Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Kyrön apteekin ryöstöstä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja maanantaisesta Kyrön apteekin ryöstöstä. Poliisi pyytää havaintoja etenkin tapahtuma-aikaan lähistöllä olleista ajoneuvoista, joihin on mahdollisesti kiinnitetty erityistä huomiota.

Poliisi sai maanantaina aamupäivällä hieman ennen kello kymmentä hätäkeskukselta ilmoituksen Kyröntiellä tapahtuneesta apteekin ryöstöstä. Poliisin tietojen mukaan apteekkiin oli tullut sisään kaksi naamioitunutta miestä, jotka olivat alkaneet anastaa tiloista lääkkeitä.

Apteekin henkilökunta poistui liikkeestä tilanteen alkaessa eikä kukaan loukkaantunut ryöstön yhteydessä. Tämänhetkisen tiedon mukaan tilanne kesti vain muutamia minuutteja, ja tekijät ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa.

Poliisi on kiinnostunut etenkin aamupäivällä noin kello 9.30–10.30 apteekin läheisyydessä olleista ajoneuvoista. Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä ryöstö.


 

Katso 16.10. julkaistu juttu tapahtuneesta:
Kaksi ryöstäjää vaati lääkkeitä Kyrön apteekista