Onnea valmistuville! Katso ammattiin valmistuneiden nimet – Hakukoneesta löydät alueen valmistuvat

0

Kokosimme listaa lähiseudun ammattiopistoista valmistuvista. Löydät tästä jutusta runsaasti nimiä. Kokeile myös hakukonetta:

Novida- ammattiopiston ja lukio Loimaa
Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Ahola Lassi, Antell Eeti, Harakka Onni, Ikonen Joona, Mäkimattila Vennu, Pekka Karri, Peltoniemi Mikael, Salo Ville, Valtanen Otto, Vanhanen Eetu, Wallin Daniel
Ajoneuvoalan perustutkinto, automekaanikko: Mäkilä Aleksi
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Isomaa Jessi, Uuppo Emmi, Vieraankivi Viveka, Virtanen Jenna
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja:
Hannula Ida, Junnila Santeri, Järvenpää Leevi, Markula Erik, Nieminen Joona, Salonen Timi, Uusitalo Jenna, Väihkönen Elias
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Isomaa Jesper, Korpela Henri, Pasanen Eetu, Peltola Aatu, Roine Toni, Taskinen Tuukka, Uusitalo Akseli
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Anttila Laura, Härkönen Pinja, Iivonen Elmeri, Kela Anna, Kinks Jaanika, Kiviranta Erika, Lindén Olivia, Malõgin Karl, Mäkitalo Jaana, Naaranoja Sara, Nikander Heikki, Reponen Johannes, Soikkeli Suvi, Suopuro Joonas, Tähkävuori Emma, Vieno Niklas
Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Eskola Iiro, Huttunen Aku, Koski Tuukka, Lehtonen Arttu, Poutanen Valtteri, Silvo Vilho, Suuniitty Veeti, Takku Otto
Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Hirvonen Riitta, Nikula Liisa, Vainio Mika
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Alm Kim, Ahponen Simo-Pekka, Kamara Yayah, Piutunen Shiori, Reinstein
Kalle, Väärä Waltteri
Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Anwari Khaleghdad, Kärkäinen Jonny, Nuutila Jani, Perttunen Santtu, Stenberg Toni, Toivonen Turkka, Virtanen Jarre, Ylikännö Niilo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Erkkilä Jami, Forsbacka Miia, Hakala Janina, Heikkilä Jyry, Kuusela Anna, Niinimäki Saana, Podzigun Mariam, Syrjälä Sara
Sosiaali- ja terveysala, hoiva-avustaja: Toivanen Kirsi
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Aaltonen Fiona, Ahonen Suvituuli, Alkki Ella-Sofia, Bolganbaeva Dzhamilya, Haavisto Sari, Hedman Melissa, Heikkinen Heidi, Juhala Sini, Julkunen Jemina, Kallionpää Iida, Kiviranta Johanna, Kuivamäki Nina, Laakso Aliisa, Laine Hannamari, Laurinen-Ahti Aino, Luoma Suvi, Lohtander Heidi, Mandelin Satu, Mattila Sonja, Miikkulainen Teija, Niemelä Anna, Nwafidelie Mildred, Paju Maarit, Pohjalainen Emmi, Rajala Matti, Rantanen Sanna, Ritakallio Milla, Rouvinen Venla, Sadeqi Farid, Suonpää Susanna, Suvinen Satu, Tanski Osku, Tenkanen Helmi, Vaintola Eveliina, Vartia Mira, Vihriälä Linnea, Virtanen Jaana, Vuori Minka
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Sandell Eetu, Ranta Kyösti
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Ankelo Tatu, Haapanen Tapio, Härkönen Juho, Kyläheikkilä Anton, Laaksonen Leevi, Lindén Elias, Markula Matias, Metsähalme Aleksi, Nenonen Onni, Nurmikko Nico, Pajunen Heidi, Pihlajasaari Anton, Pohjonen Juuso, Raatikainen Lauri, Rajala Niko, Sillsten Elina, Tanhuanpää Juho, Torkki Atte, Yangin Ege, Ylenius Jesse, Ylösmäki Valtteri
Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani: Salmi Saara
Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Aaltonen Roni, Hakamäki Joona, Hyytiäinen Aleksi, Isotalo Joonas, Juovanen Aksel, Laaksonen Roosa, Mattila Miro, Oksman Niko-Valtteri, Rimpiläinen Arttu, Siukonen Joni, Tamminen Kalle, Vähä-Heikkilä Lauri, Toivonen Miro
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, sisustustekstiilien valmistaja: Svaala Maria


 

* Novida Lieto
Lähihoitaja: Dahlblom Elli, Grönlund Katja, Hujanen Jenna, Ilola Laura, Lohi Jonna, Mielonen Jenni, Nurmi Mira, Nurmi Pia, Närhi Nina, Pihlaja Aapo, Pääjärvi Linda, Rantio Jenni, Salminen Henna, Suutari Minna, Suvivuo Emmi, Tammi Terhi, Tenkanen Juho, Tuomi-Nikula Tuula, Vanhanen Anneli, Varjo Jenetta, Veira Victoria, Vuori Tarja
Merkonomi: Ali-Eskola Terhi, Johansson Jutta, Latokylä-Lehtonen Jenna, Logje Jutta, Männistö Petra, Nieminen Ville, Väärälä MillaSähköasentaja ja automaatioasentaja: Herjo Eetu, Järvinen Riku, Kojo Nuutti, Merinen Ossi, Mäntylä Eetu, Oivanen Rasmus, Okunhon Benjamin
Talonrakentaja: Kanerva Joona, Kankare Santeri, Palenius Nikolai, Sormunen Jimi, Särkelä Nico
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Heino Daniel, Järvinen Salla, Petrell Taija, Rautsala Niklas, Salo Anniina


 

