta löytyy myös lisää M&M’s suklaarakeita. Kokonaisuudessaan tämä on kiva uutuus ja hinta-laatusuhde on kohdallaan.
Tuomio: * * * *

Fazer Premium Raspberry Yoghurt. Jäätelö on vadelmajäätelöä, jossa on suklaajäätelöraitoja. Jäätelö maistuu vadelmajogurttisuklaalta. Suklaajäätelöraidat maistuvat normaalilta maitosuklaalta eli todella maukkaalta. Tämä jäätelö on onnistunut uutuus, koska tämä on ihanan makuinen jäätelö. Jäätelön ainoa miinus on kallis hinta.
Tuomio: * * * *

Classic Tuplasuklaa & Metsämarjat. Jäätelöpuikon kuori on puoliksi valkosuklaata ja puoliksi normaalia maitosuklaata. Suklaata on kaksi kerrosta päällekkäin, toinen on valkosuklaata ja toinen on maitosuklaata. Suklaakuori on todella paksu, mikä tekee jäätelöstä erittäin makean. Jäätelö on vaniljajäätelöä, jossa on marjaisia raitoja. Jäätelö on todella hyvä, sillä siinä maistuu kaikki mitä jäätelön nimi lupaa.
Tuomio: * * * *

Daim Mint -jäätelö. Jäätelötuutin suklaakuori maistuu Daimilta. Jäätelö on minttujäätelöä, jonka seassa on Daim-suklaahippuja. Suklaahippuja on riittävästi jäätelön seassa. Minttujäätelö tekee jäätelöstä kivan raikkaan. Jäätelö on sopivan kokoinen ja sen vohveli on hyvänmakuinen.
Tuomio: * * * *

Fazer Jaffa Appelsiini -kermajäätelö. Jäätelö on suklaajäätelöä, jonka seassa on appelsiinijäätelöä ja Jaffakeksin hippuja. Jäätelö maistuu appelsiini-Jaffakekseiltä eli jäätelö on onnistunut maussa. Kuitenkin koostumus on omituinen, jäätelön seassa olevien keksihippujen vuoksi. Jäätelö on todella makea ja valitettavasti myös hieman pettymys. Ei ole hintansa arvoinen jäätelö. (C.T.)
Tuomio: * * *


Arvosteluasteikko

* * * * *  superhyvä
* * * *  tosi hyvä
* * *  ihan ok
* *  hmm…
*  hyi


 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.