Auran yhtenäiskoulun ylijäämäruoan jakelu alkaa

0

AURA. SPR Auran osaston vapaaehtoiset alkavat jakaa Auran yhtenäiskoulun ylijäämälounasta tiistaina 7.11. Ruokaa jaetaan tiistaisin ja torstaisin kello 12.45 alkaen.

Ruokajakelu on kaikille avoin. Tarkoituksena on vähentää hävikin määrää ja tarjota samalla mahdollisuus pieneen arjen ekotekoon.

Ruokajakeluun tulee saapua kello 12.45–13.15 välillä. Jakelu päättyy kello 13.15, mikäli ketään ei ole enää jonossa. Kokeilu jatkuu 21. joulukuuta saakka.

Ruoka jaetaan hakijoiden omiin astioihin. Astioita kannattaa ottaa mukaan useampia siltä varalta, että jaettavana on erikseen salaattia, lisuketta ja pääruokaa. Erityisesti keittoja ja kastikkeita varten astioiden on oltava riittävän tiiviitä. Ruoan määrä vaihtelee, ja välillä saattaa olla päiviä, jolloin jaettavaa ei jää lainkaan.

Ruokaa jaetaan osoitteessa Urpontie 2. Ruokajakelu tapahtuu OP-Areenan ovelta, jonne on kulku Huuskantien kautta. Koulun välituntipihalle ei siis kannata mennä. Autolla saavuttaessa on koulun läheisyydessä noudatettava erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu lapsia ja nuoria. Koulun alue on savuton ja päihteetön.

Ruokajakeluun voi edelleen ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä SPR ruoka-avun projektityöntekijään Miika Norroon, 0404895754 tai miika.norro@redcross.fi