* Salon seudun ammattiopisto
Autoalan perustutkinto, autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja:
Helenius Jesse, Helin Arttu, Junttila Aaro, Juvakka Jasse, Karim Sharif Karim, Kaukiainen Joel, Kinnunen Joonas, Kivistö Jesse, Kärkkäinen Jesse, Laakso Netta, Lamminen Jonni-Juhani, Lehto Benjamin, Lepistö Santeri, Markkanen Aaro, Minkkinen Jesse, Nylund Sami, Parviainen Casper, Seppänen Niko, Vesanto Atte, Vuori Jere, Wahlsten Saku
Autoalan perustutkinto, autokorinkorjauksen osaamisala, autokorinkorjaaja:
Sainio Niko, Ståhlberg Tiina, Tyynmaa Emma, Virolainen Miika
Autoalan perustutkinto, automaalauksen osaamisala, automaalari:
Kosonen Roosa
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaajatyön osaamisala, kampaaja/parturi:
Eloranta Roosa, Hagström Tiia, Hellbom Viivi, Jõgi Talvi, Luiga Miia, Parttimaa Aino, Vanamo Emma
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, tuotantotekniikan osaamisala, koneistaja:
Haanpää Roni, Laine Eetu, Lehtola Eerik, Salminiemi Leevi, Sanela Jesse
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, tuotantotekniikan osaamisala, levyseppähitsaaja:
Malmberg Danne, Niemi Timi, Piiroinen Pyry, Tauriainen Aleksi
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi:
Harju Jere, Huovila Sampsa, Koivisto Ninni, Kuusisto Veikka, Lahola Nora, Lehtimäki Heta, Lähteenoja Suvi, Metsola Iisa, Metsänoja Jenni, Määttänen Kalle, Powney Milla, Rantanen Eelis, Ropponen Viivi, Saarimaa Piia, Salminen Ville, Teyder Mark, Vallenius Veeti, Åberg Daniel
Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, yhdistelmäajoneuvokuljettaja:
Eskola Annastiina, Heikkonen Ilari, Karhulahti Eetu, Kaski Aleksi, Kazaber Maher, Laaksonen Tino, Lahti Eemeli, Lehto Lauri, Lilja Laura, Lindström Essi, Nummila Mikael, Rinne Jenna, Saarinen Samu, Saarinen Tatu, Vahtera Joel
Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, autonkuljettaja:
Hyssälä Joonas, Kaminski Jakub
Logistiikan perustutkinto, varastopalvelujen osaamisala, varastonhoitaja:
Alaraappana Tessa
Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen osaamisala, matkailupalvelujen tuottaja:
Arjoniemi Ilona, Karttunen Aava, Koivunen Erika
Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusmaalauksen osaamisala, maalari:
Kakko Katariina, Kankaanpää Jonna, Krzywacki Janna, Viander Jami
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistöhoidon osaamisala, kiinteistönhoitaja:
Hynninen Marko
Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala, maarakennuskoneen kuljettaja:
Alén Juho, Kontto Veeti, Lehtinen Vilho, Pakarinen Santeri, Rivimets Kaarel, Routamaa Jesse, Rynty Edvard, Santalahti Oskari, Santasaari Severi
Rakennusalan perustutkinto, maarakennuksen osaamisala, maarakentaja:
Mohammadi Mehran
Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja:
Aalto Nikolas, Haapanen Eetu, Hatakka Miska, Isoaho Teemu, Karppi Lauri, Koski Otto, Kotro Jessika, Laaksonen Jenny, Laaksonen Roope, Mehtonen Jami, Paju Petja, Roos Joonatan, Saarinen Veikka, Salokannel Aki, Satta Eetu, Taralainen Samu, Teppo Tiia Tujunen Eppu, Åberg Aino
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki:
Ali Rabih, Ali Sangar, Harju Miro, Herranen Robin, Karjalainen Antti O, Lampela Lea, Lintula Karita, Löf Santeri, Pirinen Nico, Pärtelson Danel, Saarinen Valtteri, Sundström Iida
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija:
Jaala Laura, Nikula Lauri
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, lähihoitaja:
Havia Katja, Raitanen Tuija, Saurén Neea, Suominen Jemina
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala, lähihoitaja:
Ekholm Lumi, Husso Karoliina, Isokangas Jessica, Uusi-Äijö Kia, Virtanen Hanna
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala, lähihoitaja:
Aarikka Aurora, Ahonen Katri, Grönholm Heidi, Hyttinen Anne, Kakko Juulia, Laur Maris, Nousiainen Sara, Suominen Kimmo, Tallqvist Ada, Uniikki Pauliina
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoidon osaamisala, perustason ensihoitaja:
Haapanen Olivia, Peippo Annika, Tuomisto Neri, Vesander Iiris
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, lähihoitaja:
Ahlfors Jessica, Fares Ahmad Azhin, Gustafsson Topias, Kavén Miiro, Krushynska Olha, Lastunen Essi, Lindholm Sara, Lindström Henna, Martama Liisa, Merivirta Aada, Naumanen Lotta, Nieminen Katarina, Nurmi Jade, Pekkanen Milena, Raqi Arxhenda, Reijonen Viivi, Sahlman Outi
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vammaistyön osaamisala, lähihoitaja:
Lindholm Katri, Martin Jenni, Troberg-Lilja Teija
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja, automaatioasentaja:
Aho Nestor, Ahonen Kalle, Etsalo Kimmo, Foumia Danelson, Halkola Lenni-Kalle, Hytönen Jesse, Kemppainen Veikka, Laakso Marianne, Laaksonen Elmo, Laaksonen Lassi, Laine Eemeli, Lindgren Jami, Luukkonen Esa, Määttänen Jami, Nikander Santtu, Nurmi Veeti, Ollila Viljami, Reinivuo Valtteri, Ruuth Niklas, Toivonen Vesa, Tuominen Otto, Tuomisto Eetu, Turkki Tuomas, Vainio Jami
Taideteollisuusalan perustutkinto, puusepänalan osaamisala, artesaani:
Heinonen Jonne, Hukkanen Joni, Hämäläinen Annika, Luukkala Jorma, Paavilainen Samuli
Taideteollisuusalan perustutkinto, sisustusalan osaamisala, artesaani:
Julin Janina, Raitisto Päivi, Rivinoja Minna-Julia, Shaqiri Fjona, Uutela Kaisa, Vuorikoski Anne, Wahlman Ria
Taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen valmistuksen osaamisala, artesaani:
Helenius Nella, Johansson Roope, Joosela Viivi, Kunnas-Berg Sade, Savela Vilma, Sippola Camilla, Subbotina Daria, Vesterinen Venla, Wewala Pathirage Janika
Talotekniikan perustutkinto, putkiasennuksen osaamisala, putkiasentaja:
Goncharuk Sergii, Kallio Max, Leskinen Matias, Norja Tuomas, Rainio Mikael, Rastas Joona, Sorjonen Joel, Vieno Sami
Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti:
Aerikkala Roni, Hirvikorpi Reima, Lehti Perttu, Mäki Ilari, Salonen Sanni, Tapio Rica, Tenho Tapio
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, designtekstiilien valmistaja tai ompelija:
Kakko Katriina, Kivikoski Hannele, Lounasheimo Paula, Pirttilahti Maija
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja:
Lehtimäki Niko, Lenkkeri Kimi, Lindqvist Iiro
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistotuotannon osaamisala, datanomi:
Karhi Paula, Kontturi Jami, Laiho Jere, Toivonen Topias, Örling Otto
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä:
Kanerva Matias, Laakso Verna, Moilanen Olavi, Rytö Juuso, Sjöroos Miro, Vihiniemi Jari-Pekka
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, hyvinvointiteknologia-asentaja:
Hannula Oskari, Keskiaho Pasi, Keskitalo Anniina, Mäkirinne Eelis
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja:
Haavisto Ilari, Moilanen Olli, Rämö Matias, Äikäs Max


 

