Jouluvalokulkueen äänestyksen voittajat palkittiin: Huvipuisto voitti isojen sarjan ja Jouluähky pienten sarjan

0
Ajoneuvojen jouluvalokulkueen isojen ajoneuvojen sarjan voitti Tuomas Kinnarin Huvipuisto (vasemmanpuoleinen kuva, kuvaaja Kontsa Media). Pienten ajoneuvojen sarjan voitti ylivoimaisella äänivyöryllä Poura Oy:n Jouluähky (kuva: Tuomas Honkasalo).

AURA. Ajoneuvojen jouluvalokulkueen tämänvuotisen yleisöäänestyksen voittajat ovat selvillä.

Isojen ajoneuvojen sarjan voitti Tuomas Kinnarin Huvipuisto, joka sai lähes 25 prosenttia äänistä. Toiseksi isojen sarjassa tuli Joulujuna, jonka olivat loihtineet JP-Color Oy ja VS-Mönkijät Ry. Kolmanneksi sijoittui Malmin Koneaseman Joulun ihme.

Pienten ajoneuvojen sarjan voitti ylivoimaisella äänivyöryllä Poura Oy:n Jouluähky, joka sai lähes 39 prosenttia sarjan äänistä. Toiseksi sijoittui Pasi Kovasen Tonttujen isot työkoneet ja kolmanneksi Teija Jokisen ja Tomi Ahosen Pukin joulupirssi.

Lisäksi aktiiviset joulumielen tuojat Elina Hurme ja Sami Nenonen palkittiin ”ajoneuvokulkueen sydän“ -palkinnolla.

Ajoneuvojen jouluvalokulkue järjestettiin nyt kolmatta kertaa. 24. marraskuuta tuhatpäiset joukot kokoontuivat Auraan ihastelemaan yrittäjien, autoharrastajien ja muiden valokulkueeseen osallistuneiden tuhansin jouluvaloin tuunattuja ajoneuvoja.

Kulkueeseen osallistui tänä vuonna ennätysmäärä ajoneuvoja. Ääniä annettiin kaikkiaan 1963.