Karaoken SM-kisojen hopeamitalisti Hanna Kanasuo lähtee karaoken MM-kisoihin Panamaan

0
Toinen sija karaoken SM-kisoissa poiki Hanna Kanasuolle matkan karaoken MM-kisoihin Panamaan. Kuva: Juha Lahti

KOSKI. Koskelainen Hanna Kanasuo sijoittui viikonloppuna karaoken SM-kisoissa toiselle sijalle. Hän oli kilpailussa myös yleisön suosikki. Sijoitus tarkoittaa sitä, että hän selviytyi karaoken MM-kisoihin Panamaan. Kilpailu järjestetään kuluvan vuoden marraskuussa. Suomesta kisoihin lähtee kaksi parhaiten SM-kisoissa menestynyttä.

SM-kisojen ensimmäiselle kierrokselle perjantaina Hanna Kanasuo oli valinnut kappaleeksi Lady Gagan Always remember us this way.

–Alun perin aikomuksena oli ottaa alkuun hieman isompi biisi, mutta pienten ääniongelmien takia jouduin helpottamaan kappalevalintaani, Hanna sanoo.

Toisella kierroksella lauantaina Hanna Kanasuo esitti Tina Turnerin kappaleen River deep, mountain high. Päästyään kolmannelle kierrokselle hänen valintansa oli Loren Allredin Never Enough.

–Nyt sitten alkaa valmistautuminen MM-kisoihin, jotka pidetään 6.–11.11. marraskuuta Panamassa. Valmistautuminen alkaa sillä, että valitsen esitettävät kappaleet ja sen jälkeen aloitan niiden työstämisen. Saan onneksi apuja KWC Finlandin tuotannolta, mutta haluan myös työstää kappaleita lauluopettajan kanssa. Haluan myös kartuttaa esiintymiskokemusta ennen MM-kisoja, joten jatkan keikkailua bilebändi Hanna ja Henrikassa, Hanna kertoo.
Juha Lahti