* Turun Ammatti-insituutti
Ajoneuvoalan ammattitutkinto: Ekholm Kalle, Heinonen Teemu, Hellman Jesse, Hrishchenko Zakhar, Hörkkö Jussi, Isokangas Petri, Lahola Toni, Niini Jarno, Suominen Ville, Whalley Marc
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto: Alikoivisto Aki, Juhani, Laine, Lintunen Sami, Virtanen Tomi
Ajoneuvoalan perustutkinto: Santio Jesse
Autoalan perustutkinto: Ala-Kortesmaa Lassi, Hallantie Aatu, Al Sibahi Ibrahim, Heikkilä Hugo-Petteri, Heikkilä Veeti, Heikkinen Ossi, Herlevi Riku, Itälä Markus, Juhala Joni, Jääskeläinen Susanna, Kalliomäki Veeti, Kankare Patrik, Kanninen Kalle, Kavón Sebastian, Kelkka Sanna, Ketamo Sete, Kostiander Jered, Kylä-Tuomola Agneta, Leijon Aleksi, Levola Waltteri, Levänen Miika, Manninen Teemu, Mohammadamini Ayyoub, Mäkelä Eemil, Mäkeläinen Jaakko, Nazari Javid, Niemi Tuomas, Nieminen Eemi, Nieminen Niklas, Norrdal Mikael, Piispanen Emilia, Pölönen Anne, Raita Joni, Renman Taavi-Elmeri, Saarinen Lari, Salminen Joona, Takkunen Aksu, Tynkkynen Ville, Virtanen Matti, Virtanen Noora, Wallenius Jeremias, Yli-Alho Jonny, Österman Joakim
Elintarvikealan perustutkinto: Akkanat Naci, Barbata Rania, Hopponen Aatu, Hämäläinen Anni, Kostiuk Alina, Kuusisto Wiola, Lukkari Mihkku, Meriläinen Juulia, Mäkelä Sanni, Mäki-Laurila Salla, Piironen Katariina, Tammi Fanny, Valonen Eveliina, Viinikainen Anssi
Grundexamen i affärsverksamhet: Bredenberg Vincent, Ekholm Noah, Engblom Lucas, Hammarberg Saga, Heikkilä Joe, Hyvönen Vilma, Kotka Daniel, Mickelsson Olivia, Nordlund Oskar, Stenbäck Rosa, Tenhonen Kasper, Thibblin Anton, Vaaranmaa Carl, Viljanen Celine, Åhlberg Elias
Grundexamen i informations- och kommunikationsteknik: Bogel Adrian, Ek Martin, Eskolin Jimmy, Figueroa Hollstén Robin, Hakalax Zacharias, Heikkilä Juho, Järnström Wiljam, Kallio Christian, Karlsson Daniel, Koivisto Elias, Nylund Frans, Österlund Anton
Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto: Grannas-Hätinen Lisa, Iljanka Riikka, Pihlainen Heta
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto: Andersson Emilia, Anttila Emma, Benchaoui Sara, Eivola Ella, Ferreras De Mäki Maira, Gottschalk Jenna, Hannula Juulia, Huhtala Anni, Hämäläinen Maisa, Jaakkola Emma, Juhanmäki Viivi, Keskikastari Susanna, Kiljunen Milla, Kiviniemi Marike, Koski Marianna, Kuzmina Irina, Laihinen Sara, Laitio Piia, Leht Sandra, Lehtilä Janina, Leku Arlinda, Lietzen Nelli, Lillbacka Erika, Luukkanen Nea, Mäkelä Mirka, Myllymaa Sara, Mäkelä Inka, Raatikainen Elina, Saarinen Katariina, Saharinen Olivia, Vaastela Ada, Valtonen Leewi, Virtanen Verna, Waisi Zinah Jasim, Wegelius Nanna, Yli-Hollo Nelly, Örling Eerika
Isännöinnin ammattitutkinto: Määttänen Sari, Niemi Tommi, Teräs Miikka
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto: Ahlbom Ossi, Al-Jaf Ako, Chuvakov Sergei, Dulaimi Anwer, Guler Mustafa, Haapanen Joona, Hafezi Arin, Hakala Aapo, Hujala Jarno, Karkola Arttu, Kortessalo Oskari, Kultti Otso, Kättö Markus, Lukala Aleksi, Niazi Ataullah, Nieminen Miika-Kristian, Rämö Tuukka, Talamo Timmy, Vanhatalo Katri
Laboratorioalan perustutkinto: Al Burra Malak, Dufva Niina, Golomb Sören, Helin Silja, Högmander Sara, Kerimaa Elena, Körkkö Kalle, Lahtivuori Timo, Mynttinen Matti, Nieminen Tiina, Nilosaari Jennina, Rusi Mia, Sakne Fay, Shukr Jusra, Sirkiä Tanja, Tulonen Tekla, Virtanen Vertti
Leipomoalan ammattitutkinto: Salokorpi Sofia
Liiketoiminnan ammattitutkinto: Ahlqvist Julius, Ala-Hakula Taru, Arvo Tapio, Elo Maija, Frisk Emilia, Heikkilä Niina, Hiltunen Sirpa, Hyytiä Jaana, Ilola Mona, Kantola Suvi, Lunden Emmi, Mantere Mari, Norio-Koskinen Leena, Nuutinen Emilia, Rainoma Jasmin, Rosenberg Hanna-Maija, Saarisalo Taina, Saarivirta Ilari, Suokari Minna, Tossavainen Johanna, Tuominen Kati, Verho Raine, Widberg Jan-Erik
Liiketoiminnan perustutkinto: Ahjosaari Enni Marianna, Ahmad Omar, Ahola Isadora, Alaniva Mattus, Al-Esawi Sara, Ali Abdiwahab, Alijagic Mila, Ansas Frans, Anttalainen Aaro, Anttila Eelis, Anttonen Mikko, Behrami Arton, Coskun Orhan, Eskola Pette, Giakoumogiannakis Stylianos, Granit Nina, Haapasalo Janika, Hiltunen Miikka, Hopeakari Jenni, Hovi Nico, Huovinen Aleksi, Huuhka Julia, Ismael Ahmed, Jelkänen Sini, Johansson Frida, Jokinen Niilo, Järvinen Leeni-Mari, Järvinen Riina, Kankare Rasmus, Kari-Koskinen Maria-Anabelle, Karjalainen Jenna, Karponen Marina, Kaveri Kerttu, Keskitalo Ville, Kettunen Eetu, Kilpinen Helena, Knuutila Anton, Knuutila Iida, Koivisto Milla, Koivisto Samuel, Koivunen Oskari, Kolmonen Kiia, Korkki Suvi-Tuuli, Koski Olivia, Kuusivaara Jenna, Kylander Elmeri, Käkelä Olivia, Laaksonen Sini, Laine Melinda, Laitinen Kia, Lehdonkivi Tuomas, Lehtinen Niklas, Lehtinen Oskari, Lempinen Angelina, Liikanen Leevi, Lindström Tiina, Linna Ellen, Lipe Martin, Loponen Valtteri, Luomala Sebastian, Lähtinen Veikka, Martikainen Kimi, Maunu Veeti, Miettunen Veeti, Moskaleva Nataliya, Mustonen Leevi, Mäkelä Aino, Mäkinen Helmi, Mäkirinne Kia-Kaisa, Määttänen Konsta, Niemensivu Miki, Nieminen Vanessa, Nirkkonen Inka, Nummelin Rene, Nurmi Jasper, Osaj Enis, Paltta Felix, Pelkonen Veikka, Peltomaa Susanna, Penkkala Veera, Prami Ellen, Rajamäki Noora, Rantanen Aleksi, Salonen Patrik, Rasuli Saman, Reijonen Minttu, Rosenberg Fanni, Rostedt Jasmilla, Ruohola Vilma, Rönnberg Linnea, Salmela Kasper, Salonen Santeri, Silfver Joona, Silvan Ellen, Sivula Stella, Sjöroos Eevi, Stengård Veeti, Suominen Jesse, Suominen Veikka, Szajna Bogna, Teräväinen Veikka, Thaçi Albina, Toivonen Neea, Tokoi-Eklund Leena, Tolonen Ida-Rosa, Toukosalo Verneri, Tulonen Ada, Viitanen Viljami, Vo Thi Nhu Yen, Österlund Rebecca
Logistiikan perustutkinto: Aali Patrick, Aarnio Antti, Alavere Gert, Al-Azzam Abbas, Alho Valtteri, Al-Maliki Waleed, Al-Tikriti Ahmed, Apetroaei Veronica, Asikainen Jami, Bagheri Ibrahim, Eivola Leevi, Fatty Mbemba, Fredman Anton, Granqvist Nico, Hallisto Leevi, Hongisto Iiro, Juhala Mikael, Järnberg Jerome, Järvinen Eetu, Kamal Aram, Karell Oliver, Karppinen Samuel, Kaskinen Axel, Kolhi Miro, Kuzmenko Mariana, Laakso Juho, Laitila Ari, Langer Jacy, Lukkarila Daniel, Mattila Niko, Nurminen Otto, Oja Marko, Oksanen Miro, Ovaska Juuso, Palovaara Teemu, Ranta Eelis, Rasinkangas Maria, Rautiainen Rosa, Rautio Santeri, Rekola Rasmus, Rintala Juuso, Rosnell Rasmus, Saaranen Onni, Salminen Joel, Salminen Matias, Santala Tuomo, Saukko Patrik, Seppälä Roni, Simola Alex, Suikkonen Valtteri, Suominen Elias, Suvanto Joni-Pekka, Tatti Jere, Toivonen Juho, Toivonen Leevi, Tulla Taneli, Tykkyläinen Miska, Vehmas Minna, Vikman Leevi, Vilo Aaro, Vilt Andree, Virta Valtteri, Virtanen Joni, Vuorela Samuli, Wrede Frans, Zaier Salah, Örn Aleksi
Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Lindholm Ari, Ruotsalainen Nina, Sallinen Natani, Salmi Pirita
Lääkealan perustutkinto: Akkanen Anastasia, Haatainen Tiina, Helenius Saku, Mohamed Barwaqo, Nieminen Sanna, Pulli Hely, Suomala Amanda
Maanmittausalan perustutkinto: Juhola Katri, Mäki-Jaakkola Jani, Määttä Toni
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto: Hokkanen Elsi, Järvinen Niina, Kallioinen Antti, Lintula Mikko, Mäcklin Hanna, Pakarinen Satu, Palomäki Juhani, Ronkainen Elina, Sandström Joanna, Sarkkila Janne, Veneskoski Arttu
Matkailualan perustutkinto: Aaltonen Anni, Al Mohammed Ahmad, Doemchai Andaman, Anokhina Uliana-Kalina, Hikman Jimi, Hyvönen Aleksi, Hyyrynen Kalle, Ingman Elviira, Ivanenko Ariana, Junttila Vanja, Kiuru Elli, Martini Anna, Mäkelä Jenna, Niemi Taina, Olander Jasmin, Roiha Kerttu, Sundholm Mari
Matkailupalvelujen ammattitutkinto: Papinaho Oona
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto: Aalto Juuso, Erjala Valtteri, Hardt Frida, Hietarinta Saga, Jouini Tomi, Juhala Ellen, Karasti Jessica, Kauppinen Jessica, Kosonen Rasmus, Kömi Kerttu, Lantto Anniina, Lehtovuori Olli, Leivo Loviisa, Lindén Senni, Lindstedt Jessica, Lumikko Alina, Merimaa Pyry, Mäenpää Iida, Pohjola Joona, Rantanen Arttu, Ristolainen Merituulia, Saarelainen Elma, Sainisto Roope, Savimäki Neea, Sormunen Mia, Sulander Jori, Toivanen Jan, Vähä-Verkkomäki Elviira, Wong Xavier Kiat Yu, Öhman Daniel
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto: Baker Enna, Kullas Taru, Mikkola Joni, Peltokallio Panu, Uusaro Emilia, Öhberg Camilla
Palvelulogistiikan ammattitutkinto: Kosola Werneri, Tammi Jyrki, Tuominen Ilmar
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto: Allik Kalle, Kiviö Lotta, Kiviö Sari, Kuittinen Kari, Pyykkö Jarno, Rajala Juhani, Rautanen Teija, Suominen Petteri, Tammelin Jouni, Tamminen Pekka
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto: Koski Jussi, Reponen Mikko
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto: Al-Ghanimi Wisal, Alhaj Suleman Thalja, Al-Mesherfawi Akram, Al-sammarraie Halah, Bashir Ali, Hyseni Sebahate, Isazade Mohammad, Khello Farouk, Phinkhiao Suwannee, Seeha Jiranan, Sobczak Magdalena, Suberts Edgars
Puuteollisuuden perustutkinto: Aho Venla, Jääskeläinen Tommi, Kanttura Juuso, Koivunen Pete, Kukkonen Patrik, Kyttä Juho, Parkkinen Tino, Sintonen Joona
Rakennusalan perustutkinto: Aaltonen Elmeri, Abdullahu Shpend, Deliu Art, Humad Osman, Jokela Aaro, Kennovaara Juho, Ketonen Erik, Kodra Erjon, Matikainen Atte, Nielikäinen Veeti, Näsi Otto, Omar Mohamed, Palohuhta Mikael, Piispanen Kristian-Aleksi, Pusa Oskari, Sahla Felix, Säteri Veeti, Yasir Wael
