Turunväylää päällystetään ensi viikolla Yläneellä

0

PÖYTYÄ/Yläne. Turunväylä (maantie 204) saa ensi viikolla uutta päällystettä pintaansa. Tietä tullaan päällystämään viiden kilometrin matkalla Yläneeltä aina Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntarajalle saakka.

Töitä tullaan tekemään päivä- ja ilta-aikaan. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitus. Paikalla on liikenteenohjaus. ELY-keskus muistuttaa, että tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin ja noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan.

Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.