Kosken minimessuilla muistutettiin, että nuorilla on väliä

0
Kosken koulukeskuksessa järjestetyillä minimessuilla vieraili lähes 200 nuorta ja silminnähden tyytyväistä messuväkeä riitti koko päiväksi.
Kosken koulukeskuksessa järjestetyillä minimessuilla vieraili lähes 200 nuorta ja silminnähden tyytyväistä messuväkeä riitti koko päiväksi.

KOSKI. Koulukeskuksessa vietettiin 7.2.2024 Nuorten päivää minimessujen muodossa jo toistamiseen. Kosken nuorisopalvelujen järjestämä, vähän kasvanut tapahtuma, keräsi paikalle 17 näytteilleasettajaa lähiseudulta. Kaikki näytteilleasettajat halusivat muistuttaa kävijöille, että nuorilla on väliä.

Nuoret löysivät minimessuilta harrastemahdollisuuksia, pohtivat tulevaisuuttaan ja pääsivät kokeilemaan uusia juttuja. Lisäksi tapahtumassa vahvistettiin yhteistyökuvioita ja suunniteltiin uusia.

Mukana tapahtumassa olivat: SPR Varsinais-Suomen piiri ja paikallisyhdistys, Niko-toiminta, Kosken Tl Eränkävijät, Novida Loimaa, Kosken Tl liikuntapalvelut, Loimaan Seudun Etsivä nuorisotyö, Kosken Kesäkioski, Salon seurakunta, Kosken Tl VPK, Kosken Tl ja Marttilan Nuorisovaltuusto, PSC Auranmaa, Somero-opisto, Kosken Tl nuorisoseura, Härkätien 4H, Kosken ja Marttilan nuorisopalvelut.