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto: Abdal Kheirhat, Aholainen Venla, Aladla Hiba, Al Akra Safaa, Al-Dulaimi Cristine, Almahmoud Saed, Almi Miikka, Al-Rubaiawi Intisar, Ameur Houria, Andersson Adrian, Asim Rabia, Back Irina, Englund Valtteri, Fitsum Muzit, Fröjdö Sam, Gbremedhn Abreha, Haikola Fanny, Haile Tewelde, Hasani Fahrije, Hellberg Neo, Helppi Ville, Hjelt Amanda, Hovi Jami, Huynh Thi Hong Loan, Ibrahimi Donika, Ilhan Benyamin, Jace Aida, Jafari Zahra, Juutinen Jasper, Jääskeläinen Daniel, Kivimäki Kaapo, Kiviperä Jarkko, Korkatti Siiri, Korpela Eetu, Kruunari Aatu, Kuusto Casper, Küttner Kätlin, Laaksonen Taika-Vilma, Laaksonen Topias, Lahtovaara Roni, Laiho Tea, Laine Ada, Lehtinen Ninni-Riikka, Markus Inka, Marjunen Janna, Mattila Enniina, Mattila Milla, Mäenpää Marco, Mäenpää Mico, Mäkimattila Heikki, Mäkinen Johannes, Nareiko Katja, Naseem Hamsha, Nguyen Thi Truc Lien, Nummela Kerttu, Olkkonen Pyry, Pirttilä Tatu-Mika, Polishchuk Olena, Päiviö Eetu, Rahmanizadeh Zahra, Rauma Susanna, Rinkinen Julia, Rostami Namini, Ruotsalainen Roope, Saarinen Susanna, Saario Samu, Salah Abd Allah, Saukkonen Eetu, Savola Nadezhda, Serrano Vindel, Sillanpää Kiia-Amanda, Sipilä Niki, Sundström Markus, Suomi Vertti, Suominen Niilo, Suvanto Pii, Syrjämäki Marja, Tahvanainen Enni, Tansanu Luminita, Teittinen Jenna, Tõntsu Markeela, Varonen Jeremia, Veranen Jali, Virtanen Johanna, Voitenko Dajana, Vyyryläinen Väinö
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto: Hämäläinen Elsa, Laaksonen Niina, Nummenperä Niklas, Rintamäki Melina, Riski Sanniina, Sippola Tuomas, Tervomaa Amanda
Ruokapalvelujen ammattitutkinto: Aaltonen Iina-Maria, Aaltonen Ossi, Boughalmi Amel, Skaag-Karlsson Cecilia, Tammela Mikko, Taqy Aaram, Yousefpour Kobra
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Aaltonen Marjo, Abdi Nimo, Abdilahi Idiris, Abed Dina, Abraao Adelaide, Ahmad Beigh, Ahmadi Rahmatullah, Ahokas Hilda, Al Kaleedy Zahraa, Al safadi Amal, Ali Asma, Ali Zhirwan, Al-Khafajy Zahra, Al-Magasees Dheyaa, Antikainen Milla, Anttila Iida, Arikainen Mari-Liis, Assadullah Masooma, Aulio Minna, Avilkina Elena, Azimi Hasina, Bacani Joyce, Badoi Cristina, Chamani Forough, Coetzee Sunelle, Dorostkarshirazi Zahra, Eeva Ada, El mresei Nawal, Eronen Asta, Eronen Satsuki, Frankenhaeuser Jaana, Ghaznavi Karim, Grigorova Adelina, Grigorova Irina, Guler Hatice, Halme Jerica, Hannula Airi, Hassan Hodan, Hatakka Julia, Heistman Minea, Helin Matilda, Henriksson Sini, Honkala Lassi, Huhtakangas Juliette, Huhtamäki Iida, Hussein Madimo, Huunonen Vilma, Hyvärinen Nella, Ibrahim Ahmed, Immonen Eva, Isokorpi Oona, Isomoisio Jaana, Jokinen Vilma, Kahilainen Bea, Kargar Samira, Karlsson Tanja, Kattilakoski Aune, Kaukoranta Julia, Kivilä Oskari, Koivisto Wenla, Konjuhi Ibadete, Korkka Aada, Koskinen Minttu, Kuitula Elli, Kuutniemi Jasmin, Kylänpää Anu, Kyrölä Jade, Kärkkäinen Hanna, Laakso Ella, Laakso Milla, Laaksonen Santeri, Lainio Maria, Laitinen Jarno, Laivo Viivi, Lampinen Aniela, Lappalainen Iira, Laurell Olivia, Lehtonen Aada, Leinonen Jenna , Leinonen Marikki, Lindqvist Neea, Lindström Liina, Linnama Janne, Lintuala Tiia, Liukkonen Karoliina, Loponen Emilia, Lunden Sofia, Luoma Janette, Luoto Aada, Lähde Jolina, Mailander Jenni, Makarenko Teitiana, Markkula Noora, Meriö Sanni, Metsäpuro Helmi, Mielonen Ella, Mohamed Mulki, Mohamed Shaban, Mohamed Sharmarke, Moham-madpour Roya, Mohammed Shnrwe, Murto Merikaisla, Mustonen Janika, Mäensalo Nea, Mäki Jonna, Mäki-Takala Ida, Männistö Joni, Niemi Juulia, Niinisaari Janina, Numminen Jesse, Nygren Erika, Nymander Janika, Osmani Valon, Peltokorpi Angelo, Pietiläinen Sari, Pihkanen Jasmin, Pirttilä Saara, Puisto Marjut, Rantalaiho Joni, Reponen Nona, Reunanen Nana, Rintala Tuulia, Ripatti Sini, Rissanen Katja, Rosnell Sanni, Ruohonen Oona, Ryytty Ulla, Räty Roope, Saario Essi, Sainio Ella-Sofia, Salminen Mari, Salminen Tomi, Salminen Venla, Salonen Juha, Sandberg Roger, Savari Feiruz, Sejdi Besarta, Seydeh Zahra, Sjöholm Merja, Sorvoja Ansa, Stenroos Essi, Suikkanen Korawit, Sundell Emma-Sylvia, Susi Saskia, Susiaro Nelli, Särkelä Elli, Söderström Sohvi, Tallila Mia, Toivonen Pilvi, Trieu Ngoc Tram, Truhponen Terhi, Tuane Clarifel, Tuomi Sanna-Maarit, Tuominen Liisa, Tähtinen Vanessa, Töykkälä Maria, Vahtermaa Venla, Vejzovic Ajla, Velling Enni, Viljanen Vivanda Nea, Villman Marika, Virtanen Bettiina, Virtanen Iida, Virtanen Juulia, Vuorinen Anni, Välilä Kaj, Westerlund Riikka, Wiander Jasmin, Yun Chantrea, Zakharova Liubov
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto: Aalto Evert, Aaltonen Miika, Abdi Ibrahim, Ahola Veeti, Andersson Ville, Atigullah Habibullah, Bergskaug Roni, Bläuer Sakari, Bres Axel, Elonen Jesse, Forsberg Aleksi, Grannas Anton, Grönroos Nico, Grönroos Oliver, Haanpää Niklas, Hakala Erik, Hallisto Veeti, Harkke Rasmus, Heinonen Aatu, Hirsiniemi Mikael, Hirvensalo Eemil, Holmberg Leo, Huhtala Aada, Hummelin Johannes, Härkönen Jesse, Härkönen Joni, Ilvesviita Ike, Juhola Ossi, Kankare Eetu, Karkinen Markus, Keskitalo Kalle, Koivula Leo, Koivunen Kasper, Konsell Tuomas, Koponen Jens, Korhonen Lauri, Korpinen Paul, Kujanpää Taija, Kujansuu Arttu, Kärkkäinen Nikolai, Kärkkäinen Ninni, Lahnakoski Akseli, Laine Joonas, Laine Valtteri, Lappalainen Jonne, Larjama Julian, Lehmusto Juha-Heikki, Lehtinen Akseli, Lehtovaara Atte, Linko Iikka, Luoma Rasmus, Länsiö Leevi, Manninen Veikko Anton, Mynttinen Max Olavi, Mäenpää Mikko Aaro Tapani, Mäki Pekka Veik-ka, Mäkinen Aatu Einari, Nuolivirta Arttu Oliver, Nurmio Marcus Aleksander, Ojanperä Topias Otto Valt-teri, Orava Jonatan Lauri Emil, Outinen Aleksi, Packalén Felix, Parkkinen Miki, Pekola Oliver, Peltonen Juho, Peltoniemi Aapo, Penttinen Aaro, Preston Kimi, Puola Topias, Päivinen Elina, Pölkki Elias, Rantala Joonas, Raunio Riku, Rämö Tommy, Sahonen Jonatan, Salminen Matias, Sarja Christian, Savolainen Juha, Savolainen Roni, Seppälä Otso, Sippola Juuso, Snäll Pauli, Tammi Kalle-Oskari, Tamminen Mikael, Tappo Taavi, Taskinen Tatu, Toivonen Alpertti, Tschurbanoff Aaron, Tulonen Valtteri, Vastamäki Iida, Veijalainen Jesse, Virta Jiri, Vähä-Kouvola Väinö
Talotekniikan erikoisammattitutkinto: Laaksonen Ville
Talotekniikan perustutkinto: Abrahamsson Valter, Ahmadi Semiyolla, Ahtonen Roope, Al-Falahi Yousf, Constantin Radu, Dos Santos Correia Alex, Heinonen Lassi, Hellevaara Jimmy, Hjerp Teemu, Hällfors Miro, Iivonen Oskari, Jammeh Ousainou, Jasmavaara Niko, Järvinen Vertti, Karén Samu, Keiramo Oskari, Kokko Joel, Koljonen Olavi, Lampinen Arttu, Lenkkeri Ville, Leppänen Eemeli, Miettinen Lauri, Miiluniemi Otto, Nahkur Marek, Nieminen Heikki, Nikander Sauli, Perämäki Lauri, Pihlainen Anssi, Podmovskyi Yurii, Ripatti Santeri, Rüütsalu Oskar, Salmela Aki, Saloranta Rasmus, Suominen Samuli, Suurkallio Eetu, Tuomaala Eemil, Tähtinen Veeti, Unaja Luka, Vesanen Niko
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto: Arvisto Aatu, Banjo Abimbola, Dibrani Fakete, Eklund Isabella, Ismael Va-nas, Mwegerano Max, Rantala Evastina, Rantala Hanna, Siltanen Tekla
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto: Alajuuma Tino, Heikkola Joel, Kiviluoma Vili, Niemi Matias, Pitkäaho Johannes, Salokannel Lassi, Strømsvik Oliver, Wideskog Alex
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto: Moore Jerome, Ojala Satu
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto: Abdirahman Mohamed, Ahdelmaa Aaro Arvi, Anttila Henri, Arojoki Heikki, Backlund Timo, Bandegi Alireza, Bülbül Fikret, Dahlström Laura, Denisov Vyacheslav, Eloranta Jimi, Haikala Elmeri, Harkke Santeri, Hillukkala Matias, Hyvärinen Perttu, Ihamäki Aleksi, Ilmasti Ekku, Johansson Alma, Jokela Mika, Jäästö Joonas, Kanerva Donnie, Kankaanpää Kosti, Kanto Atte, Korpi Ossi, Koulu Simo, Kujala Valtteri, Laakso Akseli, Laine Juho, Laukkanen Heikki, Lehtinen Aaro, Lehto Artturi, Lindblom Maria, Lindroos Jere, Linnakoski Joonas, Lundmark Uljas, Maja Huugo, Matilainen Oiva, Meriö Vilma, Mohamud Abdikarim, Muuri Miko, Nazari Habibullah, Nihti Valtteri, Nikander Kaius, Nissilä Matias, Noor Furqan, Nuora Leevi, Nurro Rasmus, Paajanen Onni, Paananen Kasper, Pajula Konsta, Pekonen Konsta, Pohjanjoki Kalle, Rasila Arsi, Reiman Markus, Saarinen Niilo, Serén Mikael, Steenari Mikael, Tuittu Jere, Tukkinen Severi, Vaastela Maxim, Vasama Miro, Veneskoski Eetu, Viinikainen Jouni, Viljanen Joel, Vilppunen Anssi, Virtamo Miro
Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto: Bergring Johan, Fedorov Ivan, Harju Henri, Henttula Petri, Jauhiainen Reeta, Luomansuu Jarmo, Maunu Sauli, Montonen Henna, Mäki Timo, Saari Tuomas, Silokoski Matias, Simpanen Tapio, Touru Marko, Tuohimaa Seppo
Turvallisuusalan perustutkinto: Aaltonen Onni, Aaltonen Viivi, Antola Emma, De Stele Deena, Heinonen Joonas, Hyttinen Anni, Jalasjoki Venla, Jansson Sofia, Lepistö Aino, Mareen Nella, Nissilä Julia, Olander Oona, Tarnanen Arttu, Väänänen Max, Wahlsten Oliver
Välinehuoltoalan perustutkinto: Haikara Natalia, Hattuniemi Heli, Heliö Saara, Meripuu Suvi-Helena, Nieminen Jonna, Nurmi Jari, Närvänen Jonna, Saari Matti, Savikangas Jaana, Virolainen Aljona, Vuorinen Piia


