Pöytyällä jätettiin tuulivoimaa vastustava aloite

0
Hannu Hurttila, Erkki Jaakola-Siimes ja Jussi Kairus luovuttivat tuulivoimaa vastustavan aloitteen kunnanjohtaja Mika Joelle. Kuva: Taina Saarinen

PÖYTYÄ. Pöytyällä asuvat hankevetäjät luovuttivat ”Pöytyästä tuulivoimasta vapaa kunta” -kuntalaisaloitteen kunnanjohtaja Mika Joelle torstaina. Aloitteen on allekirjoittanut 85 yksityishenkilöä ja yksi asukasyhdistys.

Aloitteen toivat kunnantalolle sen ensimmäiset allekirjoittajat Hannu Hurttila , Erkki Jaakola-Siimes ja Jussi Kairus . Aloitteessa esitetään runsaan 20 kohdan perusteluin, ettei Pöytyällä tule edistää esillä olleita tuulivoimapuistosuunnitelmia.

Mika Joki sanoi luovutuksen yhteydessä, että kunta- ja hallintolain mukaisesti aloite viedään eteenpäin ilman turhia viivytyksiä. Hän totesi myös, että tällä hetkellä tuulivoimapuistoa ei ole mukana kaavoituksessa.