Perävaunu kyljelleen Aurantiellä Tarvasjoella

0
Raskaan ajoneuvon perävaunu luiskahti ojan puolelle ja kellahti kyljelleen Aurantielle Tarvasjoella tiistaina aamupäivällä. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Ojan puolelle luiskahtanut ja kyljelleen kaatunut perävaunu tukki tietä ja hidasti liikennettä Aurantiellä Tarvasjoella. Onnettomuus sattui tiistaina aamupäivällä kello 11.30 aikoihin jäteaseman ja Rekontien välisellä osuudella. Paikalla oli liikenteenohjaus ja liikennettä ohjattiin vuorotellen eri suunnista tapahtumapaikan ohi. Paikalle odotettiin vielä kello 16 aikaan nosturia ja tilanne kesti useita tunteja. Henkilövahinkoja onnettomuus ei tiettävästi aiheuttanut, mutta perävaunu kärsi pahoja vaurioita.

Kuorman purkaminen, auton nostaminen ja hinaaminen kestivät myöhään tiistai-iltaan saakka. Turun liikennekeskuksen mukaan liikenne pääsi sujumaan Aurantiellä normaalisti vasta hieman ennen kello 23:a.

Juttua on täydennetty keskiviikkoaamuna 20.12. klo 8.15 myöhäisillan tiedoilla.