 

* Turun aikuiskoulutuskeskus
Autoalan perustutkinto: Aaltonen Robin, Forsberg Pasi, Juvonen Mika, Karppinen Markku, Lehtimäki Mira, Mäkelä Eetu, Mitt Marek, Riutta Tommy, Sharif Shadi, Yassin Zhyar
Isännöinnin ammattitutkinto: Artzén Bertel, Iltanen Essi, Suonperä Marina, Tammi Serena
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Hirvensalo-Mattila Auli, Ilvander Mia-Maria, Kovanen Elina, Lehtinen Miia
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto: Harju Irina, Karppinen Jenna, Kiiski Tanja, Lämsä Maiju, Nurmi Jasu, Toivonen Maria, Torikka Monica, Valo Jussi, Virtanen Janette, Yläsalmi Anna
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto: Fatahi Ali, Haitio Tommi, Heilimö Santtu, Koskinen Victoria, Miinin Ville-Vesa, Mostafa Farhad, Nabhan Jihad, Nyyssönen Jonne, Örnberg Markus, Sulemana Ridone
Liiketoiminnan ammattitutkinto: Hokkanen Heidi, Karvinen Janne, Karvonen Miia, Nyqvist Sini, Saarijärvi Eemeli, Saarinen Mika, Tähkäpää Pinja
Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Ahonen Mia, Einonen Pasi, Kaarela Ilona, Kannela Satu, Koivisto Jani, Laaksonen Soile, Laitinen Aila, Palosaari Jenny-Sanelma, Rantamäki-Nurmi Sari, Salmi Elina, Silver Kiia, West-Kaisti Laura
Maarakennusalan ammattitutkinto: Lanki Eduardo, Vartiainen Sauli
Pintakäsittelyalan perustutkinto: Aljaryan Wais, Berg Eero, Isaksson Pia, Järvinen Heta, Kinnunen Katri, Kujala Suvi, Lapina Ilze, Leppänen Anna-Kaisa, Miiluniemi Mervi, Pihlava Santeri Rekola Noora, Valtonen Matti
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto: Ali Farhio, Anttonen Tomi, Hahto Marika, Helttula Hanna, Kulonen Miro, Mogesu Azze, Nikitina Natalia, Nurminen Mikko, Pllana Hidajete, Ruuska Päivi, Sten Päivi
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto: Kuusisto Hanna, Lunko Mirva-Tuulikki, Nurminen Minna, Rusanen Miia, Sivonen Anni-Maari, Sorjasaari Kirsi
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto: Hynnä Tatu, Kujanpää Kari
Rakennusalan perustutkinto: Bomb Joonas, Elo Vesa, Holma Toni, Jämsén Jussi, Khudhair Ahmed, Lohenoja Roope, Ritola Taija, Selin Yvonne-Marie
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Gherghel Andrei-Florin, Heinonen Marko, Immonen Jarna, Jimoh Mary, Keränen Jani, Krusell Tua, Laine Tiia, Martynova Olga, Peltomäki Sofia, Rautionaho Krista, Sayadi Shima, Sinanbegovic Anita, Vihervuori Kaspe
Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinto: Beqiri Iljir, Gröhn Joni, Salonen Samuli
Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto: Hankaniemi Henri, Harjunpää Marko, Lehtonen Mikko, Mannström Jan-Gustav, Mattila Mika, Miettinen Samu, Mustikkamaa Jukka, Rikkonen Jesse, Sassali Kati, Viranen Iiro
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto: Achrén Cecilia, Apanovych Volodymyr, Heinonen Teemu, Koponen Juho, Krymkovskyi Vitalii, Kuokkanen Ville, Lampinen Mika, Lehtisalo Mikko, Mäkinen Joni, Nurminen Jussi, Omar Hawre, Partanen Jani, Pinolehto Kai, Pirttilä Jan, Rajala Jukka, Saarinen Liliane, Sorvari Steven, Tanni Sami, Tiljander Karri, Uimonen Juuso-Kasper
Talonrakennusalan ammattitutkinto: Kaunisto Tuomas, Veijula Juho
Talotekniikan ammattitutkinto: Kuula Matias, Rantala Timo
Talotekniikan perustutkinto: Aula Matti, Hällynen Joel, Kannisto Marko, Keränen Toni, Keshavarzi Milad, Koskela Markus, Kosonen Ville, Laaksonen Tuomas, Läntinen Tea, Lattu Tobias, Lehtonen Santeri, Muzafari Abdul, Nuriev Maxim, Nyman Hannu, Oken Ejiofor, Palani Hamza, Palonen Tapio, Pustomytenko Oleksandr, Raudsepp Aleksander, Reinikainen Pekka, Sätilä Pentti, Siipola Matti, Tarvainen Tommi, Thon Jan-Christian, Tychkin Vladislav, Yilmaz Halil, Yilmaz Rasit
Teknisen suunnittelun perustutkinto: Salmela Linda, Salminen Lotta-Kaisa, Syrjälä Tiina, Tuominen Sami, Vanker Elo, Venäläinen Jere
Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto: Kataja Anton, Mäkikyrö Joonas, Orava Ilpo
Tuotantotekniikan ammattitutkinto: Hakanen Hanne
Turvallisuusalan perustutkinto: Knaapi Tuomas, Halonen Kia
Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto: Katajisto Jussi, Ojanen Jenna


