Neljä urakoitsijaa valittiin hoitamaan Marttilan talvikunnossapitoa

0
Marttilassa auraustöitä tulee hoitamaan kolme urakoitsijaa ja lisäksi yksi urakoitsija poistaa hiekoitushiekat. Kuva on otettu Marttilan Myllypellontieltä maaliskuussa 2022.

MARTTILA. Tekninen lautakunta on päättänyt antaa Marttilan talvikunnossapidon alueurakat vuosiksi 2023–2025 edullisimpien tarjousten perusteella. Talvikunnossapidon ykkösalueen hoitaa Koneurakointi J&J Oy, kakkosalueen Mikko Kylänpää, kolmosalueen Lauri Korpi. Hiekoitushiekan poistosta huolehtii Nurmelan Konetyö Tmi.

Talvikunnossapidon suoritusvelvollisuuksiin kuuluu lumen auraus, sohjon poisto, liukkaudentorjunta hiekoittamalla tai karhentamalla, pinnan tasaus, polanteen poisto, vallien poisto liittymistä, näkemäesteinä olevien vallien madaltaminen, yleisten teiden liittymien vapaana pitäminen sekä lumen siirto kiinteistöillä.

Työhön kuuluu kaavateiden osalta tarvittavien aurausviittojen asentaminen ja poisto. Lisäksi hankintaan lisättiin erikseen tarjottavaksi hiekotushiekan poisto.

Talvikunnossapidon hankinnassa on lisänä yhden vuoden optiokausi, jonka käytöstä lautakunta tulee päättämään erikseen.