Kosken kunta löysi perintötalolleen ostajan huutokauppapalvelun avulla

0
Kosken kunnan edustajat totesivat Vienolantiellä olevan, vuonna 1969 valmistuneen omakotitalon niin heikkokuntoiseksi, ettei sitä kannata peruskorjata kunnan vuokrakäyttöön.
Kosken kunnan edustajat totesivat Vienolantiellä olevan, vuonna 1969 valmistuneen omakotitalon niin heikkokuntoiseksi, ettei sitä kannata peruskorjata kunnan vuokrakäyttöön.

KOSKI. Kunta on löytänyt netissä toimivan huutokauppapalvelun avulla ostajan perimälleen omakotikiinteistölle. Osoitteessa Vienolantie 6 olevalla kiinteistöllä pidettiin kaksi näyttötilaisuutta. Kohteesta tehtiin 56 tarjousta, kymmenen tarjoajan toimesta.

Kunnanhallitus on päättänyt myydä asuinrakennuksen tontteineen korkeimman tarjouksen tehneelle henkilölle hintaan 11 360 euroa. Kosken tekninen johtaja Mikko Salmi kertoo, että kauppakirja on tarkoitus allekirjoittaa lähiaikoina.