Palaisten saunaremontti sekä Marttilan virastotalon asunnot mukana vuoden 2024 investointiehdotuksessa

0
Palaisten saunarakennus kuvattuna toukokuussa 2023. Kuva: AVL:n arkisto.

MARTTILA. Tekninen lautakunta käsitteli investointeja vuodelle 2024 ja investointisuunnitelmaa vuosille 2025–26. Vuoden 2024 investointien arvo on yhteensä 1 152 000 euroa, josta suurin kuluu rakennusten remontointiin.

Merkittävimpiä ensi vuodelle kaavailtuja hankkeita ovat Palaisten saunan laajennus ja sen vanhan osan muutostyöt sekä virastotalolla olevien entisten terveysaseman tilojen remontointi asunnoiksi.

Lisäksi kunnassa on vuosille 2024–2026 muutamia infrahankkeita: koulun alueen liikennejärjestelmän parantaminen sekä kirjaston ja torin alueen kehittäminen. Tiedossa on myös Marttilan koulun sisäremonttien jatkuminen ja useita pienempiä kiinteistöjen kunnossapitoon, uusiutuvan energian ratkaisuihin ja alueinvestointien suunnitteluun liittyviä investointeja.

Marttilan tekninen lautakunta päätti esittää investointiehdotuksen vuodelle 2024 ja investointisuunnitelman 2025–2026 kunnanhallitukselle.