Kylmyys kiusasi konevarastopalon sammutustöitä Koskella

0
Kylmät olosuhteet haastoivat Koskella torstai-illalla tuleen syttyneen konevaraston sammuttajia. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Koskella Raatalantiellä torstai-illalla syttyneen varastorakennuksen sammutustyöt saatiin päätökseen yöllä kolmen aikaan, kun viimeinen yksikkö poistui vartiosta. Pelastuslaitos käy vielä aamulla tarkistamassa tilanteen palopaikalla.

Pelastuslaitos sai kello 17.50 aikaan hälytyksen puurakenteisen noin 350-neliöisen, aikanaan sikalana toimineen varastorakennuksen palosta. Varaston läheisyydessä on viisi muuta rakennusta ja varastorakennuksessa oli talvisäilytyksessä autoja, vesiskoottereita, mönkijöitä, vene ja moottorikelkkoja.

Palon leviäminen saatiin estettyä noin puoleen väliin rakennusta. Säilytyksessä olleet ajoneuvot kärsivät päivystävän palomestarin mukaan vesi- ja savuvahinkoja. Henkilövahinkoja ei tullut.

Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Sammutusolosuhteet olivat kylmän kelin vuoksi haastavat ja alunperin sammutustöiden arvioitiin voivan kestää aamuun asti. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että näissä olosuhteissa henkilöstöä vaihdetaan pienellä kynnyksellä.