Ohjaaja: Will Gluck
Pääosissa: Sydney Sweeney, Glen Powell, Alexandra Shipp, Darren Barnet, Dermot Mulroney, Bryan Brown
Perustuu: William Shakespearen näytelmään Paljon melua tyhjästä
Ensi-ilta: 27.12.2023
Kesto: 1 t 43 min

Anyone But You on yhdysvaltalainen romanttinen komedia, joka sai ensi-iltansa aivan viime vuoden lopussa. Elokuva sai suuren suosion heti alkuvuodesta ja myös somessa elokuvasta puhuttiin paljon. Anyone But You on juuri sen tyylinen elokuva, josta voisin pitää ja sen katsottuani olin todellakin sitä mieltä.

Elokuvassa kaksi ihmistä päätyvät esittämään paria sisarustensa häissä, mikä aiheuttaa monenlaisia kommelluksia ja tapahtumia. Elokuvan vahvuutena pidän ehdottomasti huumoria, joka sai minut moneen otteeseen nauramaan elokuvan aikana. Huumori yhdistettynä ihmissuhdekuvioihin tekee elokuvasta hyvin mielenkiintoisen ja hauskan. Romantiikka ja vakavatkin tunteet tuovat elokuvaan taas syvyyttä, joka tekee elokuvasta vielä paremman.

Pääosia elokuvassa näyttelevät Sydney Sweeney ja Glen Powell. Näyttelijät sopivat minusta aivan täydellisesti rooleihinsa ja näyttelevät todella hyvin. Kaikki elokuvan näyttelijät ovat minusta taitavia ja tuovat oman osansa tarinaan. Myös huumorikohdissa näyttelijöiden työ on todella vakuuttavaa.

Suosittelen elokuvan katsomista ihan kaikille, mutta erityisesti huumorin ja romantiikan ystäville. Elokuva oli aivan kuin toinen maailma, jossa olin koko elokuvan ajan. Minusta se kertoo onnistuneesta elokuvasta ja juonesta.
Kokonaisuutena Anyone But You oli ehdottomasti yksi parhaista elokuvista, mitä olen hetkeen nähnyt. (E.I.)

Tuomio: * * * * *


Arvosteluasteikko

* * * * * unohtumaton
* * * * todella hieno
* * * kannattaa katsoa
* * aika tylsä
* ei kannata katsoa


Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.