 

* Turun konservatorio
Musiikkialan perustutkinto, klassinen musiikki: Erdmann Marleene, Jantunen Kari, Kari Matias, Karvonen Pami, Korvenmaa Paavo, Kujari Antti, Kujari Lauri, Kurvinen Wilma (kolmoistutkinto), Kuusela Anna, Laukkanen Mandi, Niemelä Nuutti, Peltola Lotta, Pirkkanen Saara, Slama Helena (kolmoistutkinto), Varonen Mikko
Musiikkialan perustutkinto, pop & jazz -musiikki: Ahomäki Atte, Haapamaa Eerika, Halonen Jyry, Haulivuori Kalle, Hämäläinen Venla, Isberg Jere, Jaarinen Tuuli-Maija, Jämsä Vilma, Kalme Kari, Kilpinen Marika, Kolpakov Kristofer, Lohtander Jemina, Mäkiranta Einari, Mäkiranta Pihlaja, Nguyen Tigo (kolmoistutkinto), Nuutinen Anniina, Piensalo Petja, Rostedt Viivi, Sainio Viljami, Silander Silja, Taivalsaari Antti, Topcu Azra
Musiikkialan perustutkinto, musiikkiteknologia: Barck Mikko, Hietala Marko, Hiltunen Pete, Ilmanen Tommi, Karunen Joel, Rytövuori Sara
Musiikkituotannon ammattitutkinto: Karimaa Kiira, Lukala Joona, Pakkanen Irina, Tiinanen Mira, Voutelin Pirita


 

* Turun kristillinen opisto
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala: Alsaleh Hadeer, Al-Samouk Othman, Bush Martínez Deborah, Ceylan Merve, Chak Bahar, Kaleem Nabeela, Risti Janette, Soikkeli Tarja, Ylhä Tiina
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala: Anttila Aada, Isojunno Selja, Kuismanen Sirkku, Laaksonen Annina, Peltonen Tarja, Salminen Matilda, Väihinpää Roosa, Ylinen Julia, Kyrönlahti Milia
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala: Aalto Ella, Hovi Päivi, Hätönen Kia, Iljamo Heidi, Isotalo Linda-Maria, Kangas Jenny, Kaur Harmanjit, Kiviniemi Nina, Markula Emilia, Mäkinen Iina, Nurminen Neea, Pekkarinen Sanna, Petrov Roman, Rohula Tanja, Ruoho Sini, Saario Jenni, Salovaara Inka, Sartola Emmi, Skogström Ida, Thompson Outi, Tilleul Astrid, Tolonen Anette
Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, Hautauspalvelun osaamisala: Pentikäinen Jussi, Vastavirta Ira
Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, Seurakuntapalvelun osaamisala: Heikkilä Ilari, Lamminen Saku, Mäkipää Tapio, Ramula Suvi, Rauhala-Pirttilahti Heli, Sivonen Susanna, Toivonen Janne, Virtanen Harri


 

