Kosken Kaiun lentopallomiehet ponnistavat kelpo asetelmista 2-sarjan päätöskierrokselle

0
Lentopallon 2-sarjaa kaudella 2023-2024 pelaava Kosken Kaiun miehistö. Kuva: Janne Ketola / Summit Media Oy.
Lentopallon 2-sarjaa kaudella 2023-2024 pelaava Kosken Kaiun miehistö. Kuva: Janne Ketola / Summit Media Oy.

KOSKI. Kosken Kaiun lentopallomiehet lähtevät kevään päätöskierrokselle alemman jatkosarjan oman lohkonsa kolmannelta sijalta. Viiden joukkueen lohkossa viimeiseksi sijoittuneen pelit päättyvät, kun taas neljä muuta pääsevät jatkamaan kautta pudotuspeleissä. Kaiulla on vielä täysin realistiset mahdollisuudet jatkopeleihin, sillä lohkon kärkipaikkaa pitävä LPK on vain kolmen pisteen päässä.

Kaiku teki syksyllä paluun lentopallon 2-sarjaan noin 10 vuoden tauon jälkeen. Syyskaudella kyyti oli ajoittain kylmää, kun suhteellisen nuori ja kokematon joukkue vielä suurimmaksi osaksi opetteli pelaamaan. Voittoja ei syksyn peleistä irronnut ja sen myötä pelit ovat jatkuneet vuodenvaihteen jälkeen alemmassa jatkosarjassa.

Siellä kaikulaisten otteet ovat olleet selvästi pirteämpiä ja päätöskierrokselle lähdettäessä taskussa onkin voitot Tammelan Ryskeestä sekä Luolajan Kajastuksesta. Kevätkauden tappiot ovat tulleet LP Kangasalaa ja Vammalan Lentopalloa vastaan.

Varsinkin Valepan kanssa Kaiulla on ollut tällä kaudella tiukkoja vääntöjä. Kaksi ottelua on päättynyt Valepan 3–2-voittoon. Tätä kierrettä Kaiku lähtee katkaisemaan tulevana sunnuntaina, kun Valepa saapuu vieraaksi Kosken liikuntahallille. Ottelu alkaa kello 17.

Kosken Kaiun kevään loput kotipelit: su 11.2. klo 17 Kaiku–Valepa, su 18.2. klo 17 Kaiku–TamRy, su 10.3. klo 13 Kaiku –KaJe

Niko Nevala

Eeli-Pekka Valta (kuvassa keskellä) kuuluu Kaiun joukkueen runkopelaajiin. Kuva: Jani Koskinen.
Eeli-Pekka Valta (kuvassa keskellä) kuuluu Kaiun joukkueen runkopelaajiin. Kuva: Jani Koskinen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän