Vaihtokaluste avaa liikkeen Kyröön

0
Auran Vaihtokalusteen yrittäjä Veli-Matti Arvola pitää Kyrön sijaintia keskellä Auranmaata hyvä paikkana huonekaluliikkeelle. (Kuva: Asko Virtanen)

PÖYTYÄ/Kyrö. Auran vaihtokaluste avaa liikkeen Kyrössä. Avajaisia vietetään keskiviikkona 24.5. klo 10–17. Jatkossa liike on auki keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kymmenestä viiteen.

–Keskiviikko on vilkas toripäivä ja loppuviikko on muutenkin hyvää kaupantekoaikaa. Alkuviikolla hoidamme kotiinkuljetuksia ja kasaamme huonekaluja. Sopimuksesta olemme kyllä auki myös maanantaisin ja tiistaisin, Veli-Matti Arvola kertoo.

Uusi liike on Kyröntien varressa pizzeriaa vastapäätä tiloissa, missä viimeksi oli tilitoimisto.

–Tässä on tilaa 190 neliötä, mutta lisäksi meillä on varastotilaa muualla Pöytyällä 250 neliötä, Arvola kertoo.

Liikkeeseen tulee esille perushuonekaluja.

–Sängyt, sohvat, seniorikalusteet ovat meille keskeisiä tuotteita. Esille tulee muun muassa kurikkalaisen Soft-kalusteen patjoja, jotka tehdään asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan, Arvola sanoo.

Veli-Matti Arvolalla on pitkä kokemus huonekalualalta.

–Ensimmäisen huonekaluni olen myynyt vuonna 1988, yrittäjäksi ryhdyin vuonna 2004, jolloin Auran Vaihtokaluste perustettiin, Arvola kertoo.

Vaihtokalusteen Auran myymälä sulki ovensa viime vuoden marraskuussa. Nettikauppa on toiminut koko ajan ja toimii edelleen.

–Asiakkaamme ovat kaiken aikaa tulleet suurimmaksi osaksi Auranmaan alueelta. Pysymme siis samalla talousalueella, Arvola sanoo.

Auran Vaihtokalusteen Kyrön myymälän avajaiset keskiviikkona 24.5. klo 10–17. Avajaisissa arvotaan 200 euron lahjakortti. Paikalla tehtaiden edustajia ja pientä tarjoilua.