Syksy tuo mukanaan aina paljon erilaisia uutuusherkkuja. Smash testasi Fazerin syksyn 2023 uutuusherkkuja ja kertoo nyt mielipiteensä siitä, mikä on tämän syksyn paras uutuusherkku.

Kismet Piparkakku -suklaapatukka. Patukka on koostumukseltaan tavallinen Kismet-patukka. Piparkakun maku on todella voimakas, mikä tekee patukasta todella makean. Tätä patukkaa syödessä tulee joulu mieleen. Tästä tykkää varmasti, jos on piparkakkujen suuri ystävä. Vaikka patukka on hyvänmakuinen, se on kuitenkin hieman tylsä, enkä ostaisi uudestaan.
Tuomio: * *

Domino Choco Fazerina -keksi. Keksit ovat tavallisia dominoja, joiden päällä on Fazerina suklaapatukan makuista suklaata. Jos tykkää Dominoista, tykkää varmasti tästäkin. Keksi on todella makea, mutta maukas. Päällinen maistuu tarpeeksi Fazerinalta eli paketti ei huijaa. Tämä on kuitenkin vähän tylsä uutuusherkku, sillä kyseessä on vain perusdomino, jonka päällä on suklaata. Suosittelen kuitenkin maistamaan, mikäli tykkää Domino-kekseistä. En kuitenkaan itse ostaisi uudestaan.
Tuomio: * *

Remix Arctic +choco -karkkipussi. Tässä pussissa on paljon erilaisia karkkeja. Hedelmäkarkkien lisäksi pussissa on salmiakkikarkkeja sekä Dumlelta maistuvia suklaarakeita. Suklaarakeet ovat todella maukkaita. Hedelmäkarkit ovat raikkaanmakuisia ja osassa niissä on sokeria päällä. Tässä pussissa on jokaiselle jotakin, joten kokonaisuudessaan pussi on todella hyvä.
Tuomio: * * *

Fazer Suklaatryffeli & Crisp -suklaapatukka. Suklaa maistuu tavalliselta Fazerin maitosuklaalta eli on todella hyvää ja maukasta. Täyte on ihanan mehevää ja joukossa on rapeaa “crispyä”. Kokonaisuudessaan patukka on todella makea, mutta kuitenkin juuri sopivan kokoinen pieneen makeannälkään. Suklaapatukka maistuu siltä, mitä paketissa luvataan. Tämä patukka oli positiivinen yllätys ja suklaan rakastajalle varmasti todella hyvä valinta.
Tuomio: * * *

Fazer Ässä Mix Hedelmä -suklaalevy. Suklaa on tavallista Fazerin maitosuklaata eli todella maukasta. Suklaan joukossa on Ässä Mix -karkkeja, jotka ovat todella hyviä. Karkit tuovat suklaaseen raikkaan maun. Tämä on todella hyvä uutuusherkku, sillä vastaavia tuotteita ei löydy joka kaupasta. Suosittelen maistamaan, jos tykkää suklaasta ja vaikka ei tykkäisikään, sillä tähän suklaalevyyn rakastuu ensipuraisulla. (C.T.)
Tuomio: * * * * *


 

Arvosteluasteikko

* * * * * mahtava uutuus
* * * * kiva uutuus
* * * ihan OK
* * no jaa…
* hyi

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.