Marttilassa selvitetään keskuskeittiön tilatarpeita, jotta kunnan ja Kaarean ruokahuolto sujuisi paremmin

0
Marttilan kunnan keskuskeittiö on Suvirannan palvelukeskuksen yhteydessä.

MARTTILA. Tekninen lautakunta on päättänyt, että Marttilan kunnan tekninen toimisto ryhtyy arvioimaan yhdessä yleishallinnon ja keskuskeittiön henkilöstön kanssa, tarvitseeko kunnan keskuskeittiö lisätilaa ja onko keittiöllä laajennusmahdollisuuksia. Lisäksi tekninen toimisto määrättiin laskemaan suuntaa antavat kustannusarviot.

Asian taustalla on kokoomuksen valtuustoryhmän 20.3.2023 jättämä valtuustoaloite. Siinä kerrotaan, kuinka Marttilan keskuskeittiön jakaminen kunnan ja Kaarean kesken on aiheuttanut hankaluuksia.

Aloitteessa esitetään, että Marttila selvittää mahdollisuudet jonkin olemassa olevan keittiön laajentamiseksi valmistuskeittiöksi. Aloitteen allekirjoittajat luottavat, että investointi parantaisi sekä kunnan että hyvinvointialueen ruokahuollon tilannetta.