* Raseko
Autoalan perustutkinto: Ahola Matias, Ketonen Miklas, Kettunen Matias, Koskiranta Veeti, Kuningas Joonas, Kuosmanen Veeti, Lehtonen Joonas, Muric Aldin, Niemi Timm, Nordberg Valtteri, Nyman Mica, Pietilä Miro, Posti Tuisku, Saarinen Johannes, Sibakov Oskari, Varjonen Aaro
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto: Paasimaa Tanja, Raiski Susan
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto: Leinonen Laura, Löoke Aita, Molaeinia Baran, Rantala Emmi-Justina, Seppälä Jenna
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Anttalainen Henna, Carlsson Sari, Juhanmäki Ilona, Komi Anna, Kotilainen Suvi, Niemi Susanna, Pättiniemi Annemari, Weckström Kaija, Ylimaa Nina
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto: Aunela Pia, Dorff Jenni, Fagerlund Jasmin, Kangasniemi Minna-Kaisa, Laine Jaana, Uotila Miia
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto: Aalto Anton, Heininen Sami, Huttunen Leevi, Kalliomäki Jimi, Kesti Iiro, Koivisto Paavo, Kuusinen Santeri, Laiho Alvar, Marjoniemi Ville, Svaala Otto-Emil
Liiketoiminnan ammattitutkinto: Dahlström Helmi, Hietanen Sini, Kaarto Meri, Lehtonen Tarja, Lehtovirta Anu, Nikkola Josefine, Ryösä Päivi, Salmi Elina, Salo Kristiina, Salvi-Aho Säde, Torvinen Jenni
Liiketoiminnan perustutkinto: Aaltoseppä Maria, Abdallah Zegy, Aho Neela, Albert Annela, Englund Frans, Foric Kenan, Haapakoski Armi, Hakanen Miia, Heikkonen Piia, Hellman Minna, Jukola Otto, Junkki Sofia, Jäästö Tuomas, Karupovic Mirnes, Kiviluoto Ellinoora, Koivisto Kaapo, Kostamo Heidi, Kujala Veena, Kurikka Hanna-Mari, Laine Anni, Laine Karita, Michelsson Titus, Mäkinen Jenna, Niemelä Max, Nieminen Emma, Nuttunen Oona, Nylund Jermu, Nyyssönen Tiia, Nääppä Sanna, Ojala Elina, Pietilä Hector, Piiroinen Maria-Liisa, Salminen Tytti, Salo Otto, Saukkoriipi Rasmus, Simola Eero, Tuominen Kasper, Virtanen Teemu
Logistiikan perustutkinto: Echa Lutende, Karttunen Tuomas, Koivu Kaarlo, Kukkohovi Kaapo
Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Eloluoto Jenni, Halonen Petra, Hannula Merja, Hellström Heidi, Kivipuro Tiina, Kokkola Riikka, Korhonen Aino, Malkki Pirkko, Nieminen Pirita, Pulkkinen Satu, Purdarwesh Robin, Savinen Henna, Seinelä Joni, Vesterinen Minna
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Back Tanja, Hentilä Salla, Lagercrantz Satu
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto: Laaksonen Henna, Mikkola Jenni
Rakennusalan perustutkinto: Ahtonen Oliver, Ek Oskari, Koskinen Hermanni, Kosunen Eetu, Leinonen Are, Mäenpää Leevi, Nikander Valtteri, Pettersson Roni, Rantanen Verneri, Ruohonen Verneri, Salomaja Frans, Suojanen Juho, Vahtera Topias, Ylikorpi Jesse
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto: Haavisto Samuli, Kattelus Carita, Kiyanian Hengameh, Lempiäinen Tuomo, Matilainen Jukka, Paju Isabel, Rahf Aileen, Roivanen Daniela, Sarenko Isabel, Tocklin Emil, Vaher Kerli
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Aaltonen Julia, Ahlsved Alex, Ahola Melisa, Aurasuo Susanna, Burgos Sanchez Raquel, Ekman Pinja, Fagerroos Kristian, Hannuksela Annastiina, Hegic Amela, Hokuni Sinna, Hämäläinen Anniina, Hänti Kreeta, Kakkuri Pekka, Kantonen Jani, Kari Ilpo, Kemppainen Sanna, Korjonen Jasmin, Laiho Marika, Leistén Ada, Paloposki Krista, Penttinen Heli, Perus Nina, Prami Jenny, Päivölä Joanna, Rantala Oona, Raunio Inka, Rinne Annmari, Rusi Katja, Salminen Oona, Sanyang Mustapha, Sokero Jessica
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto: Aaltonen Lucas, Alander Nicolas, Fredriksson Eetu, Heino Aleksi, Helez Amar, Huppunen Eetu, Jokinen Vili, Kekki Janette, Kemppi Niklas, Laaksonen Valtteri, Laukkanen Riku, Malmi Eemeli, Multanen Paavo, Mäkelä Aamos, Närjänen Oliver, Pietilä Aadam, Piippula Jere, Puntala Joeli, Pöysti Joona, Rajala Santeri, Repo Mikko, Rintala Samu, Salminen Elias, Suovanen Oliver, Suvanto Miska, Törnqvist Artturi, Vihola Ville
Taideteollisuusalan ammattitutkinto: Kilpinen Toni, Lundgren Harri, Rajalampi Jukka, Vastamäki Riku
Taideteollisuusalan erikoisammattitutkinto: Järvinen Jyrki, Kärppä Sami
Taideteollisuusalan perustutkinto: Asmola Anni, Enroth Petri, Gripenberg Sabina, Hakamäki-Salo Marjo, Hakkarainen Tuomo, Kaewmee Waroonpat, Kiljala Kiko, Kinner Julia, Lehmus Sami, Merikallio Olli, Pajunen Sami, Piispa Reeta, Pyykkönen Jenni, Rajala Johanna, Rötkönen Iiro, Savolainen Jyrki, Sild Tönis, Tammi Minna, Tuomaala Henna, Viitanen Iikka, Villa Anu, Virtanen Sofia
Teknisen suunnittelun perustutkinto: Heininen Valtteri, Ilmalahti Lotta, Kukila Eeli, Kuosa Jouni, Lehtonen Joosua, Peisa Pipsa, Peurla Hanna, Tamminen Iida, Tuominen Eevi
Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto: Kataja Jaana, Lahde Heli
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto: Dibrani Linda, Leimu Noora, Liimatainen Milja, Murto Ullamari, Nieminen Sirpa, Omar Ibrahim, Paul Joanna, Reivonen Wilma, Räsänen Salla, Virtanen Jutta
Terveysalan ammattitutkinto: Kanerva Kirsi, Oiva Noora, Saarinen Piia
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto: Brovchenko Anna, Elfving Benjamin, Henttula Jani, Holmström Leevi, Hoppela Pyry, Laine Karita, Pajunen Emil, Peijonen Oskari, Suomela Joona
Vanhustyön erikoisammattitutkinto: Junnila Satu, Lehtonen Maria, Mäenniemi Hanna, Wuorio Maiju
Yrittäjän ammattitutkinto: Meriala Iikka, Salonen Marika


 

