Auranmaan helmet ja ”Khronokset” – Vastaa kyselyymme

0

AURANMAA. Auranmaan rakennuskannasta löytyy kauniisti toteutettuja tai remontoituja helmiä, mutta myös silmään sattuvia tai rempallaan olevia ”Khronoksia”. Keräämme perjantaina 15.9. ilmestyvään Raksa & koti -teemaan koosteen näistä Auranmaan helmistä ja khronoksista. Auta meitä koosteen laatimisessa ja kerro meille, mikä auranmaalainen rakennus ansaitsee mielestäsi tulla mainituksi helmien tai khronosten joukossa!

Vastaa alla olevaan kyselyymme tai laita viestiä sähköpostitse osoitteeseen marika.timonen@avl.fi 8.9. mennessä. Muista myös mainita rakennuksen osoite sekä se, miksi kyseinen rakennus on mielestäsi kehujen tai moitteiden arvoinen. Mikäli sinulla on tiedossa, kerro myös rakennuksen omistaja. Voit myös ehdottaa omaa taloasi.

Sähköpostitse vastatessasi voit lähettää kuvankin rakennuksesta. Muistathan kuitenkin kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä, joten ethän mene pihoille kuvaamaan. Jos ehdotat yksityisten omistamia rakennuksia koosteeseen, kohteliasta olisi kertoa asiasta rakennuksen omistajalle.


JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän