Loppiaisvalot syttyvät taas loppiaisena Aurajoentien varteen

0
Risto Kuitunen ikuisti näkymät loppiaisena 2023 Aurajoen matkailutiellä lähellä Heikolan Luomukanatilaa.

AURAJOENTIE. Aurajoentien Loppiaisvaloajelu valaisee jälleen Aurajoentien matkailutien tienvarret, talojen pihat ja muut kohteet loppiaisena 6.1. Tapahtuma kutsuu kaikki tien varrella asuvat ja muut toimijat mukaan luomaan valaistun tien iloa ja tunnelmaa.

Tavoitteena on, että tien reunukset, talojen pihat ja muut kohteet täyttyvät lyhdyistä, jouluvaloista ja sään salliessa myös jäälyhdyistä. Tapahtuma tarjoaa tien kulkijoille iloa ja tunnelmaa pimeään vuodenaikaan.

Loppiaisvaloajeluun on luvassa oheisohjelmaa ainakin Oripäässä Pöytyällä ja Aurassa: sirkustaiteilija Markus Nivalan Chaleur-tulishow nähdään Oripään aukiolla kello 17, Myssyfarmilla kello 18.20 ja Sisupuistossa 19.40.

Suurempien valokohteiden ja taukopaikkojen ilmoittautuminen on vielä käynnissä ja koko ohjelma julkaistaan ensi vuoden ensimmäisellä viikolla. Oman kohteensa voi ilmoittaa mukaan vielä tiistaihin 2.1. mennessä osoitteessa https://bit.ly/loppiaisvaloajelu24

Aurajoentien Loppiaisvaloajelu Aurajoentien matkailutiellä loppiaisena 6.1. kello 17–20