* Ammattiopisto Livia
Metsäalan perustutkinto: Ala-Kokko Juho, Grönlund Kimi, Kauppila Toni, Keinonen Antti, Krappe Pyry, Runola Joel, Saari Juho, Suvanto Janne
Metsäalan ammattitutkinto: Koivunen Marko, Peippo Petri, Saari Pekka
Maatalousalan perustutkinto: Haikonen Veera, Helin Sanni, Holopainen Vilma, Koskinen Jade, Kulma Neea, Madekivi Maria, Potila Jenna, Repo Anna-Liisa, Sairanen Sonja, Syrjämäki Sonja, Varjonen Emma, Yläoja Nina, Järvinen Esko-Tuomas, Kornachuk Bogdan, Lampola Kalle, Laukkanen Eemeli, Nuyttens Helmi, Riihimaa Janina, Räsänen Vilppu, Salminen Santeri, Luhtaniitty Emilia
Eläintenhoidon ammattitutkinto: Andtsjö Annika, Immonen Saara, Kesäläinen Sini, Kultalahti Mervi, Kunttu Annika, Kuparinen Johanna, Peltomäki Emilia, Puustjärvi Jamina, Raatikainen Roosa, Sainisto Riina, Tuominen Katri, Uusitalo Sara, Varjonen Sanni
Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto: Heinonen Nette, Jalonen Tiina, Koivisto Nelli, Partanen Päivi
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto: Isoheiko Marika, Kuusenoja Ira, Raitanen Nea, Suvanto Kristiina, Törmä Anne-Mari, Valkila Rosa, Niskala Hanne
Puutarha-alan perustutkinto: Itärinne Iiro, Kainulainen Paula, Kovaniemi Nora, Keihäs Jenni, Lehmonen Simo, Myllärinen Iida, Niittymaa Katri, Nurmi Johanna, Saarinen Joonas, Salmirinne Ani, Vehmas Siiri, Vuorinen Marianne, Mojzer Renata
Ympäristöalan ammattitutkinto, ympäristöhuollon osaamisala: Korsulainen Sara, Kuikka Saara, Salonen Paula
Kalatalouden perustutkinto, kalastuksenohjaaja: Hietala Jesse, Järvinen Ossi, Toivonen Juho
Kalatalouden perustutkinto, kalanjalostaja: Mäntysalo Johanna
Kalatalouden perustutkinto, kalanviljelijä: Rautanen Hans
Kalatalouden ammattitutkinto, kalastusopas: Wahlsten Hendry
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisalan erityisohjaaja: Hakala Nita, Hiltunen Sanna
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Mattila Taina, Saarinen Taina
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja: Pallari Katri
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Pikala Anna
Luontoalan erikoisammattitutkinto, luontokartoittaja: Suomi Virpi
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Abdullah Hanna, Afghan Gul Bahar, Ekman Maiju-Liina, Geedi Sahro Yuusuf, Gombos Zsófia, Haltsonen Sani, Henriksson Janina, Jaafar Dunya Ibrahim, Kulmala Hanna-Mari, Kurka Kaisa, Leinonen Janica, Leponiemi Jenni, Mucaj Elda, Rojo Martin de la Fuente Gema, Ruotsalainen Harri, Saarto Sanna, Salonen Charlotta, Sausvaara Tanja, Skaffari Jaakko, Valtonen Riina, Vesterholm Janna, Virvolampi Mona
Puhevammaisten tulkkauksen erikoisammattitutkinto, puhevammaisten tulkki:
Kaunisto Alina, Valli Eveliina


 

* Novida – Ammattiopisto ja lukion Uudenkaupungin yksiköstä ammattiin valmistuneet perustutkinto-opiskelijat kevätlukukaudella 2023.
Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja:
Ankelo Jami, Laakso Santeri
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja:
Darboe Omar, Hairat Ahmad, Mäkiranta Miska, Nowak Wiaczeslaw, Roisko Aurora, Sailomäki Nico
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi:
Ahonen Iida, Helminen Emma, Isotalo Veera, Juutilainen Katriina, Järvelä Sari, Järvinen Netta, Koski Ida, Lahtivuo Joel, Lin Shan, Malmikivi Monica, Metsänkylä Viivi, Mäkinen Iina, Ohvo Emilia, Suni Anastasiia, Taipale Michaela, Vahanti Semi, Yli-Pentti Tanja
Logistiikka-alan perustutkinto, autonkuljettaja:
Haulivuori Eetu, Pere Valtteri, Salo Oskari, Utrila Konsta
Logistiikka-alan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja:
Blomqvist Jerry, Heikola Teemu, Jaakkola Juho, Karenius Miikka, Kemppainen Aleksi, Laine Ruth, Leyser Rosa, Tennilä Ville
Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja:
Karru Eemeli, Kontturi Toivo, Kärenlampi Niko, Lintupuro Lauri, Lounaala Inka, Tuomi Kiti
Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:
Aahtola Jami, Elo Mikael, Heijari Feliks, Hyytiä Veeti, Jalava Niko, Kata Matti, Kaupinsalo Matias, Palola Mauno, Peura Jaani, Saario Antti, Silm Erik, Ventelä Rasmus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki:
Alsila Waltteri, Arvonen Iida, Hannula Venla, Hellberg Sara, Isotupa Emma, Kiveinen Siiri
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:
Ahtiainen Meiri, Hellsten Marjaana, Hotanen Alisa, Huopalahti Kiia, Kaupinsalo Peppiina, Kuusjärvi Tiia, Laaksonen Hanna-Kaisa, Oinas Aada, Pensikkala Riina, Phan Huyen, Pihlastie Taiga, Rantala-Ruohola Anita, Rohkea Mimmi, Räsänen Marjo, Saari Veera, Saarinen Henna, Tamsi Henna, Wessman Sofia, Ylijurva Camilla
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja:
Hulenko Vladyslav
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja ja automaatioasentaja
Doering Otto, Hakala Hans, Henttunen Jimi, Huhtala Veeti, Korpi Topi, Kulmala Joonatan, Kusmin Juho, Laivo Emil, Luoto Joni, Matinlassi Jimi, Nymander Leevi, Raittinen Aleksi, Suominen Taneli, Valliluoto Jussi


 

* Turun Ammattiopistosäätiö
Pintakäsittelyalan perustutkinto, metallituotteiden pintakäsittelyjen osaamisala, pintakäsittelijä: Ketonen Sam, Liewendahl Christopher, Saanio Niina, Tuomi Emil
Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusten pintakäsittelyjen osaamisala, lattianpäällystäjä: Leskelä Heidi, Lindfors Jan, Mälkiä Anna, Oinas Emilia, Paniagua Montero Claudia
Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusten pintakäsittelyjen osaamisala, maalari: Arponen Iines, Hautala Eevi-Maria, Huttu Patrik, Junnila Sofia, Kanervavuori Lila-Claudia, Kuusisto Laura, Nurmi Felicia, Nurmi Pekka, Rantapere Anna, Rosenberg Nea, Saarinen Sari, Salo Jesse, Virtanen Tilda
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala, kiinteistönhoitaja: Jalonen Tuukka
Taideteollisuusalan perustutkinto, restaurointialan osaamisala, restauroija: Himanen Johannes, Kaukonen Suvi, Matinheikki Anni, Nisunen Joanna, Varis Miska
Taideteollisuusalan perustutkinto, sisustusalan osaamisala: Bushmanova Kseniia, Harju Mervi, Retti Fanni, Udd Julia, Vedenpää Mari, Sastamoinen Renat, Sipola Johanna
Taideteollisuusalan perustutkinto, verhoilualan osaamisala: Hirsikangas Henry, Ovaskainen Anni, Piipponen Joni, Suominen Martina, Yli-Tuomola Susanna
Veneenrakennusalan perustutkinto, veneenrakentaja: Mäki Joel, Nikkarikoski Johannes


 

* Winnova, Raisio
Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitotyön osaamisala, jalkojenhoitaja:
Backman Riikka, Haavisto Tarja, Kalliala Suvi, Käyhkö Satu, Ojarinne Noora, Rokka Sari, Rouvali Tiina


 

* Winnova, Laitila
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto: Hiekka Anne, Laine Niina, Nurminen Elina, Uusitalo Johanna
Hieronnan ammattitutkinto: Toivanen Anne-Maria
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala: Fagerström Virpi, Felixson Katariina, Heikkinen Katja, Heinilä Elina, Heinilä Timo, Heinonen Timo, Kankaanpää Tuomas, Kärki Mervi, Lakanmaa Riitta-Liisa, Pihala Johanna, Salonen Sanna, Suonpää Juuso, Tani Jarkko, Noora Pauliina Vesterinen Eura, Tuomas Simo Antero Vuori Pori
Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala: Ajomo-Ylijoki Mari, Hämäläinen Pauliina, Junnila Minna, Kantonen Terhi, Koski Heini, Koskiniemi Maarit, Lehto Laura, Patron Pia, Petain Minna, Selin Tarja, Virtanen Pirjo
Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Lainio Pirjo
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kotityöpalvelujen osaamisala, kodinhuoltaja:  Taru Tähkänen
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuollon osaamisala, toimitilahuoltaja: Knuts Mia, Lehtinen Veera
Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Nummelin Elias, Saari Nico
Vanhustyön erikoisammattitutkinto, elämän loppuvaiheen hoitotyön osaamisala, saattohoitaja: Haanpää Krista, Nieminen Anni-Maria
Vanhustyön erikoisammattitutkinto, muistioireisen ja muistisairaan ihmisen elämän tukemisen osaamisala, muistihoitaja: Eskola Jemina, Laine Tiina, Metsänkylä Janina, Suomela Ann-Marii, Wallenius Laura

 

Lista tulee täydentymään…